Va Recomandam

Onegai Twins   Kingdom Sezonul 2   Servamp   My Hero Academia   Basilisk   Kuroshitsuji 2 Special   Tegami Bachi   Kokoro Connect Special  

Rezultatul Cautarii

 • Fukumenkei Noise Aired: 11 Aprilie 2017 - Necunoscut

  , , ,

  Titluri: Fukumenkei Noise, Anonymous Noise


  Nino, o fată căreia îi place să cânte, a trecut prin două despărţiri în trecut. Mai întâi, cu prima ei iubire, Momo, şi apoi, cu Yuzu, un băiat care compune muzică. Dar în ciuda acestor despărţiri, a făcut o promisiune cu fiecare dintre ei: să continue să cânte până îi vor regăsi vocea. Timpul a trecut, iar acum cei trei sunt la liceu…?!

  Views: 3388 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 7.08
 • Winter Sonata Aired: 17 Octombrie 2009 - 1 Mai 2010

  , , ,

  Titluri: Winter Sonata, Fuyu no Sonata, Winter Ballad, Winter Love Story


  Povestea îl are în centru pe Jun-Sang, un tânăr talentat, dar introvertit şi sceptic privind omenirea, ce se mută în provincie pentru a găsi adevărul despre tatăl său biologic. Cu toate că găseşte fericirea în persoana lui Yoo-Jin, o colegă, visul său este curmat de un accident, în urma căruia amintirile îi sunt şterse, la cererea mamei, dornică de a recupera respectul fiului său. Mutându-se în Statele Unite cu mama sa şi căpătând o nouă identitate, fiind numit acum Min-Hyeong, el ajunge un arhitect cunoscut. Problemele însă încep odată ce se întoarce în Coreea şi o reîntâlneşte pe Yoo-Jin, acum într-o relaţie cu un vechi rival. Acum, Yoo-Jin trebuie să afle dacă Min-Hyeong este prietenul ei iubit din copilărie, cel pe care îl credea mort.

  Views: 261 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.51
 • Uta no Prince Sama Sezonul 2 Aired: 4 Aprilie 2013 - 27 Iunie 2013

  , , , , , , ,

  Titluri: Uta no Prince Sama Sezonul 2, UtaPri Sezonul 2, Uta no Prince Sama Maji Love 2000


  Sezonul 2 al anime-ului Uta no Prince Sama.

  Views: 363 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.52
 • Uta no Prince Sama Aired: 3 Iulie 2011 - 24 Septembrie 2011

  , , , , , , ,

  Titluri: Uta no Prince Sama, UtaPri, Uta no Prince Sama Maji Love 1000


  Haruka este o fată modestă, îndrăgostită de muzică ce intră la Academia Saotome pentru a își urmări visul de a compune. Aici este înconjurată de potențiali idoli din care unul va trebui să devină perechea sa pentru audiția de absolvire. Pe care îl va alege Haruka?

  Views: 408 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.36
 • Gravitation Ova Aired: 23 Iulie 1999 - 22 Septembrie 1999

  , , , , , , , ,

  Titluri: Gravitation Ova, Gravitation Lyrics of Love


  Ova-urile anime-ului Gravitation.

  Views: 256 Views Episoade: #2 Status: Completed Scor: 7.11
 • Gravitation Aired: 4 Octombrie 2000 - 10 Ianuarie 2001

  , , , , , , , ,

  Shuichi Shindou își dorește să cânte într-o trupă de succes și muncește intens pentru a își face un nume în industria muzicii. Într-o noapte însă, se întâlnește cu un bărbat misterios, Yuki, ce îi critică versurile. Yuki este un faimos romancier de care Shuichi ajunge să se îndrăgostească și încearcă din greu să îi cucerească inima.

  Views: 377 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.25
 • White Album Aired: 4 Ianuarie 2009 - 29 Martie 2009

  , , , ,

  Fujii Touya, un student de colegiu, se întâlnește cu o cântăreață, un idol în devenire numit Morikawa Yuki. Există numeroase provocări pentru relația de cuplu a celor doi, din partea altora de la Colegiul Fujii, din câmpul de lucru al Morikawei, și din alte părți de asemenea.

  Views: 331 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.74
 • Shugo Chara Aired: 6 Octombrie 2007 - 27 Septembrie 2008

  , , , , , , ,

  Titluri: Shugo Chara, Guardian Character

  Views: 517 Views Episoade: #4 Status: Completed Scor: 7.60
 • Magic Kyun Aired: 2 Octombrie 2016 - 25 Decembrie 2016

  , , , ,

  Titluri: Magic Kyun Renaissance, Maji Kyun Renaissance

  Views: 414 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.24
 • Fuuka Aired: 6 Ianuarie 2017 - 24 Martie 2017

  , , , , , ,

  Yuu Haruna tocmai s-a mutat la oras si iubeste sa foloseasca Twitter-ul. In drumul acestuia spre a cumpara mancare se loveste de o fata, Akitsuki Fuuka, care ii sparge telefonul crezand ca acesta incearca sa ii faca poza la lenjeria intima. Cum se va schimba viata acestuia de acum.

  Views: 2317 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.47
 • Nana Aired: 5 Aprilie 2006 - 28 Martie 2007

  , , , , , ,

  Komatsu Nana se mută în Tokio, urmându-l pe iubitul ei Shoji. În tren o întâlnește pe Osaki Nana, vocalista trupei Blast, ce își dorește să se mute în Tokio pentru a își urma visul de a deveni cântăreață profesionistă. Cele două Nana sunt total diferite, însă printr-o coincidență ajung să trăiască împreună. Întâmplările petrecute le ajută să lege o prietenie, dar oare aceasta va rezista tuturor încercărilor vieții?

  Views: 529 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.54
 • Detroit Metal City Aired: 8 August 2008 - 28 Octombrie 2008

  , ,

  Condusă de către maleficul şi dezgustătorul Johannes Krauser II, însufleţită până la epuizare de indestructibilul Camus şi de basistul Alexander Jagi, Detroit Metal City devine cu adevărat o trupă la modă printre tinerii obsedaţi de nou şi neconvenţional! Ceea ce este amuzant la această trupă însă e felul în care membrii ei ascund în spatele machiajului nişte oameni care habar n-au de metal sau viaţă destrăbălată. Jagi e doar un fan glam-rock, Camus e un fan anime obsedat de curry. Iar Negishi e cireaşa de pe tort. Venit la Tokyo pentru studii şi pentru înfiinţarea unei trupe pop şic, Souichi Negishi se trezeşte în vâltoarea flăcărilor muzicii metal, cu fani demenţi şi o impresară la fel de psihopată. Acum că nu poate spune nimănui de secretul ascuns, Negishi se confruntă cu sine. Iar când fata de care e îndrăgostit urăşte mai mult ca orice trupa sa, lucrurile devin amuzante şi total neaşteptate. Va fi posedat sufletul pur al lui Negishi de metalistul nebun din el? Există viaţă după metal? Aici daţi volumul la maxim şi gustaţi din comedia noastră nebună!

  Views: 366 Views Episoade: #5 Status: Completed Scor: 8.26