Va Recomandam

Soul Buster   Kyoukai no Kanata   Kingdom   91 Days   Kaichou wa Maid sama Special   Kiseijuu   High School DxD Sezonul 3   Shion no Ou  

Rezultatul Cautarii

 • Eldlive

  Eldlive Aired: 8 Ianuarie 2017 - Necunoscut

  , , ,

  Chuuta Kokonose este un orfan care traieste cu matusa lui.De cand se stie,aude o voce in cap ,dar inafara de acest inconvient este un baiat normal,exact pana cand o chestie ciudata-l urmareste pana acasa si apoi il teleporteaza intr-un loc plin de creaturi fantastice. Este o statie de politie spatiala,iar seful departamentului Sistemului Solar,ii spune tanarului ca a fost ales de un computer ca un posibil candidat pentru a se inrola in politia intergalactica. Misuzu Sonokata,o fata de la scoala lui cu o fata angelica si care se dovedeste a fi una dintre subordonatii lui Rein Brickke,nu-l crede potrivit pnetru acest post. Chuuta,care la inceput a fost de-a dreptul socat,decide sa dea testul de aptitudini dupa ce chiar si vocea din capul lui il indeamna la acest lucru,dar bineinteles, un alt motiv ar fi si ca vrea sa-i dovedeasca colegei sale ca se inseala !

  Views: 5 Views Episoade: #1 Status: Ongoing Scor: 6.30
 • acca

  Acca Aired: 10 Ianuarie 2017 - Necunoscut

  , , ,

  Titluri: Acca 13-ku Kansatsu-ka, Acca 13Territory Inspection Dept

  Views: 257 Views Episoade: #2 Status: Ongoing Scor: 6.69
 • Hand Shakers

  Hand Shakers Aired: 11 Ianuarie 2017 - Necunoscut

  , ,
  Views: 215 Views Episoade: #2 Status: Ongoing Scor: 5.59
 • majestic-prince

  Majestic Prince Aired: 4 Aprilie 2013 - 19 Septembrie 2013

  , , , , , , ,

  Titluri: Majestic Prince, Ginga Kikoutai Majestic Prince


  În a doua parte a secolului 21 , oamenii părăsesc pământul şi încep să locuiască în spaţiu. În scopul de a se acomoda cu mediu din spaţiu şi de a se descurca cu nişte extratereştri de pe Jupiter, copii modificaţi genetic numiţi “Prinţi” sunt artificial crescuţi şi antrenaţi să folosească roboţi numiţi “AHSMB (Dispozitiv de luptă standard avansat multifuncţional). Aceasta este povestea unui tânăr “Prinţ”, Hitachi O Izuru, care studiază într-un oraş academic Grandzehle.

  Views: 181 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.44
 • Needless Aired: 3 Iulie 2009 - 11 Decembrie 2009

  , , , , ,

  La debutul treilea război mondial, nimeni nu ar fi putut prezice efectul pe care îl va avea asupra Japoniei. În timp ce a încheiat oficial în urmă cu cincizeci de ani în 2150, luptele sale încă mai persistă. zone mari, misterioase cunoscute sub numele de “blackspots” a apărut în întreaga țară, umplut cu ruinele contaminate ale orașelor și zonelor rurale. Cei care au fost prinse în interior pentru a opri răspândirea contaminării și puterile lor au început să sufere mutații, fie ei, pyromancers, fiinte sau controlori de gravitație în sine-toate au devenit cunoscute ca Inutil.
  Adam Blade este un astfel de Inutil, care posedă abilități de regenerare remarcabile și rezistență incredibilă. În scopul de a restabili pacea unui Japonia sfâșiat de război, el și aliații săi trebuie să lupte împreună să se ridice împotriva unui grup de cercetare atroce de numele lui Simeon.

  Views: 103 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.43
 • No Six Aired: 8 Iulie 2011 - 16 Septembrie 2011

  , , , , , ,

  Titluri: No Six, Number Six, Number 6, No 6


  Pentru cei care se întreabă: No.6-> Number 6. În acest anime, acțiunea este plasată în anul 2013, după ultimul mare război. Povestea se desfășoară într-un oraș ,,ideal” numit ,,No.6”. Acest oraș abia a fost construit, iar în el trăiește ,,elita”, ca să zic așa. Protagonistul, Shion, este un băiat crescut în acest mediu și dispune de toate privilegiile. Însă, face greșeala de a îngriji un evadat, pe nume Nezumi. După întâlnirea cu acesta, viața lui Shion ia o întorsătură destul de drastică. Surghiunit pe viață la periferia orașului și deposedat de aceste privilegii din cauză că a ajutat un deținut, Shion se află într-un pericol și mai mare. Au loc decese misterioase în oraș cauzate de o albină parazit. Totul depinde de Shion să afle ce se întâmplă în No.6 și să descopere secretele misterioase care se află în inima orașului.

