Va Recomandam

The Severing Crime Edge   Pokemon Origins   Assassination Classroom Sezonul 2   Buddy Complex   Detroit Metal City   ReZero   High School DxD Ova   BlazBlue Alter Memory  

Rezultatul Cautarii

 • Kuroko no Basket Sezonul 3 Aired: 11 Ianuarie 2015 - 30 Iunie 2015

  , , , , , ,

  Titluri: Kuroko no Basket Sezonul 3, Kurokos Basketball Sezonul 3, Kuroko no Basuke


  Sezonul 3 al seriei Kuroko no Basket.

  Views: 516 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.61
 • Kuroko no Basket Sezonul 2 Aired: 6 Octombrie 2013 - 30 Martie 2014

  , , , , , ,

  Titluri: Kuroko no Basket Sezonul 2, Kuroko no Basuke Sezonul 2, Kurokos Basketball Sezonul 2


  Sezonul 2 al anime-ului Kuroko no Basket.

  Views: 591 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.57
 • Kuroko no Basket Aired: 8 Aprilie 2012 - 22 Septembrie 2012

  , , , , , ,

  Titluri: Kuroko no Basket, Kuroko no Basuke, Kurokos Basketball


  Povestea este una despre sport, mai concret. Baschet.
  Kagami Taiga tocmai s-a înscris la Liceul Seirin, unde-l întâlneşte pe Kuroko Tetsuya, care face parte din aceeaşi echipă de baschet ca el. Kuroko a făcut parte din echipa cu 6 jucători legendari, numită “Generaţia Miracolelor”. Împreună, Kagami şi Kuroko, plănuiesc să-şi ducă echipa în finala campionatului de baschet – împotriva foştilor lui (Kuroko) coechipieri. Kuroko are o “abilitate” specială care îl face să nu prea iasă în evidenţă. El folosindu-se de acest atu ca să ia prin surprindere jucătorii echipelor adverse, intrând şi ieşind din joc foarte repede, fiind mai mult un om de suport pentru echipă. Cel care face fazele prin pase rapide şi surprinzătoare, împreună cu recuperările lui neaşteptate şi greu de anticipat.

  Views: 678 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.45
 • One Outs Aired: 8 Octombrie 2008 - 1 Aprilie 2009

  , , , , ,

  Povestea începe când Hiromichi Kojima, jucătorul de top al echipei de baseball Lycaons, merge în cantonament spre a se pregăti de ultima şansă la titlu. Acolo, în Okinawa, îl cunoaşte pe Toua Toukuchi, aruncător experimentat şi rege indiscutabil al formei ficţionale de pariu denumită „One Out”. Oare cum se va descurca însă Toua atunci când e nevoit să semneze contract cu Lycaons, contract care prevede obţinerea a 5,000,000 yeni de fiecare dată când reuşeşte o minge, dar şi pierderea a 50,000,000 de fiecare dată când ratează una? Presiune şi manipulare, cele două ingrediente care fac din One Outs un joc psihologic pe cinste.

  Views: 92 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.40
 • Umisho Aired: 4 Iulie 2007 - 26 Septembrie 2007

  , , , , , ,

  Titluri: Umisho, Kenkou Zenrakei Suieibu Umishou, Umisho High School Naked Swimming Club

  Views: 156 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.25
 • Aokana Aired: 12 Ianuarie 2016 - 29 Martie 2016

  , , , , , ,

  Titluri: Aokana, Ao no Kanata no Four Rhythm, Aokana Four Rhythm Across the Blue


  Acțiunea are loc pe un arhipelag de patru insule din sudul Japoniei, ba chiar în Mările Sudice. Este o simplă lume, diferită de Japonia modernă. De la descoperirea anti-gravitației a apărut invenția de vis: pantofii anti-gravitaționali, ce permit oamenilor să zboare. Ei conduc omenirea pe noi meleaguri, permițând zborul doar cu ajutorul forței fizice, fără aripi sau motoare. Asta a dus la nașterea „”Circului Zburător””.Protagonistul, care spera cândva la un viitor în acest sport, a intrat în depresie după o înfrângere copleșitoare și s-a retras din cauza acestui lucru și încă alte câteva motive. În orice caz, el a întâlnit-o pe noua studentă transferată, Asuka Kurashina și în timp ce o învăța să zboare, vechea lui pasiune a revenit. El va lua parte la Circul Zburător din nou.

