Va Recomandam

Alice in Borderland   Zetman   Aquarion   Oreshura   Drifters Ova   Freezing   Tokyo Ravens   Infinite Stratos Sezonul 2 Ova  

Rezultatul Cautarii

 • Initial D Aired: 19 Aprilie 1998 - 6 Decembrie 1998

  , , , , ,

  Takumi Fujiwara e un elev de liceu care lucrează part-time la o benzinărie după ore iar noaptea livrează tofu pentru magazinul lor. Datorită acestor livrări,conducând pe muntele Akina,a devenit fără să vrea un şofer redutabil.Într-o zi, echipa Red Suns soseşte pe muntele Akina pentru a provoca echipa locală,Speed Stars.Din cauza unui accident,cel mai bun membru al echipei locale nu mai poate lua parte la întrecere şi astfel Takumi ajunge să concureze fără să vrea după ce într-o noapte îl depăşeşte pe Keisuke Takahashi din Red Suns în timp ce livra tofu.

  Views: 132 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.23
 • Yowamushi Pedal Aired: 8 Octombrie 2013 - 1 Iulie 2014

  , , , , , ,

  Titluri: Yowamushi Pedal, Yowapeda


  De când era copil, Onoda s-a dus pe mamachari lui – o bicicletă voluminoasă cu cadru folosită de obicei pentru plimbări scurte, cum ar fi dusul la magazin – la Akihabara în fiecare săptămână ca să se uite sau să cumpere lucruri de otaku. Un alt boboc, Shunsuke Imaizumi, biciclist, îl observă pe Onoda urcând cu mamchari lui pe un drum abrupt. Un boboc biciclist, Shokichi Naruko, vizitează Akihabara pentru a cumpăra nişte modele de plastic Gundam pentru fraţii lui mai mici şi îl întâlneşte pe Onoda care îi atrage atenţia datorită abilităţilor sale de ciclist pe mamachari şi mai târziu descoperă că merg la aceeaşi şcoală. Mai târziu, şi Naruko şi Imaizumi încearcă să-l convingă să se alăture clubului de curse cu bicicleta, dar o va face?

  Views: 132 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.16
 • Diamond no Ace Aired: 6 Octombrie 2013 - 29 Martie 2015

  , , , , , , ,

  Titluri: Diamond no Ace, Ace of Diamond, Daiya no Ace


  Povestea îl urmăreşte pe Eijun Sawamura, un aruncător care se alătură unei şcoli de baseball de elită, unde cunoaşte un prinzător uimitor numit Kazuya Miyuki. Alături de restul echipei, ei ţintesc să câştige renumitul campionat de baseball Koushien al Japoniei, prin muncă şi determinare.

  Views: 59 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.25
 • Shion no Ou Aired: 14 Octombrie 2007 - 23 Martie 2008

  , , , , , ,

  Titluri: Shion no Ou, The Flowers of Hard Blood


  Shion no Ou, urmărește povestea lui Yasuoka Shion, o jucătoare de Shougi de 13 ani cu un trecut tragic. Părinții lui Shion au fost omorâți cu brutalitate în fața ei când avea 5 ani. Criminalul a provocat-o la un joc de Shougi, spunându-i că dacă dorește să rămână în viață trebuie să uite cum să vorbească ș ice s-a întâmplat în acea noapte. Acum Shion a intrat în sfera jucătoarelor profesioniste, mută, dar puternică. Pe măsură ce jocul ei adună mai multă atenție, încep să se ivească întrebări despre trecutul ei și asasinarea brutală l-a care a fost martoră. Amintirile lui Shion încep să revină treptat și misterul începe să se destrame, fir cu fir.

