Va Recomandam

Black Bullet   Hajime no Ippo   Nazo no Kanojo   Tiger Mask W   Ookami Shoujo to Kuro Ouji Ova   Fune wo Amu   Blade   Seto no Hanayome  

Rezultatul Cautarii

 • Rainbow

  Rainbow Aired: 2 Aprilie 2010 - 29 Septembrie 2010

  , , , , , ,

  Titluri: Rainbow, Nisha Rokubou no Shichinin


  Şapte tineri în 1955 trebuie să înveţe să trăiască în aceeaşi şcoală de reeducare din Shio. Închişi într-un loc în care suferinţa şi umilinţa erau la ordinea zilei, ei totuşi reuşesc să mai aibă o mică rază de speranţă în întuneric, în acea lume întemniţată. Povestea îi urmăreşte pe aceşti tineri şi modul prin care ei reuşesc să supravieţuiască.

  Views: 46 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.64
 • Wixoss Sezonul 2 Aired: 4 Octombrie 2014 - 20 Decembrie 2014

  , , , , , ,

  Titluri: Wixoss Sezonul 2, Selector Spread Wixoss, Selector Infected Wixoss sezonul 2


  Sezonul 2 al anime-ului Wixoss.

  Views: 49 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.52
 • Wixoss Aired: 4 Aprilie 2014 - 20 Iunie 2014

  , , , , , ,

  Titluri: Wixoss, Selector Infected Wixoss, Wixoss sezonul 1, Selector Infected Wixoss sezonul 1


  WIXOSS e un joc care este popular printre adolescenţi. Se presupune că există „Cărţi Sceptrice”, caractere feminine cu dorinţe proprii. Fetele speciale pot auzi vocea Sceptrelor, iar cele care le posedă se numesc Selectori. Acei Selectori au cărţi de luptă într-o dimensiune pe care oamenii nu o pot accesa. Se spune că Selectorii care reuşesc să devină „Fata Eternă”, îşi pot face dorinţele să devină realitate.

  Views: 78 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.41
 • Shigofumi Special Aired: 26 Septembrie 2008

  , , , , ,

  Titluri: Shigofumi Special, Shigofumi episodul 13, Shigofumi Letters from the Departed Special, Shigofumi Ova, Shigofumi Stories of Last Letter Special


  Special-ul anime-ului Shigofumi, cunoscut ca si episodul 13 sau ova.

  Views: 30 Views Episoade: #1 Status: Completed Scor: 7.48
 • Shigofumi Aired: 6 Ianuarie 2008 - 23 Martie 2008

  , , , , ,

  Titluri: Shigofumi Letters from the Departed, Shigofumi Stories of Last Letter


  Când cineva moare, care ar trebui să fie ultimele sale cuvinte? Cuvinte care nu au putut fi rostite cât timp era în viaţă – de iubire, ură, speranţă, regret sau poate cuvinte lipsite de importanţă. Aceste cuvinte sunt trimise prin scrisori numite „shigofumi” de către persoanele recent decedate către cei vii. Mikawa Fumika este un poştaş care livrează aceste shigofumi, împreună cu partenera sa Kanaka. Totuşi, ceva se ascunde în spatele exteriorului tăcut al Fumikăi; poştaşii care livrează shigofumi sunt persoane decedate, care şi-au păstrat acelaşi aspect pe care-l aveau înainte de a muri. În ciuda acestui lucru, Fumika încă îmbătrâneşte…

  Views: 55 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.61
 • Shion no Ou Aired: 14 Octombrie 2007 - 23 Martie 2008

  , , , , , ,

  Titluri: Shion no Ou, The Flowers of Hard Blood


  Shion no Ou, urmărește povestea lui Yasuoka Shion, o jucătoare de Shougi de 13 ani cu un trecut tragic. Părinții lui Shion au fost omorâți cu brutalitate în fața ei când avea 5 ani. Criminalul a provocat-o la un joc de Shougi, spunându-i că dacă dorește să rămână în viață trebuie să uite cum să vorbească ș ice s-a întâmplat în acea noapte. Acum Shion a intrat în sfera jucătoarelor profesioniste, mută, dar puternică. Pe măsură ce jocul ei adună mai multă atenție, încep să se ivească întrebări despre trecutul ei și asasinarea brutală l-a care a fost martoră. Amintirile lui Shion încep să revină treptat și misterul începe să se destrame, fir cu fir.

