Va Recomandam

Tokyo Magnitude   Tonagura   Shigofumi Special   Girlfriend   Majestic Prince   Dears Special   Grisaia no Kajitsu   Usagi Drop  

Rezultatul Cautarii

 • Oban Star Racers Aired: 12 Aprilie 2006 - 6 Decembrie 2006

  , , , , , , , ,

  Serialul urmareste aventurile lui Molly, zis si Eva, fiica lui Don Wei, un mare antreprenor al curselor stelare. Acesta nu stie ca Molly este fiica lui, asa ca o trateaza ca pe orice angajat. Don Wei, impreuna cu echipa sa sunt invitati pentru a participa la marea cursa OBAN, de catre Avatar. Molly se strecoara pe nava si ajunge pe o planeta indepartata, unde, in urma accidentarii primul pilot al navei Arrow One, Rick, ii ia locul si concureaza in mareata cursa Oban, pentru a castiga premiul suprem. La un moment dat Molly afla zvonuri, cum ca premiu suprem era defapt indeplinirea unei dorinte. Ea avea in gand reinvierea mamei sale, pentru ca ea, mama sa si Don Wei sa devina din nou o familie. Situatia se schimba drastic, cand Avatarul declara ca marele premiu este defapt posibilitatea de a deveni noul Avatar, pentru 10000 de ani. In final Molly castiga cursa finala, dar datorita ezitarii sale pune in pericol templul Avatarului, care era sub asediul lui Canaletto, un fost avatar, care a folosit putearea pentru sine insusi. In confruntarea finala Jordan, partenerul lui Molly in cursa devine noul Avatar, restabileste ordinea, il inchide pe Canaletto pentru inca 10000 de ani si ii trimite pe utlimii concurenti ramasi acasa, inclusiv pe Molly, care, desi nu si-a putut invia mama, a obtinut ceea ce isi doarea, si anume o familie.


  S-a anuntat ca este posibil ca o continuare a seriei sa aiba loc, sezon 2 se poate foarte curand!

  Views: 587 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.51
 • Level E Aired: 11 Ianuarie 2011 - 5 Aprilie 2011

  , , , , , ,

  Într-o lume în care sperăm că nu mai există secrete, extratereştrii îşi duc traiul printre noi fără probleme. Şi fără ca noi să ştim. Fie că e vorba de specii pacifiste, războinice sau cu altfel de interese, extratereştrii menţin echilibrul în această lume. Dar ce se întâmplă când pe Pământ soseşte cel mai nărăvaş dintre nărăvaşi, cel mai amuzant, cel mai răutăcios şi nemilos prinţ? Lucrurile iau o turnură pe cât de ciudată, pe atât de amuzantă. Iar pentru personajul nostru uman, Yukitaka, e începutul unei noi vieţi. La superlativ. Dar oare doar pentru el? Hm. Lumea se măreşte. Fiţi martori.

  Views: 264 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.57
 • Cowboy Bebop Aired: 3 Aprilie 1998 - 24 Aprilie 1999

  , , , , , ,

  Ne aflăm în anul 2071 iar omenirea a început să populeze şi alte planete, părăsind toxicul Pământ. Corupţia însă nu a dispărut, iar Poliţia Spaţială are mare nevoie de ajutorul vânătorilor de recompense, aşa numiţii „Cowboys”. Spike Spiegel şi Jet Black întrunesc toate condiţiile necesare şi îşi trăiesc viaţa vânând infractori periculoşi. Aventurile acestora sunt menite să ofere indicii importante în descoperirea unor părţi atât din trecutul lor, căt şi al personajelor ce îi însoţesc de-a lungul călătoriilor prin imensul spaţiu!