  Views: 65 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.76
 • Senki Zesshou Symphogear Aired: 6 Ianuarie 2012 - 30 Martie 2012

  , , , , , ,

  Titluri: Senki Zesshou Symphogear, Meteoroid falling burning and disappear then

  Views: 73 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7
 • terra-formars

  Terra Formars Aired: 27 Septembrie 2014 - 20 Decembrie 2014

  , , , , , ,

  Acţiunea din manga science fiction are loc într-un viitor îndepărtat, când suprapopularea planetei va aduce omenirea la necesitatea de a coloniza alte planete, precum Marte. Pentru a o transforma într-o planetă locuibilă, oamenii trebuie întâi, totuşi, s-o treacă prin procesul de terraforming, adică să-i modifice condiţiile planetare până la un nivel acceptabil pentru viaţa de pe Pământ. Pentru asta, acolo sunt trimise cele mai rezistente fiinţe vii de pe pământ, nişte licheni şi… insectele care să se hrănească cu aceştia. După 500 de ani de la acea expediţie iniţială, o altă expediţie porneşte pentru a vedea rezultatele acestei colonizări biologice… Dar ceea ce vor găsi, nu vor fi nişte simpli gândaci…

  Views: 86 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.14
 • Tiger and Bunny Aired: 3 Aprilie 2011 - 18 Septembrie 2011

  , , , , , ,

  Titluri: Tiger and Bunny, Taibani


  Sternbild City este casa oamenilor numiţi „Next”, care-şi folosesc abilităţile de supereroi pentru a-i ajuta pe oameni. Aceşti supereroi rezolvă anumite cazuri şi salvează vieţi, pentru a obţine „puncte de erou” sau pentru a purta logo-urile sponsorilor. Activităţile lor sunt transmise pe popularul program „Hero TV”, concurs ce alege, după un an, cine va fi „Regele Eroilor”. Veteranul erou, Wild Tiger, care a dorit mereu să lucreze pe cont propriu, este nevoit să facă echipă cu începătorul Barnabz Brooks Jr., care înţelege altfel rolul de a fi erou.

  Views: 63 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.12
 • To Love Ru Ova Aired: 3 Aprilie 2009 - 2 Aprilie 2010

  , , , , , , , ,

  Titluri: To Love Ru Ova, To Love You Ova


  Ova-urile sezon-ului 1 al anime-ului To Love Ru.

  Views: 43 Views Episoade: #6 Status: Completed Scor: 7.51
 • To Love Ru Aired: 4 Aprilie 2008 - 26 Septembrie 2008

  , , , , , , ,

  Titluri: To Love Ru, To Love You

  Views: 109 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.33
 • gokukoku-no-brynhildr

  Gokukoku no Brynhildr Aired: 6 Aprilie 2014 - 29 Iunie 2014

  , , , , , , , , , , ,

  Titluri: Gokukoku no Brynhildr, Brynhildr in the Darkness


  Când era copil, Murakami a fost îndragostit nebuneste de o fata pe nume Kuroneko. Ea a insistat ca stie despre extraterestrii
  si ca s-a întâlnit cu ei, dar nimeni nu a crezut-o, nici macar tânarul Murakami care era sceptic. Într-o zi, ea decide sa-i arate extraterestrii,
  dar are loc un accident si Kuroneko moare în timp ce Murakami este lasat la spital grav ranit.

  Anii trec si Murakami este obsedat sa dovedeasca existenta extraterestriilor, pentru ca i-a facut o promisiune lui Kuroneko.Apoi, într-o zi, unu nou student
  transferat vine în clasa lui. Aceasta seamana izbitor cu Kuroneko, dar o cheama Kuroha Neko!

  Si chiar daca ea insista ca nu s-au mai întâlnit înainte, fata are putere supraomeneasca si pare a fi capabila sa prezica viitorul!

  Cum va fi influentata viata lui Murakami acum ca a fost salvat de o fata misterioasa care pretinde ca este o vrajitoare?

  Views: 124 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.09