Va Recomandam

Momokyun Sword   Made in Abyss   Hagure Yuusha no Estetica   Punch Line   Fuuka   Spice and Wolf   Kiseijuu   Hakkenden  

Rezultatul Cautarii

 • Castlevania Aired: 7 Iulie 2017 - 8 Iulie 2017

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Castlevania, Akumajo Dracula, Akumajo Dorakyura, Devil’s Castle Dracula


  Aceasta serie este bazata pe seria de jocuri video creata de japonezi. Desi nu este tocmai un anime 100%, am decis sa il postez atat pe site-ul de anime cat si pe cel de desene, http://www.kissdesene.ro


  Cand sotia lui Dracula este arsa pe rug sub acuzatia de vrajitorie, acesta decide sa invoce o armata de demoni care sa ucida intreaga umanitate. Ultimul descendent al unei familii de vanatori de monstri, vampiri si alte creaturi ale intunericulu, incearca sa il ucida pe Dracula si sa-i opreasca teroarea.

  Views: 533 Views Episoade: #4 Status: Completed Scor: 8.5
 • Dance in the Vampire Bund Aired: 7 Ianuarie 2010 - 1 Aprilie 2010

  , , , , , ,

  Dance in the Vampire Bund are loc într-o lume în care vampirii abia au ieșit din anonimat, făcându-și existența cunoscută întregii lumi. Prințesa Mina Tepes, conducătoare curentă a vampirilor, s-a folosit de uriașa avere a familiei ei pentru a plăti în întregime datoria națională a guvernului Japoniei. În schimb, guvernul i-a permis să construiască un cartier special numit The Bund, pe o insulă artificială, în apropiere de coastele orașului Tokio, făcând astfel ca vampirii lumii să aibă pentru prima dată un loc pe care să-l numească „acasă”. Cunoscând faptul că nu toți oamenii vor fi încântați să afle că vampirii sunt reali, zona rezidențială a vampirilor, The Bund, este conectată la pământul japonez printr-un singur tunel subteran. Niciun pod nu există la suprafață, iar The Bund nu are niciun port.
  În ciuda acestor încercări de izolaționism limitat, tensiunile nu au întârziat să apară între civilizațiile oamenilor și a vampirilor. Unii dintre oameni ar dori să distrugă toți vampirii, considerându-i monștri și dorind să atace Bund-ul. În același timp, extremiștii vampiri care doresc superioritate în fața oamenilor și nu să fie egali cu ei, încearcă să saboteze planurile de pace ale Minei.
  Dar vampirii nu sunt singurele creaturi supernaturale care și-au făcut cunoscută prezanța în fața lumii. Mai există și vârcolacii, iar gărzile de vârcolaci, cunoscuți sub numele de Beowulfi, îi servesc Minei drept gardă personală. Cu Beowulful Akira Kaburagi Regendorf de partea ei, Mina lucrează pentru a construi și a menține pacea dintre umanitate și supranatural. Poate o legătură și o înțelegere comună să fie împărtășită între specii atât de diferite, când pacea, chiar și între reprezentanții aceleiași specii, este aproape imposibilă?

  Views: 296 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.20
 • Shiki Aired: 9 Iulie 2010 - 31 Decembrie 2010

  , , , , , ,

  Titluri: Shiki, Corpse Demon


  Acțiunea se petrece într-o vară toridă, într-un sătuc liniștit cu doar 1300 de locuitori, numit Sotoba. O familie misterioasă se mută în sat și în același timp o serie de morți ciudate încep să se întâmple. Toshio Ozaki, conducătorul singurului spital din zonă, suspectează la început izbucnirea unei epidemii. Însă pe măsură ce investighează mai mult morțile, află că există o altă cauză în spatele acestor întâmplări.

  Views: 296 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.98
 • Rosario Vampire Sezonul 2 Aired: 2 Octombrie 2008 - 25 Decembrie 2008

  , , , , , , , , , ,

  Titluri: Rosario Vampire Sezonul 2, Rosario to Vampire Capu2, Rosario to Vampire Sezonul 2, Rosario and Vampire Capu2, Rosario and Vampire Sezonul 2


  Sezonul 2 al anime-ului Rosario Vampire.

  Views: 428 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.24
 • Rosario Vampire Aired: 3 Ianuarie 2008 - 27 Martie 2008

  , , , , , , , , , ,

  Titluri: Rosario Vampire, Rosario to Vampire, Rosario and Vampire


  Printr-o coincidenţă bizară, Tsukune Aono a fost admis accidental la Academia Youkai, o şcoală pentru monştrii. Chiar când credea că va fugi de acolo, o întâlneşte pe frumoasa Moka, cea care îi va schimba starea de spirit. Oricum, ea se transformă într-un vampir puternic când îi sunt date jos mătăniile de pe piept. De aici, Tsukune este prins într-o lume fantastică, el fiind singurul om din acea şcoală.