  Views: 67 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.66
 • suzuka

  Suzuka Aired: 7 Iulie 2005 - 29 Decembrie 2005

  , , ,

  amato Akitsuki calătoreşte singur la Tokyo pentru a studia în unul din liceele situate în zonă. El locuieşte cu matuşa sa, care administrează o baie publică exclusiv pentru doamne din districtul local şi astfel aşa îşi începe viaţa de liceu. Într-o zi, el întâlneşte la şcoală o fată care îl fascinează frumuseţea ei. El este şocat atunci când îşi dă seama mai târziu că aceea fată Suzuka locuieşte alături de el. De atunci, viaţa obişnuită a lui Yamato începe să se schimbe încetul cu încetul.

  Views: 120 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.35
 • yuri-on-ice

  Yuri on Ice Aired: 6 Octombrie 2016 - 22 Decembrie 2016

  , , , ,

  Anime-ul il are in prim plan pe Yuri Katsuki,cel care poarta pe umerii sai sperantele Japoniei de a castiga Finala Grand Prix-ului de patinaj. Din pacate sufera o infrangere dureroasa. Se intoarca acasa,in Kyushu,si se simte atat de rau incat se gandeste sa se retraga ,dar inca vrea sa mai si patineze. Cu acest amalgam de sentimente,se inchide in casa parintilor. Dintr-o data ,campionul mondial 5 ani la rand la patinaj artistic Viktor Nikiforov apare in fata lui fiind impreuna cu Yuri Plisetsky,un skater tanar rus,care deja si-a depasit seniorii.

  Views: 5061 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.38
 • all-out

  All Out Aired: 7 Octombrie 2016 - Necunoscut

  , , , , ,
  Views: 1626 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 7.26
 • Haikyuu

  Haikyuu Sezonul 3 Aired: 7 Octombrie 2016 - 10 Decembrie 2016

  , , , , , , ,

  Sezonul 3 al seriei Haikyuu.

  Views: 2781 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 9.26
 • keijo

  Keijo Aired: 6 Octombrie 2016 - 22 Decembrie 2016

  , , , ,

  Kaminashi Nozomi (17) este o gimnastă excepţională. Atât de bună încât colegiile care au cele mai bune programe gimnastice încearcă să o recruteze. Din păcate pentru ei, ea are alte planuri. Din cauză că familia ei este foarte săracă, banii înseamnă totul pentru ea. De aceea vrea să intre în lumea „Keijo.” „Keijo” este un fel de sport la care se pariază unde nişte fete stau pe o platformă mică plutitoare şi concurează una împotriva celeilalte. Scopul este să împingi celelalte concurente în apă, dar au voie să-şi folosească numai fundul sau sânii pentru a le împinge pe celelalte. Va reuşi Nozomi să participe în intensa lume „Keijo” şi să aducă fericire şi bogăţie familiei ei?

  Views: 1972 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.66
 • tiger-mask-w

  Tiger Mask W Aired: 2 Octombrie 2016 - Necunoscut

  , , , , ,
  Views: 385 Views Episoade: #5 Status: Ongoing Scor: 6.61
 • Haikyuu

  Haikyuu Ova Aired: 4 Martie 2015 - 2 May 2016

  , , , , , , ,

  Ova-urile seriei Haikyuu.

  Views: 204 Views Episoade: #2 Status: Completed Scor: 7.92
 • inazuma-eleven

  Inazuma Eleven Aired: 5 Octombrie 2008 - 27 Aprilie 2011

  , , , , , ,

  Personajul principal, Endou Mamoru, este un portar foarte talentat și nepotul unuia dintre cei mai puternici portari din Japonia, care au murit înainte ca el să se nască. Chiar dacă abilitățile sale sunt incredibile, școala sa nu dispune de un club de fotbal real, cei 6 ceilalți membri nu sunt interesați in totalitate. Dar, de îndată ce Goenji cel misterios numit înainte să se mute in orașul lui Endou, tânărul își propune să găsească și să recruteze membri pentru echipa sa de fotbal. De acolo, Endou și echipa sa joacă peste tot în lume. Dragostea lui pentru fotbal îl conduce pentru a câștiga Frontiera Fotbalului, cel mai mare campionat de fotbal.

  Views: 2212 Views Episoade: #99 Status: Completed Scor: 7.74