Va Recomandam

Samurai Girls Sezonul 2   Kannagi   Deadman Wonderland   Amnesia Ova   Hitsugi no Chaika Sezonul 2   Hunter x Hunter   World Trigger   Hajime no Ippo Special  

Rezultatul Cautarii

 • Kuzu no Honkai Aired: 13 Ianuarie 2017 - Necunoscut

  , , , , ,

  Titluri: Kuzu no Honkai, Scum’s Wish

  Views: 302 Views Episoade: #2 Status: Ongoing Scor: 8.06
 • your-lie-in-april

  Your Lie in April Aired: 10 Octombrie 2014 - 20 Martie 2015

  , , , , , ,

  Titluri: Your Lie in April, Shigatsu wa Kimi no Uso


  Povestea este despre Kosei Arima, un fost copil-minune care și-a pierdut abilitatea de a cânta la pian atunci când a murit mama sa. Viața lui de zi cu zi este monocromă, dar începe să capete un pic de culoare atunci când întâlnește o violonistă. Kaori Miyazono are o personalitate puternică, este îndrăzneață și își urmărește scopurile cu asiduitate. Fermecat de fată, Kosei începe să se ridice pe propriile picioare la 14 ani.

  Views: 210 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.92
 • No Six Aired: 8 Iulie 2011 - 16 Septembrie 2011

  , , , , , ,

  Titluri: No Six, Number Six, Number 6, No 6


  Pentru cei care se întreabă: No.6-> Number 6. În acest anime, acțiunea este plasată în anul 2013, după ultimul mare război. Povestea se desfășoară într-un oraș ,,ideal” numit ,,No.6”. Acest oraș abia a fost construit, iar în el trăiește ,,elita”, ca să zic așa. Protagonistul, Shion, este un băiat crescut în acest mediu și dispune de toate privilegiile. Însă, face greșeala de a îngriji un evadat, pe nume Nezumi. După întâlnirea cu acesta, viața lui Shion ia o întorsătură destul de drastică. Surghiunit pe viață la periferia orașului și deposedat de aceste privilegii din cauză că a ajutat un deținut, Shion se află într-un pericol și mai mare. Au loc decese misterioase în oraș cauzate de o albină parazit. Totul depinde de Shion să afle ce se întâmplă în No.6 și să descopere secretele misterioase care se află în inima orașului.

  Views: 65 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.76
 • Wixoss Sezonul 2 Aired: 4 Octombrie 2014 - 20 Decembrie 2014

  , , , , , ,

  Titluri: Wixoss Sezonul 2, Selector Spread Wixoss, Selector Infected Wixoss sezonul 2


  Sezonul 2 al anime-ului Wixoss.

  Views: 49 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.52
 • Wixoss Aired: 4 Aprilie 2014 - 20 Iunie 2014

  , , , , , ,

  Titluri: Wixoss, Selector Infected Wixoss, Wixoss sezonul 1, Selector Infected Wixoss sezonul 1


  WIXOSS e un joc care este popular printre adolescenţi. Se presupune că există „Cărţi Sceptrice”, caractere feminine cu dorinţe proprii. Fetele speciale pot auzi vocea Sceptrelor, iar cele care le posedă se numesc Selectori. Acei Selectori au cărţi de luptă într-o dimensiune pe care oamenii nu o pot accesa. Se spune că Selectorii care reuşesc să devină „Fata Eternă”, îşi pot face dorinţele să devină realitate.

  Views: 78 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.41
 • Shigofumi Special Aired: 26 Septembrie 2008

  , , , , ,

  Titluri: Shigofumi Special, Shigofumi episodul 13, Shigofumi Letters from the Departed Special, Shigofumi Ova, Shigofumi Stories of Last Letter Special


  Special-ul anime-ului Shigofumi, cunoscut ca si episodul 13 sau ova.

