Va Recomandam

Noragami   Koutetsujou no Kabaneri   Momokyun Sword   Rainbow Days   Oda Nobuna no Yabou   Arslan Senki Sezonul 2   Keijo   To Love Ru  

Rezultatul Cautarii

 • Super Lovers

  Super Lovers Sezonul 2 Aired: 12 Ianuarie 2017 - Necunoscut

  , , , , , ,

  Sezonul 2 al anime-ului Super Lovers.

  Views: 229 Views Episoade: #2 Status: Ongoing Scor: 8.20
 • Nana Aired: 5 Aprilie 2006 - 28 Martie 2007

  , , , , , ,

  Komatsu Nana se mută în Tokio, urmându-l pe iubitul ei Shoji. În tren o întâlnește pe Osaki Nana, vocalista trupei Blast, ce își dorește să se mute în Tokio pentru a își urma visul de a deveni cântăreață profesionistă. Cele două Nana sunt total diferite, însă printr-o coincidență ajung să trăiască împreună. Întâmplările petrecute le ajută să lege o prietenie, dar oare aceasta va rezista tuturor încercărilor vieții?

  Views: 86 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.54
 • Seto no Hanayome

  Seto no Hanayome Aired: 2 Aprilie 2007 - 1 Octombrie 2007

  , , , , , ,

  Titluri: Seto no Hanayome, My Bride is a Mermaid, The Inland Sea Bride


  Viața lui Michishio Nagasumi nu putea fi mai normală. Dintr-o întoarcere drastică a sorții, în timpul vacanței de vară el sfârșește prin a fi aproape înecat. Din fericire, drăguța sirenă Seto San își face apariția să-l salveze. Totuși, San face parte dintr-o familie de sirene yakuza, iar după cum spune legea lor, dacă o sirenă a fost privită de un om atunci ori el, ori sirena va trebui să moară. Cealaltă șansă pe care o are Nagasumi este ca să devină un membru al familiei, să se mărite cu San. În încercarea de-a salva pielea și a lui, și a lui San, Nagasumi îi cere mâna în căsătorie. Vacanța de vară a lui Nagasumi nu este cum s-a așteptat, acum că trebuie s-o protejeze pe San de la aflarea altora de identitatea ei.

  Views: 121 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.95
 • Yowamushi Pedal Aired: 8 Octombrie 2013 - 1 Iulie 2014

  , , , , , ,

  Titluri: Yowamushi Pedal, Yowapeda


  De când era copil, Onoda s-a dus pe mamachari lui – o bicicletă voluminoasă cu cadru folosită de obicei pentru plimbări scurte, cum ar fi dusul la magazin – la Akihabara în fiecare săptămână ca să se uite sau să cumpere lucruri de otaku. Un alt boboc, Shunsuke Imaizumi, biciclist, îl observă pe Onoda urcând cu mamchari lui pe un drum abrupt. Un boboc biciclist, Shokichi Naruko, vizitează Akihabara pentru a cumpăra nişte modele de plastic Gundam pentru fraţii lui mai mici şi îl întâlneşte pe Onoda care îi atrage atenţia datorită abilităţilor sale de ciclist pe mamachari şi mai târziu descoperă că merg la aceeaşi şcoală. Mai târziu, şi Naruko şi Imaizumi încearcă să-l convingă să se alăture clubului de curse cu bicicleta, dar o va face?

  Views: 139 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.16
 • Diamond no Ace Aired: 6 Octombrie 2013 - 29 Martie 2015

  , , , , , , ,

  Titluri: Diamond no Ace, Ace of Diamond, Daiya no Ace


  Povestea îl urmăreşte pe Eijun Sawamura, un aruncător care se alătură unei şcoli de baseball de elită, unde cunoaşte un prinzător uimitor numit Kazuya Miyuki. Alături de restul echipei, ei ţintesc să câştige renumitul campionat de baseball Koushien al Japoniei, prin muncă şi determinare.

  Views: 66 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.25
 • Oniai Aired: 5 Octombrie 2012 - 21 Decembrie 2012

  , , , , , ,

  Titluri: Oniai, Oniichan dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne, As Long as There is Love, It Doesn’t Matter If He Is My Brother, Right?

