Va Recomandam

Masamune no Revenge   Zero no Tsukaima Sezonul 4   Rewrite   One Piece Filme   Diabolik Lovers   Infinite Stratos Sezonul 2   Air   Danganronpa Sezonul 2  

Rezultatul Cautarii

 • Eldlive

  Eldlive Aired: 8 Ianuarie 2017 - Necunoscut

  , , ,

  Chuuta Kokonose este un orfan care traieste cu matusa lui.De cand se stie,aude o voce in cap ,dar inafara de acest inconvient este un baiat normal,exact pana cand o chestie ciudata-l urmareste pana acasa si apoi il teleporteaza intr-un loc plin de creaturi fantastice. Este o statie de politie spatiala,iar seful departamentului Sistemului Solar,ii spune tanarului ca a fost ales de un computer ca un posibil candidat pentru a se inrola in politia intergalactica. Misuzu Sonokata,o fata de la scoala lui cu o fata angelica si care se dovedeste a fi una dintre subordonatii lui Rein Brickke,nu-l crede potrivit pnetru acest post. Chuuta,care la inceput a fost de-a dreptul socat,decide sa dea testul de aptitudini dupa ce chiar si vocea din capul lui il indeamna la acest lucru,dar bineinteles, un alt motiv ar fi si ca vrea sa-i dovedeasca colegei sale ca se inseala !

  Views: 5 Views Episoade: #1 Status: Ongoing Scor: 6.30
 • majestic-prince

  Majestic Prince Aired: 4 Aprilie 2013 - 19 Septembrie 2013

  , , , , , , ,

  Titluri: Majestic Prince, Ginga Kikoutai Majestic Prince


  În a doua parte a secolului 21 , oamenii părăsesc pământul şi încep să locuiască în spaţiu. În scopul de a se acomoda cu mediu din spaţiu şi de a se descurca cu nişte extratereştri de pe Jupiter, copii modificaţi genetic numiţi “Prinţi” sunt artificial crescuţi şi antrenaţi să folosească roboţi numiţi “AHSMB (Dispozitiv de luptă standard avansat multifuncţional). Aceasta este povestea unui tânăr “Prinţ”, Hitachi O Izuru, care studiază într-un oraş academic Grandzehle.

  Views: 181 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.44
 • terra-formars

  Terra Formars Aired: 27 Septembrie 2014 - 20 Decembrie 2014

  , , , , , ,

  Acţiunea din manga science fiction are loc într-un viitor îndepărtat, când suprapopularea planetei va aduce omenirea la necesitatea de a coloniza alte planete, precum Marte. Pentru a o transforma într-o planetă locuibilă, oamenii trebuie întâi, totuşi, s-o treacă prin procesul de terraforming, adică să-i modifice condiţiile planetare până la un nivel acceptabil pentru viaţa de pe Pământ. Pentru asta, acolo sunt trimise cele mai rezistente fiinţe vii de pe pământ, nişte licheni şi… insectele care să se hrănească cu aceştia. După 500 de ani de la acea expediţie iniţială, o altă expediţie porneşte pentru a vedea rezultatele acestei colonizări biologice… Dar ceea ce vor găsi, nu vor fi nişte simpli gândaci…

  Views: 86 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.14
 • aldnoah-zero-2

  Aldnoah Zero Sezonul 2 Aired: 11 Ianuarie 2015 - 29 Martie 2015

  , , , , , , ,

  Sezonul 2 al anime-ului Aldnoah Zero.

  Views: 250 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.16
 • blue-gender

  Blue Gender Aired: 8 Octombrie 1999 - 31 Martie 2000

  , , , , , , , , ,

  Acțiunea animeului se petrece într-un viitor îndepărtat. Majoritatea oamenilor rămași pe planetă au fost nevoiți să ascundă în spațiul cosmic, într-un fel de satelit adaptat vieții umane, toate acestea din cauza faptului că Pământul a fost infectat cu niște monștrii diabolici numiți Blue. De pe acesta stație pe care au numit-oo Second Earth, ei încearcă să recupereze planete din ghearele monștrilor care folosesc oamenii drept hrană.Singura lor șansă de a-i putea învinge se afla în niște oameni care au parte din virusul Blue în sânge, astfel având reflexele, instinctele și puterea crescută. Din cauza faptului în trecut nu se cunoștea cauza acestui virus, acești oameni au fost adormiți, iar acum oamenii de pe Second Earth au trimis echipe de soldați ca să-i recupereze. Din una din aceste echipe face parte și o fată pe nume Marlene, a cărei echipa face greșeala, în cadrul unui atac de Blue, să trezească un monstru.Numele său era Yuji, dar nu era deloc ucigașul inascut la care se așteptau ceilalți..Cu timpul Yuji învața să ucidă monștrii, și află că îi face plăcere.

  Views: 261 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.13
 • aquarion-2

  Aquarion Sezonul 2 Aired: 9 Ianuarie 2012 - 25 Iunie 2012

  , , , , , , , , , , ,

  Sezonul 2 al anime-ului Aquarion.