  Views: 69 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.66
 • Mirai Nikki Aired: 9 Octombrie 2011 - 15 Aprilie 2012

  , , , , , , , , , ,

  Titluri: Mirai Nikki, The Future Diary


  În acest thriller psihologic, bazat pe manga scrisă și ilustrată de Sakae Esuno, este vorba despre Yuki, un singuratic care nu se simte bine înconjurat de oameni. El preferă să scrie un jurnal pe telefonul său mobil şi să vorbească cu prietenul lui imaginar, Deus Ex Machina – Dumnezeul timpului și spațiului. Cu toate acestea, Yuki află curând că Deus este mai mult decât o plăsmuire a imaginației lui atunci când participă alături de Yuno o colegă de clasă la o întrecere supremă cu alţi zece oameni aleşi în secret. Concurenții au nişte jurnale speciale, care pot prezice viitorul, fiecare jurnal având caracteristici unice care îi conferă atât avantaje cât și dezavantaje. Având ca imbold proverbul ‘omoară sau vei fi omorat’ în următoarele 90 de zile, concurenții trebuie să încerce să supraviețuiască până când doar unul din ei va rămâne în viaţă. La final câștigătorul va deveni noul Dumnezeu al timpului şi spaţiului.

  Views: 186 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.06
 • grisaia-no-kajitsu

  Grisaia no Kajitsu Aired: 5 Octombrie 2014 - 28 Decembrie 2014

  , , , , , , , ,

  Titluri: Grisaia no Kajitsu, The Fruit of Grisaia, Le Fruit de la Grisaia


  Povestea este plasată la Academia Mihama, unde cinci fete care par normale sunt înscrise la școală „pentru anumite motive”. Un al șaselea elev „cu anumite motive”, pe nume Yūji Kazami, se transferă. Yūji are o personalitate atât de întunecată încât nu e influențat de cele cinci fete, care sunt atât de diferite de normal. Pe măsură ce se întâlnesc, ei încep să se înțeleagă. Primi mici progrese, inimile lor încep să fie afectate. Când Yūji a ajuns aici, începe o poveste despre fete prinse în trecut.

  Views: 90 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.67
 • magical-girl-raising

  Magical Girl Raising Aired: 2 Octombrie 2016 - 18 Decembrie 2016

  , , , , , , , ,

  Un joc social numit ”Proiectul de Creştere al Fetelor Magice” îi permite unei persoane din alte sute de persoane să devină o ”fată magică” — având abilităţi fizice şi un aspect extraordinar, ele sunt diferite faţă de oamenii de rând. Dar într-o zi, într-un district care are 16 fete magice, administraţia anunţă ca va înjumătăţi numărul, pentru a rezolva problema cu energia magică. La început, cele 16 fete magice concurau între ele în a colecta cât mai multe ”bomboane magice”, dar regulile s-au sucit, iar jocul a devenit rapid o luptă pentru supravieţuire.

  Views: 475 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.14
 • Fullmetal Alchemist Brotherhood

  Fullmetal Alchemist Brotherhood Special Aired: 26 August 2009 - 25 August 2010

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Fullmetal Alchemist Brotherhood Special, Fullmetal Alchemist Brotherhood Ova


  Special-urile anime-ului Fullmetal Alchemist Brotherhood, cunoscute ca si ova-uri.

  Views: 755 Views Episoade: #4 Status: Completed Scor: 8.11
 • detective-conan

  Detective Conan Aired: 8 Ianuarie 1996 - Necunoscut

  , , , , , , ,

  Titluri: Detective Conan, Case Closed, Meitantei Conan


  Kudo Shinichi este un băiat de 17 ani pe care oamenii îl numesc „Modernul Sherlock Holmes” din cauza multor cazuri rezolvate. Într-o seară când era la o întâlnire cu prietena lui din copilărie, Ran, Shinichi asistă la un comerţ ilegal. Prins şi bătut acestuia i se administrează un ser experimental ce trebuia să-l omoare. Revenindu-şi, Shinichi îşi dă seama că a devenit un copil de 7 ani ca urmare a efectului advers al serului. Deghizându-se, acesta va începe să locuiască cu Ran, încercând în acelaşi timp să dea de urma celor care i-au administrat serul prin intermediul tatălui lui Ran care este un detectiv fără speranţă

  Views: 874 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 8.25
 • Another

  Another Ova Aired: 26 Mai 2012

  , , , , , ,

  Titluri: Another Ova, Another The Other

  Ova-ul anime-ului Another.

  Views: 641 Views Episoade: #1 Status: Completed Scor: 7.50