Va Recomandam

Zero no Tsukaima 3 Special   Tokyo Ghoul   Akuma no Riddle Special   Giant Killing   Sankarea   Nanbaka Sezonul 2   Amagami SS Sezonul 2 Special   Hunter x Hunter  

Rezultatul Cautarii

 • Winter Sonata Aired: 17 Octombrie 2009 - 1 Mai 2010

  , , ,

  Titluri: Winter Sonata, Fuyu no Sonata, Winter Ballad, Winter Love Story


  Povestea îl are în centru pe Jun-Sang, un tânăr talentat, dar introvertit şi sceptic privind omenirea, ce se mută în provincie pentru a găsi adevărul despre tatăl său biologic. Cu toate că găseşte fericirea în persoana lui Yoo-Jin, o colegă, visul său este curmat de un accident, în urma căruia amintirile îi sunt şterse, la cererea mamei, dornică de a recupera respectul fiului său. Mutându-se în Statele Unite cu mama sa şi căpătând o nouă identitate, fiind numit acum Min-Hyeong, el ajunge un arhitect cunoscut. Problemele însă încep odată ce se întoarce în Coreea şi o reîntâlneşte pe Yoo-Jin, acum într-o relaţie cu un vechi rival. Acum, Yoo-Jin trebuie să afle dacă Min-Hyeong este prietenul ei iubit din copilărie, cel pe care îl credea mort.

  Views: 70 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.51
 • Uta no Prince Sama Sezonul 2 Aired: 4 Aprilie 2013 - 27 Iunie 2013

  , , , , , , ,

  Titluri: Uta no Prince Sama Sezonul 2, UtaPri Sezonul 2, Uta no Prince Sama Maji Love 2000


  Sezonul 2 al anime-ului Uta no Prince Sama.

  Views: 101 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.52
 • Uta no Prince Sama Aired: 3 Iulie 2011 - 24 Septembrie 2011

  , , , , , , ,

  Titluri: Uta no Prince Sama, UtaPri, Uta no Prince Sama Maji Love 1000


  Haruka este o fată modestă, îndrăgostită de muzică ce intră la Academia Saotome pentru a își urmări visul de a compune. Aici este înconjurată de potențiali idoli din care unul va trebui să devină perechea sa pentru audiția de absolvire. Pe care îl va alege Haruka?

  Views: 148 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.36
 • Gravitation Ova Aired: 23 Iulie 1999 - 22 Septembrie 1999

  , , , , , , , ,

  Titluri: Gravitation Ova, Gravitation Lyrics of Love


  Ova-urile anime-ului Gravitation.

  Views: 50 Views Episoade: #2 Status: Completed Scor: 7.11
 • Gravitation Aired: 4 Octombrie 2000 - 10 Ianuarie 2001

  , , , , , , , ,

  Shuichi Shindou își dorește să cânte într-o trupă de succes și muncește intens pentru a își face un nume în industria muzicii. Într-o noapte însă, se întâlnește cu un bărbat misterios, Yuki, ce îi critică versurile. Yuki este un faimos romancier de care Shuichi ajunge să se îndrăgostească și încearcă din greu să îi cucerească inima.

  Views: 78 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.25
 • White Album Aired: 4 Ianuarie 2009 - 29 Martie 2009

  , , , ,

  Fujii Touya, un student de colegiu, se întâlnește cu o cântăreață, un idol în devenire numit Morikawa Yuki. Există numeroase provocări pentru relația de cuplu a celor doi, din partea altora de la Colegiul Fujii, din câmpul de lucru al Morikawei, și din alte părți de asemenea.

  Views: 72 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.74
 • Shugo Chara Aired: 6 Octombrie 2007 - 27 Septembrie 2008

  , , , , , , ,

  Titluri: Shugo Chara, Guardian Character

  Views: 139 Views Episoade: #4 Status: Completed Scor: 7.60
 • Magic Kyun Aired: 2 Octombrie 2016 - 25 Decembrie 2016

  , , , ,

  Titluri: Magic Kyun Renaissance, Maji Kyun Renaissance

  Views: 151 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.24
 • Fuuka

  Fuuka Aired: 6 Ianuarie 2017 - Necunoscut

  , , , , , ,
  Views: 1861 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 7.47
 • Nana

  Nana Aired: 5 Aprilie 2006 - 28 Martie 2007

  , , , , , ,

  Komatsu Nana se mută în Tokio, urmându-l pe iubitul ei Shoji. În tren o întâlnește pe Osaki Nana, vocalista trupei Blast, ce își dorește să se mute în Tokio pentru a își urma visul de a deveni cântăreață profesionistă. Cele două Nana sunt total diferite, însă printr-o coincidență ajung să trăiască împreună. Întâmplările petrecute le ajută să lege o prietenie, dar oare aceasta va rezista tuturor încercărilor vieții?

  Views: 224 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.54
 • detroit-metal-city

  Detroit Metal City Aired: 8 August 2008 - 28 Octombrie 2008

  , ,

  Condusă de către maleficul şi dezgustătorul Johannes Krauser II, însufleţită până la epuizare de indestructibilul Camus şi de basistul Alexander Jagi, Detroit Metal City devine cu adevărat o trupă la modă printre tinerii obsedaţi de nou şi neconvenţional! Ceea ce este amuzant la această trupă însă e felul în care membrii ei ascund în spatele machiajului nişte oameni care habar n-au de metal sau viaţă destrăbălată. Jagi e doar un fan glam-rock, Camus e un fan anime obsedat de curry. Iar Negishi e cireaşa de pe tort. Venit la Tokyo pentru studii şi pentru înfiinţarea unei trupe pop şic, Souichi Negishi se trezeşte în vâltoarea flăcărilor muzicii metal, cu fani demenţi şi o impresară la fel de psihopată. Acum că nu poate spune nimănui de secretul ascuns, Negishi se confruntă cu sine. Iar când fata de care e îndrăgostit urăşte mai mult ca orice trupa sa, lucrurile devin amuzante şi total neaşteptate. Va fi posedat sufletul pur al lui Negishi de metalistul nebun din el? Există viaţă după metal? Aici daţi volumul la maxim şi gustaţi din comedia noastră nebună!

  Views: 142 Views Episoade: #5 Status: Completed Scor: 8.26
 • your-lie-in-april

  Your Lie in April Aired: 10 Octombrie 2014 - 20 Martie 2015

  , , , , , ,

  Titluri: Your Lie in April, Shigatsu wa Kimi no Uso


  Povestea este despre Kosei Arima, un fost copil-minune care și-a pierdut abilitatea de a cânta la pian atunci când a murit mama sa. Viața lui de zi cu zi este monocromă, dar începe să capete un pic de culoare atunci când întâlnește o violonistă. Kaori Miyazono are o personalitate puternică, este îndrăzneață și își urmărește scopurile cu asiduitate. Fermecat de fată, Kosei începe să se ridice pe propriile picioare la 14 ani.

  Views: 866 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.92