Va Recomandam

Masou Gakuen   Gingitsune   Devil May Cry   Sakamoto Desu Ga   Qualidea Code   Naruto   Shokugeki no Souma   Fairy Tail  

Rezultatul Cautarii

 • Shion no Ou Aired: 14 Octombrie 2007 - 23 Martie 2008

  , , , , , ,

  Titluri: Shion no Ou, The Flowers of Hard Blood


  Shion no Ou, urmărește povestea lui Yasuoka Shion, o jucătoare de Shougi de 13 ani cu un trecut tragic. Părinții lui Shion au fost omorâți cu brutalitate în fața ei când avea 5 ani. Criminalul a provocat-o la un joc de Shougi, spunându-i că dacă dorește să rămână în viață trebuie să uite cum să vorbească ș ice s-a întâmplat în acea noapte. Acum Shion a intrat în sfera jucătoarelor profesioniste, mută, dar puternică. Pe măsură ce jocul ei adună mai multă atenție, încep să se ivească întrebări despre trecutul ei și asasinarea brutală l-a care a fost martoră. Amintirile lui Shion încep să revină treptat și misterul începe să se destrame, fir cu fir.

  Views: 69 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.66
 • Dusk Maiden of Amnesia Special Aired: 28 Noiembrie 2012

  , , , , , , , , , ,

  Titluri: Dusk Maiden of Amnesia Special, Tasogare Otome x Amnesia Taima Otome, Dusk Maiden of Amnesia Exorcism Maiden, Tasogare Otome x Amnesia Special


  Specialul anime-ului Dusk Maiden of Amnesia.

  Views: 60 Views Episoade: #1 Status: Completed Scor: 7.56
 • Dusk Maiden of Amnesia Aired: 9 Aprilie 2012 - 25 Iunie 2012

  , , , , , , , , , ,

  Titluri: Dusk Maiden of Amnesia, Tasogare Otome x Amnesia


  În urmă cu 60 de ani, o femeie tânără a fost lăsată să moară într-o clădire abandonată de lângă exclusivista Academie Seikyou. Nimeni nu ştie de ce. Nimeni nu ştie cum. Dar povestea terifiantă şi legendele bântuirilor ce au urmat au ajuns până în prezent. Poate că nu e o surpriză că printre multele cluburi ale şcolii Seikyou există unul pentru studenţii interesaţi de „investigări paranormale”. Ceea ce vă va face mai mult decât pielea de găină va fi faptul că fondatorul clubului este chiar fantoma.

  Views: 99 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.95
 • Tiger and Bunny Aired: 3 Aprilie 2011 - 18 Septembrie 2011

  , , , , , ,

  Titluri: Tiger and Bunny, Taibani


  Sternbild City este casa oamenilor numiţi „Next”, care-şi folosesc abilităţile de supereroi pentru a-i ajuta pe oameni. Aceşti supereroi rezolvă anumite cazuri şi salvează vieţi, pentru a obţine „puncte de erou” sau pentru a purta logo-urile sponsorilor. Activităţile lor sunt transmise pe popularul program „Hero TV”, concurs ce alege, după un an, cine va fi „Regele Eroilor”. Veteranul erou, Wild Tiger, care a dorit mereu să lucreze pe cont propriu, este nevoit să facă echipă cu începătorul Barnabz Brooks Jr., care înţelege altfel rolul de a fi erou.

  Views: 63 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.12
 • Mirai Nikki Aired: 9 Octombrie 2011 - 15 Aprilie 2012

  , , , , , , , , , ,

  Titluri: Mirai Nikki, The Future Diary


  În acest thriller psihologic, bazat pe manga scrisă și ilustrată de Sakae Esuno, este vorba despre Yuki, un singuratic care nu se simte bine înconjurat de oameni. El preferă să scrie un jurnal pe telefonul său mobil şi să vorbească cu prietenul lui imaginar, Deus Ex Machina – Dumnezeul timpului și spațiului. Cu toate acestea, Yuki află curând că Deus este mai mult decât o plăsmuire a imaginației lui atunci când participă alături de Yuno o colegă de clasă la o întrecere supremă cu alţi zece oameni aleşi în secret. Concurenții au nişte jurnale speciale, care pot prezice viitorul, fiecare jurnal având caracteristici unice care îi conferă atât avantaje cât și dezavantaje. Având ca imbold proverbul ‘omoară sau vei fi omorat’ în următoarele 90 de zile, concurenții trebuie să încerce să supraviețuiască până când doar unul din ei va rămâne în viaţă. La final câștigătorul va deveni noul Dumnezeu al timpului şi spaţiului.