  Views: 129 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.96
 • Eyeshield21 Aired: 6 Aprilie 2005 - 19 Martie 2008

  , , , , , , ,
  Views: 198 Views Episoade: #5 Status: Completed Scor: 8.07
 • Giant Killing Aired: 4 Aprilie 2010 - 26 Septembrie 2010

  , , , , , ,

  ETU,a inceput sa fie uitata de fani dupa rezultatele slabe din liga de fotbal japoneza pe care le-au avut in ultimii ani,care fara sa fim rai au fost incredibil de proaste.
  Intr-un efort disperat,de a-si imbunatati performantele ,ETU angajeaza un nou antrenor ,excentricul Tatsumi Takeshi.Acesta a fost un fotbalist foarte bun in tinerete,dar a abandonat echipa dupa cativa ani.El si-a demonstrat deja competentele de antrenor in liga a doua din Anglia,la un club de amatori.Sarcina pe care o primeste Takeshi nu va fi deloc usoara,mai ales ca anul acesta ETU va juca impotriva unor echipe cu buget urias,si bineinteles si cu jucatori foarte buni.Oricum,Tatsumi este cunoscut ca un expernt in “Uciderea gigantilor”.

  Views: 143 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.71
 • Area no Kishi Aired: 7 Ianuarie 2012 - 29 Septembrie 2012

  , , , , , , ,

  Titluri: Area no Kishi, The Knight in the Area


  Aizawa Kakeru alege să devină managerul echipei de fotbal a şcolii,
  în timp ce fratele lui Suguru este vedeta şi în acelaşi timp suficient de bun pentru a juca
  la echipa naţională a Japoniei. Totuşi, Kakeru are un talent puternic pe care însă doar Suguru îl
  poate vedea şi cei doi uneori se ceartă din cauză că Kakeru neagă acest lucru. Lucrurile devin şi
  mai complicate odată cu revenirea lui Nana, un vechi coechipier al lor de care Kakeru se îndrăgostise.
  Alăturaţi-vă celor doi fraţi în călătoria lor spre campionatul naţional şi chiar internaţional!

  Views: 153 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.37
 • Initial D Aired: 19 Aprilie 1998 - 6 Decembrie 1998

  , , , , ,

  Takumi Fujiwara e un elev de liceu care lucrează part-time la o benzinărie după ore iar noaptea livrează tofu pentru magazinul lor. Datorită acestor livrări,conducând pe muntele Akina,a devenit fără să vrea un şofer redutabil.Într-o zi, echipa Red Suns soseşte pe muntele Akina pentru a provoca echipa locală,Speed Stars.Din cauza unui accident,cel mai bun membru al echipei locale nu mai poate lua parte la întrecere şi astfel Takumi ajunge să concureze fără să vrea după ce într-o noapte îl depăşeşte pe Keisuke Takahashi din Red Suns în timp ce livra tofu.

  Views: 268 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.23
 • Yowamushi Pedal Aired: 8 Octombrie 2013 - 1 Iulie 2014

  , , , , , ,

  Titluri: Yowamushi Pedal, Yowapeda


  De când era copil, Onoda s-a dus pe mamachari lui – o bicicletă voluminoasă cu cadru folosită de obicei pentru plimbări scurte, cum ar fi dusul la magazin – la Akihabara în fiecare săptămână ca să se uite sau să cumpere lucruri de otaku. Un alt boboc, Shunsuke Imaizumi, biciclist, îl observă pe Onoda urcând cu mamchari lui pe un drum abrupt. Un boboc biciclist, Shokichi Naruko, vizitează Akihabara pentru a cumpăra nişte modele de plastic Gundam pentru fraţii lui mai mici şi îl întâlneşte pe Onoda care îi atrage atenţia datorită abilităţilor sale de ciclist pe mamachari şi mai târziu descoperă că merg la aceeaşi şcoală. Mai târziu, şi Naruko şi Imaizumi încearcă să-l convingă să se alăture clubului de curse cu bicicleta, dar o va face?

  Views: 313 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.16
 • Diamond no Ace Aired: 6 Octombrie 2013 - 29 Martie 2015

  , , , , , , ,

  Titluri: Diamond no Ace, Ace of Diamond, Daiya no Ace


  Povestea îl urmăreşte pe Eijun Sawamura, un aruncător care se alătură unei şcoli de baseball de elită, unde cunoaşte un prinzător uimitor numit Kazuya Miyuki. Alături de restul echipei, ei ţintesc să câştige renumitul campionat de baseball Koushien al Japoniei, prin muncă şi determinare.

  Views: 228 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.25