  Views: 427 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.13
 • Owari no Seraph Special Aired: 24 Iunie 2015 - 26 Septembrie 2015

  , , , , , , ,

  Titluri: Owari no Seraph Special, Owari no Seraph Omake, Seraph of the Endless


  Specialele anime-ului Owari no Seraph.

  Views: 380 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.35
 • Kekkai Sensen Ova Aired: 3 Iunie 2016

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Kekkai Sensen Ova, Kekkai Sensen Ousama no Restaurant no Ousama, Blood Blockade Battlefront, Bloodline Battlefront


  Ova-ul anime-ului Kekkai Sensen.

  Views: 194 Views Episoade: #1 Status: Completed Scor: 7.42
 • Kekkai Sensen Aired: 5 Aprilie 2015 - 4 Octombrie 2015

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Kekkai Sensen, Blood Blockade Battlefront, Bloodline Battlefront


  S-a deschis o breşă între Pământ şi Iad, în oraşul New York, blocându-i pe locuitorii acestuia, alături de creaturi dintr-o altă dimensiune, într-o bulă impenetrabilă. Au trăit împreună mulţi ani, într-o lume nebună a sensibilităţilor crimelor SF. Acum, cineva ameninţă să spargă acea bulă, iar un grup de super-oameni încearcă să-i oprească.

  Views: 298 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.73
 • Dance with Devils Aired: 7 Octombrie 2015 - 23 Decembrie 2015

  , , , , , ,

  Ajunși pe tărâmuri întunecate și magice, ne lăsăm învăluiți de vrăji. „Daß ich erkenne, was die Welt im Innersten zusammenhält, schau’ alle Wirkenskraft und Samen, und thu’ nicht mehr in Worten kramen,” tradus „Așa realizez ce ține lumea unită, privește consecințele și începuturile și nu scotoci printre cuvinte. ” Așa începe povestea. Pe strada nostalgică a Satului Shikou. O tânără domniță, Ritsuka Tachibana, elev de liceu al Academiei Shikou Gakuen. Își trăiește viața armonios, în pace, alături de mama sa Maria. Însă toată pacea aceasta se va prăbuși într-o bună zi. Să fie o persoană sau un demon? Ei bine, asta-i povestea unei fete blestemată a iubirii, ce-i va fi oferită de către niște demoni. E dreptul ei să-și spună povestea. Așa că n-am să i-l răpesc.

  Views: 391 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.70
 • Noblesse Ova Aired: 4 Decembrie 2015 - 4 Februarie 2016

  , , , , , ,

  Titluri: Noblesse Ova, Noblesse Awakening, Noblesse The Beginning of Destruction


  Timp de 820 de ani el a dormit fără să ştie ceva de dezvoltarea rasei umane şi de progresul ştiinţific făcut. Locul pe care el îl ştia odată a devenit unul străin cu noi tehnologii, atitudini şi stiluri noi de viaţă. După trezirea sa, Cadis Etrama Di Raizel (cunoscut drept Rai), încearcă să se familiarizeze cu această eră. Acesta îşi găseşte unul din servitorii lui loiali, Frankenstein, care este momentan directorul unui liceu sud corean. Rai decide că această şcoală este locul perfect care-l poate ajuta să înveţe despre lumea modernă, se înscrie la aceasta, şi se alătură unui grup de studenţi pentru a „se integra”. Dar această nouă lume nu e mai sigură ca cea veche; şi respectabilul, derutatul, inept tehnologic, Rai se găseşte implicat în aventuri ridicole şi periculoase.

  Views: 407 Views Episoade: #2 Status: Completed Scor: 7.60
 • Fortune Arterial Ova Aired: 23 Februarie 2011

  , , , , , , ,

  Titluri: Fortune Arterial Ova, Fortune Arterial Akai Yakusoku Tadoritsuita Basho


  Ova-ul anime-ului Fortune Arterial.

  Views: 193 Views Episoade: #1 Status: Completed Scor: 7.03
 • Fortune Arterial Aired: 9 Octombrie 2010 - 25 Decembrie 2010

  , , , , , , ,

  Povestea din Fortune Arterial se invarte in jurul protagonistului masculin Kohei Hasekura,care se transfera intr-o prestigioasa scoala (liceu) publica.Scoala este pe o insula numita Tamatsu,si singura cale de a ajunge acolo este ,logic,cu vaporul .Putin dupa ce intra la liceu,el descopera ca Sendo Erika este un vampir,ce va urma ?

  Views: 350 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.90