Va Recomandam

Diabolik Lovers Sezonul 2   Another   Queens Blade Ova   Dragonaut   Cuticle Detective Inaba   Shion no Ou   MakenKi   Kyoukaisenjou no Horizon Sezonul 2  

Rezultatul Cautarii

 • Kaleido Star Aired: 3 Aprilie 2003 - 27 Martie 2004

  , , , , , ,

  Titluri: Kaleido Star, Kaleido Star Aratanaru Tsubasa, Kaleido Star New Wings

  Ca tânără acrobată talentată, Sora a a visat mereu să împartă scena cu artiștii de la Kaleido Stage, un circ de renume mondial care combină acrobații grațioase, costume orbitoare, și cascadorii care țin publicul cu sufletul la gură. Ea vine tocmai din Japonia în California la audițiile pentru spectacol, cu speranța că va putea să strălucească cu echipa pe scenă.

  Cu toate acestea, găsirea locului într-o astfel de lume competitivă nu va fi ușoară. Sora va vărsa sânge, transpirație și lacrimi pe drumul ei spre succes, susținută fiind de prietenii pe care și-i face pe parcurs. Desigur, Sora are și rivali care nu cred că are ceea ce este necesar pentru a străluci pe scena Kaleido Stage.

  Views: 350 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.04
 • Clean Freak Aoyama kun Aired: 3 Iulie 2017 - Necunoscut

  , , , , , , ,

  Titluri: Clean Freak Aoyama kun, Cleanliness Boy Aoyama kun, Keppeki Danshi Aoyama kun

  Views: 877 Views Episoade: #3 Status: Ongoing Scor: 6.87
 • Dive Aired: 7 Iulie 2017 - 15 Septembrie 2017

  , , ,
  Views: 402 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 6.53
 • Ballroom e Youkoso Aired: 2 Iulie 2017 - Necunoscut

  , , , , , , ,

  Titluri: Ballroom e Youkoso, Welcome to the Ballroom


  Un dansator profesionist numit Sengoku, îl salvează pe Tatara, un elev introvertit din anul trei, care este hărțuit de infractori. Tatara ajunge la studioul de dans al lui Sengoku unde o întâlnește pe Shizuku Hanaoka, o colegă de școală pe care o idolatrizează în secret. Din acest moment definitoriu, Tatara hotărăște să se alăture școlii de dans. Sengoku este un dansator internațional, dinamic, care recunoaște potențialul lui Tatara și începe să-l antreneze. Prin dans, Tatara se întâlnește cu un alt coleg de școală, un profesionist în lumea dansului, Kiyoharu. Prin aceste noi prietenii, Tatara dezvoltă o dorință arzătoare de a se îmbunătăți în calitate de dansator și de a fi recunoscut de colegii și rivalii săi, care își cultivă propriul talent nativ. Și prin interacțiunea cu Ttara, alți membri ai dansului sunt încurajați să ia măsuri pentru a-și depăși provocările și problemele.

  Views: 1689 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 8.06
 • Kuroko no Basket Sezonul 3 Aired: 11 Ianuarie 2015 - 30 Iunie 2015

  , , , , , ,

  Titluri: Kuroko no Basket Sezonul 3, Kurokos Basketball Sezonul 3, Kuroko no Basuke


  Sezonul 3 al seriei Kuroko no Basket.

  Views: 2326 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.61
 • Kuroko no Basket Sezonul 2 Aired: 6 Octombrie 2013 - 30 Martie 2014

  , , , , , ,

  Titluri: Kuroko no Basket Sezonul 2, Kuroko no Basuke Sezonul 2, Kurokos Basketball Sezonul 2


  Sezonul 2 al anime-ului Kuroko no Basket.

