Va Recomandam

Divine Gate   The Three Sacred Stars   H2O   Btooom   Trinity Blood   Zetsuen no Tempest   One Piece Speciale   Shuumatsu no Izetta  

Rezultatul Cautarii

 • Level E Aired: 11 Ianuarie 2011 - 5 Aprilie 2011

  , , , , , ,

  Într-o lume în care sperăm că nu mai există secrete, extratereştrii îşi duc traiul printre noi fără probleme. Şi fără ca noi să ştim. Fie că e vorba de specii pacifiste, războinice sau cu altfel de interese, extratereştrii menţin echilibrul în această lume. Dar ce se întâmplă când pe Pământ soseşte cel mai nărăvaş dintre nărăvaşi, cel mai amuzant, cel mai răutăcios şi nemilos prinţ? Lucrurile iau o turnură pe cât de ciudată, pe atât de amuzantă. Iar pentru personajul nostru uman, Yukitaka, e începutul unei noi vieţi. La superlativ. Dar oare doar pentru el? Hm. Lumea se măreşte. Fiţi martori.

  Views: 34 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.57
 • Cowboy Bebop Aired: 3 Aprilie 1998 - 24 Aprilie 1999

  , , , , , ,

  Ne aflăm în anul 2071 iar omenirea a început să populeze şi alte planete, părăsind toxicul Pământ. Corupţia însă nu a dispărut, iar Poliţia Spaţială are mare nevoie de ajutorul vânătorilor de recompense, aşa numiţii „Cowboys”. Spike Spiegel şi Jet Black întrunesc toate condiţiile necesare şi îşi trăiesc viaţa vânând infractori periculoşi. Aventurile acestora sunt menite să ofere indicii importante în descoperirea unor părţi atât din trecutul lor, căt şi al personajelor ce îi însoţesc de-a lungul călătoriilor prin imensul spaţiu!

  Views: 65 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.82
 • Captain Earth Aired: 6 Aprilie 2014 - 21 Septembrie 2014

  , , , , , ,
  Views: 80 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.50
 • Houkago no Pleiades Aired: 9 Aprilie 2015 - 25 Iunie 2015

  , , , , ,

  Titluri: Houkago no Pleiades, Wish Upon the Pleiades, Afterschool Pleiades

  Views: 28 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.81
 • Birdy the Mighty Aired: 5 Iulie 2008 - 27 Septembrie 2008

  , , , ,

  Titluri: Birdy the Mighty Decode, Tetsuwan Birdy Decode,

  Views: 36 Views Episoade: #3 Status: Completed Scor: 7.56
 • Kakumeiki Valvrave Sezonul 2 Aired: 10 Octombrie 2013 - 27 Decembrie 2013

  , , , , , , , ,

  Titluri: Kakumeiki Valvrave Sezonul 2, Valvrave the Liberator Sezonul 2

  Views: 73 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.42
 • Kakumeiki Valvrave Aired: 12 Aprilie 2013 - 28 Iunie 2013

  , , , , , , , ,

  Titluri: Kakumeiki Valvrave, Valvrave the Liberator

  Views: 92 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.31
 • Soul Link Aired: 2 Aprilie 2006 - 25 Iunie 2006

  , , , , , , , ,

  Aizawa Ryota este în clasa a 3-a în Cadrul Academiei Militare Centrale. Alături de colegii lui de clasă şi bunii lui prieteni, Nagase Saka şi Nittak Kazuhiko, trebuie să-şi facă instruirea pe staţia spaţială Aries. Cum totul părea să fie prea frumos, staţia este atacată de o bandă de mercenari numiţi Hallarax, care preiau controlul. Acum aceştia trebuie să găsească o cale de scăpare mai ales că adevăratul inamic pare a fi cel mai apropiat aliat.

  Views: 30 Views Episoade: #7 Status: Completed Scor: 6.26
 • Iria Aired: 23 Iunie 1994 - 21 Noiembrie 1994

  , , , , ,

  Iria este sora mai mica a lui Gren, un renumit Hunter, care tocmai primeste o misiune de recuperare a incarcaturii unei nave spatiale. Desi Iria e doar un incepator, si nu are inca varsta legala pentru a deveni Hunter, reuseste sa plece impreuna cu Gren in aceasta misiune.
  Ei gasesc nava spatiala cu jumatate din echipaj macelarita intr-un mod groaznic, si tot atunci se intalnesc pentru prima data cu Zeiram, care era o legenda ce circula printre locuitori, despre o creatura spatiala invincibila, care ucide tot in cale.

  Views: 19 Views Episoade: #4 Status: Completed Scor: 7.21
 • Eldlive

  Eldlive Aired: 8 Ianuarie 2017 - Necunoscut

  , , ,

  Chuuta Kokonose este un orfan care traieste cu matusa lui.De cand se stie,aude o voce in cap ,dar inafara de acest inconvient este un baiat normal,exact pana cand o chestie ciudata-l urmareste pana acasa si apoi il teleporteaza intr-un loc plin de creaturi fantastice. Este o statie de politie spatiala,iar seful departamentului Sistemului Solar,ii spune tanarului ca a fost ales de un computer ca un posibil candidat pentru a se inrola in politia intergalactica. Misuzu Sonokata,o fata de la scoala lui cu o fata angelica si care se dovedeste a fi una dintre subordonatii lui Rein Brickke,nu-l crede potrivit pnetru acest post. Chuuta,care la inceput a fost de-a dreptul socat,decide sa dea testul de aptitudini dupa ce chiar si vocea din capul lui il indeamna la acest lucru,dar bineinteles, un alt motiv ar fi si ca vrea sa-i dovedeasca colegei sale ca se inseala !

  Views: 245 Views Episoade: #6 Status: Ongoing Scor: 6.30
 • majestic-prince

  Majestic Prince Aired: 4 Aprilie 2013 - 19 Septembrie 2013

  , , , , , , ,

  Titluri: Majestic Prince, Ginga Kikoutai Majestic Prince


  În a doua parte a secolului 21 , oamenii părăsesc pământul şi încep să locuiască în spaţiu. În scopul de a se acomoda cu mediu din spaţiu şi de a se descurca cu nişte extratereştri de pe Jupiter, copii modificaţi genetic numiţi “Prinţi” sunt artificial crescuţi şi antrenaţi să folosească roboţi numiţi “AHSMB (Dispozitiv de luptă standard avansat multifuncţional). Aceasta este povestea unui tânăr “Prinţ”, Hitachi O Izuru, care studiază într-un oraş academic Grandzehle.

  Views: 263 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.44
 • terra-formars

  Terra Formars Aired: 27 Septembrie 2014 - 20 Decembrie 2014

  , , , , , ,

  Acţiunea din manga science fiction are loc într-un viitor îndepărtat, când suprapopularea planetei va aduce omenirea la necesitatea de a coloniza alte planete, precum Marte. Pentru a o transforma într-o planetă locuibilă, oamenii trebuie întâi, totuşi, s-o treacă prin procesul de terraforming, adică să-i modifice condiţiile planetare până la un nivel acceptabil pentru viaţa de pe Pământ. Pentru asta, acolo sunt trimise cele mai rezistente fiinţe vii de pe pământ, nişte licheni şi… insectele care să se hrănească cu aceştia. După 500 de ani de la acea expediţie iniţială, o altă expediţie porneşte pentru a vedea rezultatele acestei colonizări biologice… Dar ceea ce vor găsi, nu vor fi nişte simpli gândaci…

  Views: 130 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.14