  12.000 de ani au trecut în această lume și povestea lui Apollon și a lui Silvia a devenit o poveste pentru copii pe care aceștia o numesc Cerurile Aquarion-lui(Skies of Aquaria). Abductorii vin de pe planeta Altair pe pământ(Vega) pentru a invada și pentru a răpi oameni. Academia Aquaria există pentru a antrena femei și bărbați pentru a folosi Aquaria, dar nu se pot uni niciodată din cauza unor pietre numite „Guize Stones”, ele blochează o unire impura între femeie și bărbat. Povestea îi urmărește pe Amata și Mikono Suzushiro intrând în Deave și luptându-se cu Abductorii.

  Views: 278 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.32
 • aquarion

  Aquarion Aired: 5 Aprilie 2005 - 27 Septembrie 2005

  , , , , , , , , , , ,

  Titluri: Aquarion, Sousei no Aquarion, Genesis of Aquarion, Holy Genesis Aquarion

  Într-un viitor îndepărtat, omenirea se confruntă din nou cu amenințarea „Îngerilor Negri”. Creaturi mistice, care au revenit după 12.000 ani de absență. Ei ataca orașele oamenilor și răpesc locuitorii lor, în scopul de a le fura „prana” (energia vitala). Pentru a lupta împotriva lor, tinerii cu puteri speciale din jurul lumii s-au adunat și au fost instruiți ca să piloteze „Mașinile Vector”, trei nave antice, care formează împreună arma finală a omenirii, „Aquarion”. Povestea se invarte în principal în jurul lui Apollo, un adolescent care se zvonește că este reincarnarea lui Apolonius, un înger căzut care a luptat împotriva propiei sale rase pentru a proteja omenirea. Puțini cred că ar putea fi adevărat, dar faptul că era de neîmblânzit și natura s-a nesăbuită, sa dovedit a fi un avantaj extrem de important în lupta împotriva Îngerilor Negri.

  Views: 443 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.20
 • aldnoah-zero

  Aldnoah Zero Aired: 6 Iulie 2014 - 21 Septembrie 2014

  , , , , , , ,

  Povestea este despre locuitorii de pe Pământ și Marte prinși într-un război interplanetar. Această poveste descrie efectele pe care războiul le are asupra guvernului unei țări și a oamenilor săi. Războiul se apropie… Cele două puteri se vor înfrunta în curând, iar prin forțele armate vor începe să se omoare. Umanitatea s-a separat în două părți, iar în prezent nu se întrevede nici o șansă ca ele să se reunească. Umanitatea celebrează acest timp trecător al păcii, înlăturând din minte cicatricile pe care înaintașii lor le-au avut. Nimeni nu-și dă seama că doar un mic imbold poate arunca lumea lor către distrugere. O simplă scânteie ajunge.

  Views: 380 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.67
 • phantasy-star-online

  Phantasy Star Online Aired: 8 Ianuarie 2016 - 1 Aprilie 2016

  , , , , , , , ,

  Seria The Phantasy Star Online 2 The Animation este un anime facut dupa jocul cu acelas nume si putem spune ca are o poveste originală, actiune are loc pe Pământ în viitorul apropiat.

  Bun…poate ca ati observat ca acest anime are titlul „The Phantasy Star Online 2”, da… japonezii fac anime-uri cu titluri de genul, desi nu exista u alt sezon pentru anime-ul respectiv, precum la Devil Survivor 2 The Animation, acesta este un anime cu un nume prost ales.
  Pentru a se evita confuzia si toate neintelegerile, am facut acest anunt.

  Views: 444 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.49
 • Heroic Age

  Heroic Age Aired: 2 Aprilie 2007 - 1 Octombrie 2007

  , , , , , ,

  Când Tribul de Aur, fondatorul universului, a invitat alte triburi să li se alăture în spaţiul cosmic, trei triburi bine-voitoare le-au răspuns chemării. Tribul de Aur i-au numit Tribul de Bronz, Tribul de Argint şi Tribul Eroului. Chiar înainte ca Tribul de Aur să îşi înceapă călătoria către un alt Univers, un al patrulea trib s-a arătat, călătorind spre spaţiul cosmic pentru a-şi atinge propriile obiectivele. Tribul de Aur au numit acest nou trib (umanitatea), Tribul de Fier. Odată cu trecerea timpului, omenirea a suferit din cauza asupririi altor triburi mai puternice şi acum se confruntă cu dispariţia. Pe baza profeţiilor Tribului de Aur, Prinţesa Dhianeila pleacă în căutarea unei fiinţe puternice, care poate fi capabilă să salveze rasa umană. Pe o planetă abandonată, întâlneşte un băiat cu părul ciufulit – o întâlnire predestinată care nu va schimba doar destinul oamenilor, ci şi soarta întregului Univers.

  Views: 349 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.67