Va Recomandam

Yami Shibai   Samurai X   Assassination Classroom   Bloodivores   White Album 2013   Danganronpa Sezonul 2   Ah My Buddha Special   Chihayafuru  

Rezultatul Cautarii

 • Spiritpact Aired: 7 Ianuarie 2017 - Necunoscut

  , , , , ,
  Views: 53 Views Episoade: #1 Status: Ongoing Scor: 5.77
 • Super Lovers

  Super Lovers Sezonul 2 Aired: 12 Ianuarie 2017 - Necunoscut

  , , , , , ,

  Sezonul 2 al anime-ului Super Lovers.

  Views: 105 Views Episoade: #1 Status: Ongoing Scor: 8.20
 • No Six Aired: 8 Iulie 2011 - 16 Septembrie 2011

  , , , , , ,

  Titluri: No Six, Number Six, Number 6, No 6


  Pentru cei care se întreabă: No.6-> Number 6. În acest anime, acțiunea este plasată în anul 2013, după ultimul mare război. Povestea se desfășoară într-un oraș ,,ideal” numit ,,No.6”. Acest oraș abia a fost construit, iar în el trăiește ,,elita”, ca să zic așa. Protagonistul, Shion, este un băiat crescut în acest mediu și dispune de toate privilegiile. Însă, face greșeala de a îngriji un evadat, pe nume Nezumi. După întâlnirea cu acesta, viața lui Shion ia o întorsătură destul de drastică. Surghiunit pe viață la periferia orașului și deposedat de aceste privilegii din cauză că a ajutat un deținut, Shion se află într-un pericol și mai mare. Au loc decese misterioase în oraș cauzate de o albină parazit. Totul depinde de Shion să afle ce se întâmplă în No.6 și să descopere secretele misterioase care se află în inima orașului.

  Views: 54 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.76
 • Loveless Aired: 7 Aprilie 2005 - 30 Iunie 2005

  , , , , , , , , , , ,

  In urma cu 12 ani Aoyagi Ritsuka statea impreuna cu familia ei – mama sa nebuna si fratele. Intr-o zi fratele este ucis brusc. Dupa aceasta tragedie, Aoyagi s-a mutat la o noua scoala unde a intalnit pe Agatsuma Soubi care spune ca l-a intalnit pe fratele ei.

  Views: 102 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.18
 • Love Stage Aired: 10 Iulie 2014 - 11 Septembrie 2014

  , , , ,

  Cu tatăl cântăreţ, mama actriţă şi fratele mai mare, Shougo, vocalist al trupei super-populare “Crusherz”, Sena Izumi – un otaku student – e singurul membru monoton născut în familia aceasta foarte faimoasă, de artiști.
  Izumi o adoră “Magical Girl LalaLulu” şi se străduieşte să ajungă un mangaka, dar într-o zi primeşte o ofertă de a apărea într-o reclamă TV, pe care nu o poate refuza. Acolo, se reîntâlnește cu Ichijou Ryouma, unul dintre cei mai populari actori, care a participat la o reclamă acum zece ani.
  O poveste de dragoste îmbibată într-un confuz adânc. Când a iubi înseamnă să nu ţii cont de înfăţişare sau, şi mai important, de sexul persoanei iubite, lucrurile ar putea deveni complicate.

  Views: 77 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.69
 • inugami-to-nekoyama

  Inugami to Nekoyama Aired: 11 Aprilie 2014 - 27 Iunie 2014

  , , , , ,

  Titluri: Inugami to Nekoyama, Inugami-san to Nekoyama-san


  Povestea se învârte în jurul lui Nekoyama Suzu, o tsundere timidă ce iubeşte câinii, şi Inugami Yachiyo, o fată super-masochistă, cu capul în nori, prietenoasă, ce iubeşte pisicile. Într-o zi, după o întâlnire predestinată, cele două se simt atrase una de cealălaltă. Ca răspuns la abordările instinctive ale lui Inugami, Nekoyama este întotdeauna timidă. Prietena lor, Aki, încearcă din greu să intervină în multe din situaţiile celor două, de asemenea, încercând să o oprească pe Inugami din a deveni nebună.

  Views: 49 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.72
 • akuma-no-riddle

  Akuma no Riddle Special Aired: 22 Noiembrie 2014

  , , , , ,

  Titluri: Akuma no Riddle Ova, Akuma no Riddle Special, Riddle Story of Devil Special

  Specialul anime-ului Akuma no Riddle.

  Views: 192 Views Episoade: #1 Status: Completed Scor: 6.66
 • brave-10

  Brave 10 Aired: 8 Ianuarie 2012 - 25 Martie 2012

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Brave 10, Brave Ten

  Un ninja tânăr pe nume Saizo Kirigakure incearca sa gaseasca sensul si directia lui in viata atunci când o întâlneste pe Isanami,o fata care fugea de asasini.El reuseste să-i salveze viata,dupa care aceasta îi cere să actioneze ca bodyguardul ei, până când ea ajunge la destinatia ei.Ajungand in protectia teritoriului Sanada, Saizo se intalneste cu Sasuke Sarutobi, liderul unui grup ninja renumit. Sanada a format acest grup de ninja talentati, în scopul de a pune capăt era Japoniei de război. Între timp,iasa la iveala puterea ascunsa a lui Isanami.

  Views: 470 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.97
 • akuma-no-riddle

  Akuma no Riddle Aired: 4 Aprilie 2014 - 20 Iunie 2014

  , , , , ,

  Titluri: Akuma no Riddle, Riddle Story of Devil

  Haru Ichinose este o studentă la Academia Myoujou, o şcoală privată pentru fete, unde este ţintită de 12 asasini deghizaţi în studenţi. Tokaku Azuma este o studentă transferată şi un asasin a cărei ţintă iniţială era Haru, dar aceasta dezvoltă sentimente pentru ea şi decidă să o protejeze de ceilalţi asasini.

  Views: 349 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.82
 • Uraboku

  Uraboku Aired: 12 Aprilie 2010 - 20 Septembrie 2010

  , , , , , , , , , ,

  Titluri: Uraboku, Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru, Betrayal Knows My Name

  Sakurai Yuki este un adolescent cu o putere misterioasă. El a fost abandonat lângă orfelinatul Asaji când era foarte mic. Din cauza acelui eveniment, Yuki se luptă din răsputeri să devină independent. Urăşte să fie o povară pentru ceilalţi, dar în acelaşi timp, îi este teamă să rămână singur. Mai mult de atât, Yuki are o abilitate ciudată cu ajutorul căreia atunci când îi atinge pe ceilalţi le poate simţi emoţiile.
  Într-o zi întâlneşte un misterios şi frumos străin ce-i salvează viaţa. În timp ce pericolele se ivesc la tot pasul, abilitatea lui devine din ce în ce mai puternică, iar un om ce pretinde că este fratele lui mai mare apare dintr-odată. Ce va face Yuki când va afla adevărul?

  Views: 517 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.43
 • Super Lovers

  Super Lovers Aired: 6 Aprilie 2016 - 8 Iunie 2016

  , , , , , ,

  În timpul unei veri petrecute alături de mama sa, Haru îl întâlnește pe Ren, un băiat adoptat de curând de ea. Nu-i e deloc ușor să se înțeleagă cu Ren, iar la început tot ce speră e să-l „civilizeze” până la sfârșitul verii. Relația lor se îmbunătățește pe măsură ce petrec mai mult timp împreună, iar, în schimb, Ren începe să se deschidă tot mai mult în fața lui Haru. Vor putea ei deveni cu adevărat o „familie” până la sfârșitul verii?

  Views: 802 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.53