Va Recomandam

Kuroshitsuji Sezonul 3   Uraboku   Gakkou Gurashi   Gate   Heroic Age   Sekirei Sezonul 2 Special   Ange Vierge   Dragonaut  

Rezultatul Cautarii

 • The King of Fighters Destiny Aired: 3 August 2017 - Necunoscut

  , , , , , , ,

  Adaptare anime a jocurilor „The King of Fighters”.

  Views: 688 Views Episoade: #2 Status: Ongoing Scor:
 • Aho Girl Aired: 4 Iulie 2017 - Necunoscut

  , , , ,

  Titluri: Aho Girl, Ahogaru Clueless Girl

  Views: 581 Views Episoade: #8 Status: Ongoing Scor: 7.39
 • Chronos Ruler Aired: 8 Iulie 2017 - Necunoscut

  , , ,

  Titluri: Chronos Ruler, Jikan no Shihaisha

  Views: 694 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 6.38
 • Hajimete no Gal Aired: 12 Iulie 2017 - Necunoscut

  , , , , , ,

  Titluri: Hajimete no Gal, My First Girlfriend is a Gal, Hajimete no Gyaru

  Views: 1365 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 6.75
 • Ballroom e Youkoso Aired: 2 Iulie 2017 - Necunoscut

  , , , , , , ,

  Titluri: Ballroom e Youkoso, Welcome to the Ballroom


  Un dansator profesionist numit Sengoku, îl salvează pe Tatara, un elev introvertit din anul trei, care este hărțuit de infractori. Tatara ajunge la studioul de dans al lui Sengoku unde o întâlnește pe Shizuku Hanaoka, o colegă de școală pe care o idolatrizează în secret. Din acest moment definitoriu, Tatara hotărăște să se alăture școlii de dans. Sengoku este un dansator internațional, dinamic, care recunoaște potențialul lui Tatara și începe să-l antreneze. Prin dans, Tatara se întâlnește cu un alt coleg de școală, un profesionist în lumea dansului, Kiyoharu. Prin aceste noi prietenii, Tatara dezvoltă o dorință arzătoare de a se îmbunătăți în calitate de dansator și de a fi recunoscut de colegii și rivalii săi, care își cultivă propriul talent nativ. Și prin interacțiunea cu Ttara, alți membri ai dansului sunt încurajați să ia măsuri pentru a-și depăși provocările și problemele.

  Views: 1158 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 8.06
 • Tsurezure Children Aired: 4 Iulie 2017 - Necunoscut

  , , , ,

  Titluri: Tsurezure Children, Tsuredure Children

  Views: 589 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 7.50
 • Kakegurui Aired: 1 Iulie 2017 - Necunoscut

  , , , , ,

  Titluri: Kakegurui, Compulsive Gambler


  Academia Privată Hyakkaou. O instituție pentru privilegiați, cu un curriculum foarte special. Vedeți voi, când sunteți fiii și fiicele celor mai bogați dintre bogați, nu priceperea atletică sau înțelepciunea cărților vă vor menține întâietatea. E vorba de citirea adversarului, arta afacerii. Ce modalitate mai bună de a perfecționa acesta abilități decât un curriculum riguros la jocurile de noroc? La Academia Privată Hyakkaou, câștigătorii trăiesc precum regii, iar învinșii sunt trecuți prin storcător. Iar atunci când Yumeko Jabami se trece pe listă, ea o să-i învețe pe acești puști cum arată, cu adevărat, o mână-spartă!

  Views: 946 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 7.87
 • Tales of Demons and Gods Aired: 10 Mai 2017 - Necunoscut

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Tales of Demons and Gods, Yao Shen Ji


  Nie Li, cel mai puternic Spiritualist Demonic al erei sale, moare in lupta crncena impotriva Imperatorului Sage si ale celor 6 Bestii Deity pe care acesta le poseda. Dar datorito unui obiect mistic pe carel poseda, acesta a fost reincarnat si trimis inapoi in timp pe cand avea 13 ani, insa toate amintirile vietii sale anterioare iau ramas. Fiind cel mai slab student din clasa sa, dar cu cunostintele vietii sale anterioare, Nie Li decide sa se antrene din greu si sa-l confrunte din nou pe Imperatorul Sage. In acelasi timp, Nie Li trebuie sa protejeze ultima fortareata a omenirii de un viitor atac masiv al Bestiilor Demonice.


  Admin: Well…daca spunea cineva ca va aarea atat de rapid animeatie pentru aceasta manhwa(manga chinezeasca), nu as fi crezut. Dar ma bucur enorm ca s-a intamplat, deoarece aceasta serie este una dintre favoritele mele, iar eu nu prea am favorite. Am citit light novel-ul, adaptarea manhwa iar acum…traduc acest anime.
  Recomand tot ce tine legat de aceasta poveste, merita, desi animatia este diferita, consider ca se aplica bine acestei serii. Povestea din anime nu este atat de complexa precum in light nover sau manhwa, dar este in regula pentru o adaptare. Cand site-ul de manga va fi activ, manhwa acestei serii va fi tradusa cu sigurana, chiar daca va trebui sa tastez cu limba.
  Vizionare/lectura placuta.

  Views: 1024 Views Episoade: #2 Status: Ongoing Scor: 7
 • YuGiOh Seria 6 Aired: 10 Mai 2017 - Necunoscut

  , , , ,

  Titluri: YuGiOh Seria 6, Yu-Gi-Oh Sezonul 6, Yu-gi-oh Vrains, Yu-Gi-Oh 2017


  Am decis ca la seriile de acest gen, care detin nume asemanatoare dar nu au legatura cu restul seriilor, sa le trecem ca si „seria 2,3 etc”. In acest fel evitem confuzia provocata de nume diferite.

  Views: 962 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 7.23
 • Koe no Katachi Aired: 17 Septembrie 2017

  , , , , ,

  Titluri: Koe no Katachi Filmul, A Silent Voice, The Shape of Voice


  Ishida Shouya hărţuieşte o fată surdă, pe Nishimiya Shouko, până când se transferă la altă şcoală. Drept urmare, el este exclus şi torturat rămânând fără prieteni şi fără planuri de viitor.Aceasta este povestea drumului său spre ispăşire.

  Views: 897 Views Episoade: #1 Status: Completed Scor: 9.17
 • Armed Girls Machiavellism Aired: 5 Aprilie 2017 - Necunoscut

  , , , ,

  Titluri: Armed Girls Machiavellism, Busou Shoujo Machiavellianism

  Views: 1703 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 7.21
 • Boruto Aired: 5 Aprilie 2017 - Necunoscut

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Boruto, Boruto Naruto Next Generations


  Boruto îl are ca protagonist principal pe fiul lui Naruto. Acesta spune din start că își dorește o poveste diferită de cea a tatălui său, astfel creând premisele unei noi aventuri pentru noua generație de copii ai satului Frunzei.

  Views: 3585 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 8.06