  Views: 30 Views Episoade: #1 Status: Completed Scor: 7.48
 • Shigofumi Aired: 6 Ianuarie 2008 - 23 Martie 2008

  , , , , ,

  Titluri: Shigofumi Letters from the Departed, Shigofumi Stories of Last Letter


  Când cineva moare, care ar trebui să fie ultimele sale cuvinte? Cuvinte care nu au putut fi rostite cât timp era în viaţă – de iubire, ură, speranţă, regret sau poate cuvinte lipsite de importanţă. Aceste cuvinte sunt trimise prin scrisori numite „shigofumi” de către persoanele recent decedate către cei vii. Mikawa Fumika este un poştaş care livrează aceste shigofumi, împreună cu partenera sa Kanaka. Totuşi, ceva se ascunde în spatele exteriorului tăcut al Fumikăi; poştaşii care livrează shigofumi sunt persoane decedate, care şi-au păstrat acelaşi aspect pe care-l aveau înainte de a muri. În ciuda acestui lucru, Fumika încă îmbătrâneşte…

  Views: 55 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.61
 • Dusk Maiden of Amnesia Special Aired: 28 Noiembrie 2012

  , , , , , , , , , ,

  Titluri: Dusk Maiden of Amnesia Special, Tasogare Otome x Amnesia Taima Otome, Dusk Maiden of Amnesia Exorcism Maiden, Tasogare Otome x Amnesia Special


  Specialul anime-ului Dusk Maiden of Amnesia.

  Views: 60 Views Episoade: #1 Status: Completed Scor: 7.56
 • Dusk Maiden of Amnesia Aired: 9 Aprilie 2012 - 25 Iunie 2012

  , , , , , , , , , ,

  Titluri: Dusk Maiden of Amnesia, Tasogare Otome x Amnesia


  În urmă cu 60 de ani, o femeie tânără a fost lăsată să moară într-o clădire abandonată de lângă exclusivista Academie Seikyou. Nimeni nu ştie de ce. Nimeni nu ştie cum. Dar povestea terifiantă şi legendele bântuirilor ce au urmat au ajuns până în prezent. Poate că nu e o surpriză că printre multele cluburi ale şcolii Seikyou există unul pentru studenţii interesaţi de „investigări paranormale”. Ceea ce vă va face mai mult decât pielea de găină va fi faptul că fondatorul clubului este chiar fantoma.

  Views: 99 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.95
 • Mirai Nikki Aired: 9 Octombrie 2011 - 15 Aprilie 2012

  , , , , , , , , , ,

  Titluri: Mirai Nikki, The Future Diary


  În acest thriller psihologic, bazat pe manga scrisă și ilustrată de Sakae Esuno, este vorba despre Yuki, un singuratic care nu se simte bine înconjurat de oameni. El preferă să scrie un jurnal pe telefonul său mobil şi să vorbească cu prietenul lui imaginar, Deus Ex Machina – Dumnezeul timpului și spațiului. Cu toate acestea, Yuki află curând că Deus este mai mult decât o plăsmuire a imaginației lui atunci când participă alături de Yuno o colegă de clasă la o întrecere supremă cu alţi zece oameni aleşi în secret. Concurenții au nişte jurnale speciale, care pot prezice viitorul, fiecare jurnal având caracteristici unice care îi conferă atât avantaje cât și dezavantaje. Având ca imbold proverbul ‘omoară sau vei fi omorat’ în următoarele 90 de zile, concurenții trebuie să încerce să supraviețuiască până când doar unul din ei va rămâne în viaţă. La final câștigătorul va deveni noul Dumnezeu al timpului şi spaţiului.

  Views: 186 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.06
 • kyoukai-no-kanata

  Kyoukai no Kanata Aired: 3 Octombrie 2013 - 19 Decembrie 2013

  , , , , , , , ,

  Titluri: Kyoukai no Kanata, Beyond the Boundary, Beyond the Horizon


  Fantasticul întunecat urmează povestea unui licean numit Akihito Kanbara. Deși băiatul pare uman, este pe jumătate youmu și invincibil la răni pentru că se poate vindeca rapid. Într-o zi, Akihito o întâlnește pe boboaca Mirai Kuriyama în momentul în care ea pare că se va arunca de pe acoperiș. Mirai e izolată din cauza abilității ei de a manipula sângele, care e unică printre membri lumii spiritelor. După ce Akihito o salvează pe Mirai încep să se întâmple lucruri ciudate.

  Views: 83 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.88
 • kamisama-no-inai-nichiyoubi

  Kamisama no Inai Nichiyoubi Special Aired: 5 Februarie 2014

  , , , , , ,

  Titluri: Kamisama no Inai Nichiyoubi Special, The Sunday Without God Special


  Special-ul anime-ului Kamisama no Inai Nichiyoubi, cunoscut si ca episodul 13.

  Views: 75 Views Episoade: #1 Status: Completed Scor: 7