Va Recomandam

Sora no Otoshimono Ova   Buddy Complex   Spiritpact   Naruto SD   Oregairu 2 Ova   Rainbow Days   Darker than Black Special   All Out  

Rezultatul Cautarii

 • Seikon no Qwaser Sezonul 2 Aired: 12 Aprilie 2011 - 28 Iunie 2011

  , , , , , , , ,

  Titluri: Seikon no Qwaser Sezonul 2, The Qwaser of Stigmata Sezonul 2


  Sezonul 2 al anime-ului Seikon no Qwaser.

  Views: 232 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.69
 • Seikon no Qwaser Aired: 10 Ianuarie 2010 - 20 Iunie 2010

  , , , , , , , ,

  Titluri: Seikon no Qwaser, The Qwaser of Stigmata

  Views: 629 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.81
 • Shattered Angels Aired: 5 Ianuarie 2007 - 23 Martie 2007

  , , , , , , , ,

  Titluri: Shattered Angels, Kyoushirou to Towa no Sora, Kyoshiro and the Eternal Sky


  Kuu Shiratori obişnuieşte deseori să viseze la prinţul visurilor ei şi doreşte cu ardoare să îl întâlnescă odată ce viaţa ei de liceană începe. Într-o zi, un băiat pe nume Kyoshiro Ayanokoji se transferă în clasa ei şi în mod ciudat, seamănă tare mult cu prinţul din visul domniţei noastre. Kuu este entuziasmată, dar la scurt timp află că acel Kyoshiro nu e ceea ce credea ea că este. Totuşi, după ce Kyoshiro o salvează după ce ajunge în mijlocul unei bătălii cu creaturi mecanizate şi magie la care nu mai asistase vreodată, Kuu începe să îl aprecieze şi astfel, o relaţie frumoasă ia naştere între cei doi.

  Views: 118 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.68
 • Manyuu Hikenchou Aired: 11 Iulie 2011 - 26 Septembrie 2011

  , , , , , , , ,

  In momentul de fata e Era Taiheimeji. E un regat condus de shogunate-ul Tokugawa. In interiorul shinugate-ului aceste, e un grup de razboinici care sprijina regatul. Ei sunt Clanul Manyuu.
  In aceasta era, sanii insemnau orice. Daca aveai sani, aveai asigurat buna stare si popularitate. Scris pe un sul secret transmis de clan, unde se spune ca sunt diferite tehnici cum sa cresti sani mari si frumosi.
  Chifusa o sa fie succesoarea clanului. Totusi, ea ia sululul secret si fuge cu el, sperand sa lupte impotriva lumii crude pe care Clanul Manyuu a creat-o…

  Views: 128 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.33
 • Gokujo Aired: 24 Ianuarie 2012 - 27 Martie 2012

  , , , , , ,
  Views: 135 Views Episoade: #6 Status: Completed Scor: 6.32
 • Cross Ange Aired: 5 Octombrie 2014 - 29 Martie 2015

  , , , , , , , ,

  Titluri: Cross Ange Tenshi to Ryuu no Rondo, Cross Ange Rondo of Angels and Dragons


  Omenirea a avansat, deoarece a obținut tehnologiei informației cunoscută sub numele de “Mana”. Cu acea putere aproape magică, problemele cum ar fi războiul, lipsă acută de hrană, și a poluării au fost eliminate. În acest timp de pace și libertate, prima prințesă, Angelese a Imperiului Misurugi, este o fată privilegiată și fără dizabilități. Ea învață, totuși, că este un “Norma”, un fel de om care nu poate utiliza Mana și sunt marginalizați de societate. După ce a pierdut totul, ea este trimisă pe o insulă izolată. Acolo ea întâlnește alte Norma care călăresc arme umanoide numite Para-mail, protejând lumea de dragoni invadatori dintr-o altă dimensiune.