  Povestea: Gemenii Himenokouji Akito, respectiv Akiko, s-au reunit în sfârşit după ce au fost despărţiţi la moartea parinţilor lor. După 6 ani în care au locuit separat, încep din senin să locuiască din nou împreună din dorinţa lui Akito care voia ca membri familiei să locuiască din nou împreună. Lucrurile au fost în regulă la început până când Akiko a început să-şi manifeste dragostea sa incestuoasă pentru fratele ei mai mare, cel care o vedea doar ca pe o soră mai mică.

  Views: 99 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.78
 • Oreshura Aired: 6 Ianuarie 2013 - 31 Martie 2013

  , , , , ,

  Titluri: Oreshura, Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru

  Views: 130 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.31
 • Papakiki Aired: 11 Ianuarie 2012 - 28 Martie 2012

  , , , ,

  Titluri: Papakiki, Papa no Iukoto wo Kikinasai, Listen to Me Girls I Am Your Father


  Segawa Yuta este un boboc la universitate. El si-a pierdut parintii cand era copil si a fost crescut de sora sa Yuri.Yuta a locuit singur dupa ce sora lui,s-a maritat cu un barbat de varsta mijlocie ,atunci cand el era inca un elev de generala.
  Intr-o zi,Yuri il viziteaza pe Yuta la apartamentul sau si-i cere sa aiba grija de cele trei fete ale sale in timpul in care ea si sotul sau vor fi plecati intr-o vacanta.Din pacate se intampla un eveniment trist iar sora lui moare in acea calatorie.Pentru a preveni adoptia separata a celor 3 fete ,el decide sa le infieze.Viata unei familii ciudate incepe intr-un apartament micut.

  Views: 47 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.51
 • my-neighbor-seki

  My Neighbor Seki Ova Aired: 4 Ianuarie 2014

  , , , ,

  Titluri: My Neighbor Seki Ova, Tonari no Seki kun Ova, The Master of Killing Time Ova


  Ova-ul anime-ului My Neighbor Seki.

  Views: 46 Views Episoade: #1 Status: Completed Scor: 7.47
 • my-neighbor-seki

  My Neighbor Seki Aired: 6 Ianuarie 2014 - 26 Mai 2014

  , , , ,

  Titluri: My Neighbor Seki, Tonari no Seki kun, The Master of Killing Time


  Acţiunea se învârte în jurul unei fete pe nume Yokoi, care stă lângă un băiat cunoscut doar ca Seki-kun. Seki-kun nu este niciodată atent la ore, în schimb, creează tot felul de chestii uimitoare, precum un teren de golf al cărui gaură se află în bancă sau un întreg război dramatic jucat de piesele de shogi. De multe ori, Yokoi devine interesată de aceste lucruri, chiar dacă ea este cea care sfârşeşte prin a avea probleme cu profesorul!

  Views: 77 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.69
 • watamote

  Watamote Aired: 9 Iulie 2013 - 24 Septembrie 2013

  , , , ,

  Titluri: Watamote, Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui, No Matter How I Look At It, It’s You Guys’ Fault I’m Unpopular,


  Kuroki Tomoko este o fată populară care a avut 50 de ani experiență în întâlniri și care s-a întâlnit cu 100 de băieți… în jocul video Otome. În realitate, ea este o fetiță de 15 ani care are toate calitățile unei “mojo” (o femeie sumbră și nepopulară). Cu toate acestea, când la școală lucrurile nu merg cum se aștepta, iar ea nu e la fel de populară precum credea, se privește în oglidă pentru prima oară după mult timp, și are niște revelații șocante…

  Views: 181 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.29
 • white-album-2013

  White Album 2013 Aired: 6 Octombrie 2013 - 29 Decembrie 2013

  , , , ,

  Titluri: White Album 2013, White Album 2


  Acest anime este bazat pe jocul cu acelasi nume si nu are legatura cu cele 2 sezoane ale anime-ului cu acelasi nume, aparut in 2009.


  Toamna, când absolvirea este doar la jumătate de an depărtare. Haruki Kitahara, ultimul membru al Clubului de Muzică dizolvat, cântă la chitară lângă fereastră după ore pentru a se pregăti de festivalul școlii. A fost o singură aventură bună pentru un student ca un student să-și petreacă ultimii doi ani fiind harnic. Dar atunci când o melodie de pian și o voce limpete îi acompaniază chitara… Merge înainte fiind singur, dupa doi, dupa 3 în clubul de muzică uşoară, la semestrul la care a visat, nu, la care a sperat, începe.

  Views: 86 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.98