  Views: 330 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.82
 • Captain Earth Aired: 6 Aprilie 2014 - 21 Septembrie 2014

  , , , , , ,
  Views: 353 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.50
 • Houkago no Pleiades Aired: 9 Aprilie 2015 - 25 Iunie 2015

  , , , , ,

  Titluri: Houkago no Pleiades, Wish Upon the Pleiades, Afterschool Pleiades

  Views: 253 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.81
 • Birdy the Mighty Aired: 5 Iulie 2008 - 27 Septembrie 2008

  , , , ,

  Titluri: Birdy the Mighty Decode, Tetsuwan Birdy Decode,

  Views: 292 Views Episoade: #3 Status: Completed Scor: 7.56
 • Kakumeiki Valvrave Sezonul 2 Aired: 10 Octombrie 2013 - 27 Decembrie 2013

  , , , , , , , ,

  Titluri: Kakumeiki Valvrave Sezonul 2, Valvrave the Liberator Sezonul 2

  Views: 317 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.42
 • Kakumeiki Valvrave Aired: 12 Aprilie 2013 - 28 Iunie 2013

  , , , , , , , ,

  Titluri: Kakumeiki Valvrave, Valvrave the Liberator

  Views: 389 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.31
 • Soul Link Aired: 2 Aprilie 2006 - 25 Iunie 2006

  , , , , , , , ,

  Aizawa Ryota este în clasa a 3-a în Cadrul Academiei Militare Centrale. Alături de colegii lui de clasă şi bunii lui prieteni, Nagase Saka şi Nittak Kazuhiko, trebuie să-şi facă instruirea pe staţia spaţială Aries. Cum totul părea să fie prea frumos, staţia este atacată de o bandă de mercenari numiţi Hallarax, care preiau controlul. Acum aceştia trebuie să găsească o cale de scăpare mai ales că adevăratul inamic pare a fi cel mai apropiat aliat.

  Views: 245 Views Episoade: #7 Status: Completed Scor: 6.26
 • Iria Aired: 23 Iunie 1994 - 21 Noiembrie 1994

  , , , , ,

  Iria este sora mai mica a lui Gren, un renumit Hunter, care tocmai primeste o misiune de recuperare a incarcaturii unei nave spatiale. Desi Iria e doar un incepator, si nu are inca varsta legala pentru a deveni Hunter, reuseste sa plece impreuna cu Gren in aceasta misiune.
  Ei gasesc nava spatiala cu jumatate din echipaj macelarita intr-un mod groaznic, si tot atunci se intalnesc pentru prima data cu Zeiram, care era o legenda ce circula printre locuitori, despre o creatura spatiala invincibila, care ucide tot in cale.

  Views: 236 Views Episoade: #4 Status: Completed Scor: 7.21
 • Eldlive Aired: 8 Ianuarie 2017 - 26 Martie 2017

  , , ,

  Chuuta Kokonose este un orfan care traieste cu matusa lui.De cand se stie,aude o voce in cap ,dar inafara de acest inconvient este un baiat normal,exact pana cand o chestie ciudata-l urmareste pana acasa si apoi il teleporteaza intr-un loc plin de creaturi fantastice. Este o statie de politie spatiala,iar seful departamentului Sistemului Solar,ii spune tanarului ca a fost ales de un computer ca un posibil candidat pentru a se inrola in politia intergalactica. Misuzu Sonokata,o fata de la scoala lui cu o fata angelica si care se dovedeste a fi una dintre subordonatii lui Rein Brickke,nu-l crede potrivit pnetru acest post. Chuuta,care la inceput a fost de-a dreptul socat,decide sa dea testul de aptitudini dupa ce chiar si vocea din capul lui il indeamna la acest lucru,dar bineinteles, un alt motiv ar fi si ca vrea sa-i dovedeasca colegei sale ca se inseala !

  Views: 644 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.30
 • Majestic Prince Aired: 4 Aprilie 2013 - 19 Septembrie 2013

  , , , , , , ,

  Titluri: Majestic Prince, Ginga Kikoutai Majestic Prince


  În a doua parte a secolului 21 , oamenii părăsesc pământul şi încep să locuiască în spaţiu. În scopul de a se acomoda cu mediu din spaţiu şi de a se descurca cu nişte extratereştri de pe Jupiter, copii modificaţi genetic numiţi “Prinţi” sunt artificial crescuţi şi antrenaţi să folosească roboţi numiţi “AHSMB (Dispozitiv de luptă standard avansat multifuncţional). Aceasta este povestea unui tânăr “Prinţ”, Hitachi O Izuru, care studiază într-un oraş academic Grandzehle.

  Views: 593 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.44