Va Recomandam

Mushishi 2 Special   Grimoire of Zero   Anohana   Dantalian no Shoka   Sora no Otoshimono Ova   Shomin Sample   Momokyun Sword   Tegami Bachi Sezonul 2  

Rezultatul Cautarii

 • Gamers Aired: 13 Iulie 2017 - Necunoscut

  , , , ,

  ceasta este o poveste ce se învârte în jurul anumitor studenți și al unui singur hobby. Amano Keita este protagonistul nostru singuratic ce are o pasiune pentru jocuri și este prieten cu Uehara Tasuku, care este un gamer în secret și cineva care crede că viața lui e perfectă. O avem și pe Karen Tendou, președinta clubului de jocuri video și pe Chiaki Hoshinomori, care se ceartă constant cu Keita. Aceasta este o poveste plină de secvențe de comedie și neînțelegeri. Comedia noastră romantică și haotică începe acum!

  Views: 246 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 7.53
 • Tsukigakirei Aired: 7 Aprilie 2017 - 30 Iunie 2017

  , ,

  Titluri: Tsukigakirei, Tsuki ga Kirei, The Moon is Beautiful, As the Moon, So Beautiful

  Views: 435 Views Episoade: #7 Status: Completed Scor: 8.40
 • Aho Girl Aired: 4 Iulie 2017 - Necunoscut

  , , , ,

  Titluri: Aho Girl, Ahogaru Clueless Girl

  Views: 615 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 7.39
 • Classroom of the Elite Aired: 12 Iulie 2017 - Necunoscut

  , , ,

  Titluri: Classroom of the Elite, Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e

  Views: 2725 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 7.89
 • Clean Freak Aoyama kun Aired: 3 Iulie 2017 - Necunoscut

  , , , , , , ,

  Titluri: Clean Freak Aoyama kun, Cleanliness Boy Aoyama kun, Keppeki Danshi Aoyama kun

  Views: 698 Views Episoade: #3 Status: Ongoing Scor: 6.87
 • Hajimete no Gal Aired: 12 Iulie 2017 - Necunoscut

  , , , , , ,

  Titluri: Hajimete no Gal, My First Girlfriend is a Gal, Hajimete no Gyaru

  Views: 1380 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 6.75
 • Hitorijime My Hero Aired: 8 Iulie 2017 - Necunoscut

  , , , ,

  Titluri: Hitorijime My Hero, My Very Own Hero


  Liceanul Masahiro Setagawa este un delincvent destul de neajutorat, încât agresorii din cartier îl pun să îndeplinească tot felul de sarcini. Viața lui se schimbă când îl întâlnește pe profesorul Kousuke Oshiba, un om ale cărui abilități de luptă i-a adus o reputație puternică pe străzi. Oshiba dorește să-l protejeze pe Setagawa și, în ciuda faptului că a jurat că nu este interesat de bărbați, Setagawa se trezește implicat și mai mult în treburile lui Oshiba…

  Views: 1061 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 7.48
 • Ballroom e Youkoso Aired: 2 Iulie 2017 - Necunoscut

  , , , , , , ,

  Titluri: Ballroom e Youkoso, Welcome to the Ballroom


  Un dansator profesionist numit Sengoku, îl salvează pe Tatara, un elev introvertit din anul trei, care este hărțuit de infractori. Tatara ajunge la studioul de dans al lui Sengoku unde o întâlnește pe Shizuku Hanaoka, o colegă de școală pe care o idolatrizează în secret. Din acest moment definitoriu, Tatara hotărăște să se alăture școlii de dans. Sengoku este un dansator internațional, dinamic, care recunoaște potențialul lui Tatara și începe să-l antreneze. Prin dans, Tatara se întâlnește cu un alt coleg de școală, un profesionist în lumea dansului, Kiyoharu. Prin aceste noi prietenii, Tatara dezvoltă o dorință arzătoare de a se îmbunătăți în calitate de dansator și de a fi recunoscut de colegii și rivalii săi, care își cultivă propriul talent nativ. Și prin interacțiunea cu Ttara, alți membri ai dansului sunt încurajați să ia măsuri pentru a-și depăși provocările și problemele.

  Views: 1183 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 8.06
 • Tsurezure Children Aired: 4 Iulie 2017 - Necunoscut

  , , , ,

  Titluri: Tsurezure Children, Tsuredure Children

  Views: 593 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 7.50
 • Love and Lies Aired: 4 Iulie 2017 - Necunoscut

  , , ,

  Titluri: Love and Lies, Koi to Uso


  Minciunile sunt interzise, iar dragostea e și mai interzisă. În viitorul apropiat, când tinerii Japoniei fac șaisprezece ani, li se atribuie un partener de căsătorie de către guvern. Oamenii nu trebuie să se chinuie să caute pe cineva, iar toată lumea acceptă că țara le va găsi un partener compatibil pentru a-i face fericiți.
  Yukari Nejima are cincisprezece ani. Trăiește într-un colț mic din țară, și nu poate să-și dea seama ce va face în viață. Și din punct de vedere atletic și din punct de vedere academic, e sub medie. Dar înăuntrul său se ascunde o inimă ce arde cu pasiune! În această lume în care dragostea e interzisă, ce se va întâmpla cu el când se îndrăgostește?

  Views: 347 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 7.61
 • Kakegurui Aired: 1 Iulie 2017 - Necunoscut

  , , , , ,

  Titluri: Kakegurui, Compulsive Gambler


  Academia Privată Hyakkaou. O instituție pentru privilegiați, cu un curriculum foarte special. Vedeți voi, când sunteți fiii și fiicele celor mai bogați dintre bogați, nu priceperea atletică sau înțelepciunea cărților vă vor menține întâietatea. E vorba de citirea adversarului, arta afacerii. Ce modalitate mai bună de a perfecționa acesta abilități decât un curriculum riguros la jocurile de noroc? La Academia Privată Hyakkaou, câștigătorii trăiesc precum regii, iar învinșii sunt trecuți prin storcător. Iar atunci când Yumeko Jabami se trece pe listă, ea o să-i învețe pe acești puști cum arată, cu adevărat, o mână-spartă!

  Views: 965 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 7.87
 • Little Witch Academia Aired: 9 Ianuarie 2017 - Necunoscut

  , , , , ,
  Views: 678 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 7.90