Va Recomandam

Garo Filme   Senki Zesshou Symphogear   Kiseijuu   Tsubasa Chronicle   Strike the Blood Sezonul 2 Ova   Beelzebub   Highschool of the Dead Ova   Mahou Sensou  

Rezultatul Cautarii

 • Fuuka

  Fuuka Aired: 6 Ianuarie 2017 - Necunoscut

  , , , , , ,
  Views: 322 Views Episoade: #4 Status: Ongoing Scor: 7.47
 • Nana Aired: 5 Aprilie 2006 - 28 Martie 2007

  , , , , , ,

  Komatsu Nana se mută în Tokio, urmându-l pe iubitul ei Shoji. În tren o întâlnește pe Osaki Nana, vocalista trupei Blast, ce își dorește să se mute în Tokio pentru a își urma visul de a deveni cântăreață profesionistă. Cele două Nana sunt total diferite, însă printr-o coincidență ajung să trăiască împreună. Întâmplările petrecute le ajută să lege o prietenie, dar oare aceasta va rezista tuturor încercărilor vieții?

  Views: 86 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.54
 • detroit-metal-city

  Detroit Metal City Aired: 8 August 2008 - 28 Octombrie 2008

  , ,

  Condusă de către maleficul şi dezgustătorul Johannes Krauser II, însufleţită până la epuizare de indestructibilul Camus şi de basistul Alexander Jagi, Detroit Metal City devine cu adevărat o trupă la modă printre tinerii obsedaţi de nou şi neconvenţional! Ceea ce este amuzant la această trupă însă e felul în care membrii ei ascund în spatele machiajului nişte oameni care habar n-au de metal sau viaţă destrăbălată. Jagi e doar un fan glam-rock, Camus e un fan anime obsedat de curry. Iar Negishi e cireaşa de pe tort. Venit la Tokyo pentru studii şi pentru înfiinţarea unei trupe pop şic, Souichi Negishi se trezeşte în vâltoarea flăcărilor muzicii metal, cu fani demenţi şi o impresară la fel de psihopată. Acum că nu poate spune nimănui de secretul ascuns, Negishi se confruntă cu sine. Iar când fata de care e îndrăgostit urăşte mai mult ca orice trupa sa, lucrurile devin amuzante şi total neaşteptate. Va fi posedat sufletul pur al lui Negishi de metalistul nebun din el? Există viaţă după metal? Aici daţi volumul la maxim şi gustaţi din comedia noastră nebună!

  Views: 75 Views Episoade: #5 Status: Completed Scor: 8.26
 • your-lie-in-april

  Your Lie in April Aired: 10 Octombrie 2014 - 20 Martie 2015

  , , , , , ,

  Titluri: Your Lie in April, Shigatsu wa Kimi no Uso


  Povestea este despre Kosei Arima, un fost copil-minune care și-a pierdut abilitatea de a cânta la pian atunci când a murit mama sa. Viața lui de zi cu zi este monocromă, dar începe să capete un pic de culoare atunci când întâlnește o violonistă. Kaori Miyazono are o personalitate puternică, este îndrăzneață și își urmărește scopurile cu asiduitate. Fermecat de fată, Kosei începe să se ridice pe propriile picioare la 14 ani.

  Views: 210 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.92
 • Senki Zesshou Symphogear Aired: 6 Ianuarie 2012 - 30 Martie 2012

  , , , , , ,

  Titluri: Senki Zesshou Symphogear, Meteoroid falling burning and disappear then

  Views: 73 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7
 • white-album-2013

  White Album 2013 Aired: 6 Octombrie 2013 - 29 Decembrie 2013

  , , , ,

  Titluri: White Album 2013, White Album 2


  Acest anime este bazat pe jocul cu acelasi nume si nu are legatura cu cele 2 sezoane ale anime-ului cu acelasi nume, aparut in 2009.


  Toamna, când absolvirea este doar la jumătate de an depărtare. Haruki Kitahara, ultimul membru al Clubului de Muzică dizolvat, cântă la chitară lângă fereastră după ore pentru a se pregăti de festivalul școlii. A fost o singură aventură bună pentru un student ca un student să-și petreacă ultimii doi ani fiind harnic. Dar atunci când o melodie de pian și o voce limpete îi acompaniază chitara… Merge înainte fiind singur, dupa doi, dupa 3 în clubul de muzică uşoară, la semestrul la care a visat, nu, la care a sperat, începe.

  Views: 86 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.98
 • keion

  Keion Aired: 3 Aprilie 2009 - 26 Iunie 2009

  , , , ,

  Titluri: Keion, k on


  Este ultimul an de lice al celor 4 fete: Yui Hirasawa, Ritsu Tainaka, Mio Akiyama, si Tsumugi Kotobuki,fondatoarea clubului de muzica usoara. Impreuna cu juniorul lor , Azusa Nakano,isi petrec zilele de dupa scoala in camera clubului de muzica bucurandu-se de ceai si prajituri si bineinteles exersand muzica.Desi cu multe pe cap :repetarea pentru formatia lor,recrutarea de noi membri,pregatirea pentru orientarea profesionala ele inca au timp de “Ceaiul de dupa scoala”.

  Views: 43 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.87
 • Angel Beats

  Angel Beats Aired: 3 Aprilie 2010 - 26 Iunie 2010

  , , , , , , , ,

  „Angel Beats!” are loc într-un liceu care ţine loc unui Purgatoriu, unde studenţii învaţă să renunţe la orice ataşamente faţă de viaţa anterioară înainte ca aceştia să parcurgă procesul de reîncarnare. Deşi totul pare să fie normal, moartea nu mai poate surveni în acest loc. Indiferent de rănile letale pricinuite asupra unui individ, acesta îşi poate reveni la normal după un timp. Povestea îl urmăreşte pe Otonashi, un băiat ce şi-a pierdut amintirile despre viaţa sa anterioară, după ce a murit. Trezindu-se în
  „Lumea-de-apoi”, o va întâlni pe Yuri, conducătoarea „Frontului de apoi”, care îl invită să i se alăture pentru a se răscula împreună împotriva lui Dumnezeu pentru experimentarea unor lucruri oribile, atunci când încă mai erau în viaţă. Cei doi, împreună cu restul prietenilor lor, luptă împotriva singurului lor inamic, Îngerul.

  Views: 612 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.41