  Views: 286 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.47
 • Candy Boy Aired: 2 Mai 2008 - 8 Mai 2009

  , , , , , ,

  Surorile gemene, Yukinp si Kanade Sakurai, locuiesc in aceeasi camera in caminul liceului, bucurandu-se de viata de liceu cu prietenii lor si el amandoua. Intr-o zi, Sakuya Kamiyama, o colega, o cauta pe Yukino, intre timp Kanade afla de la o prietena ca Sakuya a admirat-o pe Yukino de foarte mult timp. Relevanta asta inocenta declanseaza un lant de intamplari care o face sa-si exprime sentimentele pentru sora ei.

  Views: 136 Views Episoade: #7 Status: Completed Scor: 7.08
 • Kuzu no Honkai Aired: 13 Ianuarie 2017 - 31 Martie 2017

  , , , , , , ,

  Titluri: Kuzu no Honkai, Scum’s Wish


  Mugi Awaya şi Hanabi Yasuraoka de 17 ani, par să fie cuplul ideal. Amândoi sunt destul de populari şi se pare că se potrivesc bine. Totuşi, străinii nu ştiu de secretul pe care-l împart. Amândoi, Mugi şi Hanabi, sunt îndrăgostiţi fără speranţă de altcineva, iar ei sunt împreună numai pentru a-şi calma singurătatea. Mugi este îndrăgostit de Akane Minagawa, o tânără profesoară care obişnuia să fie tutorele lui. (nu era părintele lui, doar îl găzduia). Şi Hanabi este îndrăgostită de un profesor, un tânăr bărbat care a fost un prieten al familiei ei de când era ea mică. În fiecare, ei găsesc un loc unde pot plânge pentru cei pe care nu-i pot avea şi împart o intimitate fizică ce este condusă de singurătate. Lucrurile vor rămâne aşa pentru ei pe vecie ?

  Views: 3651 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.06
 • Loveless Aired: 7 Aprilie 2005 - 30 Iunie 2005

  , , , , , , , , , , ,

  In urma cu 12 ani Aoyagi Ritsuka statea impreuna cu familia ei – mama sa nebuna si fratele. Intr-o zi fratele este ucis brusc. Dupa aceasta tragedie, Aoyagi s-a mutat la o noua scoala unde a intalnit pe Agatsuma Soubi care spune ca l-a intalnit pe fratele ei.

  Views: 317 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.18
 • Inugami to Nekoyama Aired: 11 Aprilie 2014 - 27 Iunie 2014

  , , , , ,

  Titluri: Inugami to Nekoyama, Inugami-san to Nekoyama-san


  Povestea se învârte în jurul lui Nekoyama Suzu, o tsundere timidă ce iubeşte câinii, şi Inugami Yachiyo, o fată super-masochistă, cu capul în nori, prietenoasă, ce iubeşte pisicile. Într-o zi, după o întâlnire predestinată, cele două se simt atrase una de cealălaltă. Ca răspuns la abordările instinctive ale lui Inugami, Nekoyama este întotdeauna timidă. Prietena lor, Aki, încearcă din greu să intervină în multe din situaţiile celor două, de asemenea, încercând să o oprească pe Inugami din a deveni nebună.

  Views: 148 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.72
 • Akuma no Riddle Special Aired: 22 Noiembrie 2014

  , , , , ,

  Titluri: Akuma no Riddle Ova, Akuma no Riddle Special, Riddle Story of Devil Special

  Specialul anime-ului Akuma no Riddle.

  Views: 301 Views Episoade: #1 Status: Completed Scor: 6.66
 • Akuma no Riddle Aired: 4 Aprilie 2014 - 20 Iunie 2014

  , , , , ,

  Titluri: Akuma no Riddle, Riddle Story of Devil

  Haru Ichinose este o studentă la Academia Myoujou, o şcoală privată pentru fete, unde este ţintită de 12 asasini deghizaţi în studenţi. Tokaku Azuma este o studentă transferată şi un asasin a cărei ţintă iniţială era Haru, dar aceasta dezvoltă sentimente pentru ea şi decidă să o protejeze de ceilalţi asasini.

  Views: 534 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.82