  Views: 3614 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.57
 • Kuroko no Basket Aired: 8 Aprilie 2012 - 22 Septembrie 2012

  , , , , , ,

  Titluri: Kuroko no Basket, Kuroko no Basuke, Kurokos Basketball


  Povestea este una despre sport, mai concret. Baschet.
  Kagami Taiga tocmai s-a înscris la Liceul Seirin, unde-l întâlneşte pe Kuroko Tetsuya, care face parte din aceeaşi echipă de baschet ca el. Kuroko a făcut parte din echipa cu 6 jucători legendari, numită “Generaţia Miracolelor”. Împreună, Kagami şi Kuroko, plănuiesc să-şi ducă echipa în finala campionatului de baschet – împotriva foştilor lui (Kuroko) coechipieri. Kuroko are o “abilitate” specială care îl face să nu prea iasă în evidenţă. El folosindu-se de acest atu ca să ia prin surprindere jucătorii echipelor adverse, intrând şi ieşind din joc foarte repede, fiind mai mult un om de suport pentru echipă. Cel care face fazele prin pase rapide şi surprinzătoare, împreună cu recuperările lui neaşteptate şi greu de anticipat.

  Views: 3194 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.45
 • One Outs Aired: 8 Octombrie 2008 - 1 Aprilie 2009

  , , , , ,

  Povestea începe când Hiromichi Kojima, jucătorul de top al echipei de baseball Lycaons, merge în cantonament spre a se pregăti de ultima şansă la titlu. Acolo, în Okinawa, îl cunoaşte pe Toua Toukuchi, aruncător experimentat şi rege indiscutabil al formei ficţionale de pariu denumită „One Out”. Oare cum se va descurca însă Toua atunci când e nevoit să semneze contract cu Lycaons, contract care prevede obţinerea a 5,000,000 yeni de fiecare dată când reuşeşte o minge, dar şi pierderea a 50,000,000 de fiecare dată când ratează una? Presiune şi manipulare, cele două ingrediente care fac din One Outs un joc psihologic pe cinste.

  Views: 332 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.40
 • Umisho Aired: 4 Iulie 2007 - 26 Septembrie 2007

  , , , , , ,

  Titluri: Umisho, Kenkou Zenrakei Suieibu Umishou, Umisho High School Naked Swimming Club

  Views: 424 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.25
 • Aokana Aired: 12 Ianuarie 2016 - 29 Martie 2016

  , , , , , ,

  Titluri: Aokana, Ao no Kanata no Four Rhythm, Aokana Four Rhythm Across the Blue


  Acțiunea are loc pe un arhipelag de patru insule din sudul Japoniei, ba chiar în Mările Sudice. Este o simplă lume, diferită de Japonia modernă. De la descoperirea anti-gravitației a apărut invenția de vis: pantofii anti-gravitaționali, ce permit oamenilor să zboare. Ei conduc omenirea pe noi meleaguri, permițând zborul doar cu ajutorul forței fizice, fără aripi sau motoare. Asta a dus la nașterea „”Circului Zburător””.Protagonistul, care spera cândva la un viitor în acest sport, a intrat în depresie după o înfrângere copleșitoare și s-a retras din cauza acestui lucru și încă alte câteva motive. În orice caz, el a întâlnit-o pe noua studentă transferată, Asuka Kurashina și în timp ce o învăța să zboare, vechea lui pasiune a revenit. El va lua parte la Circul Zburător din nou.

  Views: 372 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.96
 • Eyeshield21 Aired: 6 Aprilie 2005 - 19 Martie 2008

  , , , , , , ,
  Views: 522 Views Episoade: #5 Status: Completed Scor: 8.07
 • Giant Killing Aired: 4 Aprilie 2010 - 26 Septembrie 2010

  , , , , , ,

  ETU,a inceput sa fie uitata de fani dupa rezultatele slabe din liga de fotbal japoneza pe care le-au avut in ultimii ani,care fara sa fim rai au fost incredibil de proaste.
  Intr-un efort disperat,de a-si imbunatati performantele ,ETU angajeaza un nou antrenor ,excentricul Tatsumi Takeshi.Acesta a fost un fotbalist foarte bun in tinerete,dar a abandonat echipa dupa cativa ani.El si-a demonstrat deja competentele de antrenor in liga a doua din Anglia,la un club de amatori.Sarcina pe care o primeste Takeshi nu va fi deloc usoara,mai ales ca anul acesta ETU va juca impotriva unor echipe cu buget urias,si bineinteles si cu jucatori foarte buni.Oricum,Tatsumi este cunoscut ca un expernt in “Uciderea gigantilor”.

  Views: 369 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.71