Va Recomandam

Yowamushi Pedal   Code Breaker Ova   Fullmetal Alchemist Brotherhood Special   No Game No Life   Yu Yu Hakusho   Soul Eater   Fairy Tail Special   Momokyun Sword  

Rezultatul Cautarii

 • Super Lovers

  Super Lovers Sezonul 2 Aired: 12 Ianuarie 2017 - Necunoscut

  , , , , , ,

  Sezonul 2 al anime-ului Super Lovers.

  Views: 138 Views Episoade: #1 Status: Ongoing Scor: 8.20
 • Loveless Aired: 7 Aprilie 2005 - 30 Iunie 2005

  , , , , , , , , , , ,

  In urma cu 12 ani Aoyagi Ritsuka statea impreuna cu familia ei – mama sa nebuna si fratele. Intr-o zi fratele este ucis brusc. Dupa aceasta tragedie, Aoyagi s-a mutat la o noua scoala unde a intalnit pe Agatsuma Soubi care spune ca l-a intalnit pe fratele ei.

  Views: 105 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.18
 • Love Stage Aired: 10 Iulie 2014 - 11 Septembrie 2014

  , , , ,

  Cu tatăl cântăreţ, mama actriţă şi fratele mai mare, Shougo, vocalist al trupei super-populare “Crusherz”, Sena Izumi – un otaku student – e singurul membru monoton născut în familia aceasta foarte faimoasă, de artiști.
  Izumi o adoră “Magical Girl LalaLulu” şi se străduieşte să ajungă un mangaka, dar într-o zi primeşte o ofertă de a apărea într-o reclamă TV, pe care nu o poate refuza. Acolo, se reîntâlnește cu Ichijou Ryouma, unul dintre cei mai populari actori, care a participat la o reclamă acum zece ani.
  O poveste de dragoste îmbibată într-un confuz adânc. Când a iubi înseamnă să nu ţii cont de înfăţişare sau, şi mai important, de sexul persoanei iubite, lucrurile ar putea deveni complicate.

  Views: 81 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.69
 • dramatical-murder

  Dramatical Murder Aired: 7 Iulie 2014 - 22 Septembrie 2014

  , , , , , , ,

  Povestea se desfășoară cu mulți ani înainte, în viitorul îndepărtat, unde jocul „Rhyme” (joc virtual) devine din ce în ce mai popular, iar oamenii au în posesie așa-zisele „AllMates”, niște calculatoare de ultimă generație. Aoba duce o viață normală, lucrând la un magazin de vechituri și trăind alături de bunica sa pe insula din Midorijima. Spre deosebire de prietenii săi, nu participă la meciurile de Rhyme, nici nu aparține vreunei găști. Totuși, se împrăștiesc zvonuri despre dispariția oamenilor, ceea ce-l forțează pe Aoba să deslușească misterul din spatele insulei pentru a-și putea menține viața sa pașnica de zi cu zi.

  Views: 118 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.31
 • Uraboku

  Uraboku Aired: 12 Aprilie 2010 - 20 Septembrie 2010

  , , , , , , , , , ,

  Titluri: Uraboku, Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru, Betrayal Knows My Name

  Sakurai Yuki este un adolescent cu o putere misterioasă. El a fost abandonat lângă orfelinatul Asaji când era foarte mic. Din cauza acelui eveniment, Yuki se luptă din răsputeri să devină independent. Urăşte să fie o povară pentru ceilalţi, dar în acelaşi timp, îi este teamă să rămână singur. Mai mult de atât, Yuki are o abilitate ciudată cu ajutorul căreia atunci când îi atinge pe ceilalţi le poate simţi emoţiile.
  Într-o zi întâlneşte un misterios şi frumos străin ce-i salvează viaţa. În timp ce pericolele se ivesc la tot pasul, abilitatea lui devine din ce în ce mai puternică, iar un om ce pretinde că este fratele lui mai mare apare dintr-odată. Ce va face Yuki când va afla adevărul?

  Views: 522 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.43
 • Super Lovers

  Super Lovers Aired: 6 Aprilie 2016 - 8 Iunie 2016

  , , , , , ,

  În timpul unei veri petrecute alături de mama sa, Haru îl întâlnește pe Ren, un băiat adoptat de curând de ea. Nu-i e deloc ușor să se înțeleagă cu Ren, iar la început tot ce speră e să-l „civilizeze” până la sfârșitul verii. Relația lor se îmbunătățește pe măsură ce petrec mai mult timp împreună, iar, în schimb, Ren începe să se deschidă tot mai mult în fața lui Haru. Vor putea ei deveni cu adevărat o „familie” până la sfârșitul verii?

  Views: 815 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.53