  Views: 186 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.06
 • Makai Ouji Aired: 8 Iulie 2013 - 23 Septembrie 2013

  , , , , , , , , , ,

  Titluri: Makai Ouji Devils and Realist


  Povestea se înnvârte în jurul tânărului William , descendentul unei familii aristocrate cu un intelect foarte rar.Într-o zi , unchiul său își pierde toate bunurile , din cauză că afacerile sale dăduse faliment . Temadu-se că numele familiei va fi pătat , William se intoarce acasă si caută , împreuna cu majordomul familiei sale,Kevin, orice ar putea fi dat la schimb pe bani.
  Într-un final , descoperă o cameră subterană construită de unul dintre strămoșii săi.În acea cameră se află un sigiliu magic, și , fără să realizeze , William invoacă un demon .Demonul invocat se prezintă drept Dantalion , și dezvaluie faptul că William este Alegătorul, adică cel care poate alege conducatorul provizoriu al Iadului.

  Views: 69 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.20
 • Loveless Aired: 7 Aprilie 2005 - 30 Iunie 2005

  , , , , , , , , , , ,

  In urma cu 12 ani Aoyagi Ritsuka statea impreuna cu familia ei – mama sa nebuna si fratele. Intr-o zi fratele este ucis brusc. Dupa aceasta tragedie, Aoyagi s-a mutat la o noua scoala unde a intalnit pe Agatsuma Soubi care spune ca l-a intalnit pe fratele ei.

  Views: 113 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.18
 • kamisama-no-inai-nichiyoubi

  Kamisama no Inai Nichiyoubi Special Aired: 5 Februarie 2014

  , , , , , ,

  Titluri: Kamisama no Inai Nichiyoubi Special, The Sunday Without God Special


  Special-ul anime-ului Kamisama no Inai Nichiyoubi, cunoscut si ca episodul 13.

  Views: 75 Views Episoade: #1 Status: Completed Scor: 7
 • kamisama-no-inai-nichiyoubi

  Kamisama no Inai Nichiyoubi Aired: 7 Iulie 2013 - 22 Septembrie 2013

  , , , , , ,

  Titluri: Kamisama no Inai Nichiyoubi, Sunday Without God


  Dumnezeu a abandonat lumea într-o zi de duminică. Ca urmare, nimeni din lume nu a mai putut muri sau să se reproducă. O fetiţă, Ai, este Păzitorul de morminte a unui sat. Ea a pregătit 47 de morminte pentru eventualele decese a oricărui membru al sătului. Ulterior, un băiat ce se identifică drept „Hampnie Hambart,” ce coincide cu numele lăsat de mama lui Ai drept numele tatălui ei, ajunge în sat şi măcelărește pe toată lumea. Ce se întâmplă oare?

  Views: 98 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.53
 • gokukoku-no-brynhildr

  Gokukoku no Brynhildr Aired: 6 Aprilie 2014 - 29 Iunie 2014

  , , , , , , , , , , ,

  Titluri: Gokukoku no Brynhildr, Brynhildr in the Darkness


  Când era copil, Murakami a fost îndragostit nebuneste de o fata pe nume Kuroneko. Ea a insistat ca stie despre extraterestrii
  si ca s-a întâlnit cu ei, dar nimeni nu a crezut-o, nici macar tânarul Murakami care era sceptic. Într-o zi, ea decide sa-i arate extraterestrii,
  dar are loc un accident si Kuroneko moare în timp ce Murakami este lasat la spital grav ranit.

  Anii trec si Murakami este obsedat sa dovedeasca existenta extraterestriilor, pentru ca i-a facut o promisiune lui Kuroneko.Apoi, într-o zi, unu nou student
  transferat vine în clasa lui. Aceasta seamana izbitor cu Kuroneko, dar o cheama Kuroha Neko!

  Si chiar daca ea insista ca nu s-au mai întâlnit înainte, fata are putere supraomeneasca si pare a fi capabila sa prezica viitorul!

  Cum va fi influentata viata lui Murakami acum ca a fost salvat de o fata misterioasa care pretinde ca este o vrajitoare?

  Views: 124 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.09
 • grisaia-no-kajitsu

  Grisaia no Kajitsu Aired: 5 Octombrie 2014 - 28 Decembrie 2014

  , , , , , , , ,

  Titluri: Grisaia no Kajitsu, The Fruit of Grisaia, Le Fruit de la Grisaia


  Povestea este plasată la Academia Mihama, unde cinci fete care par normale sunt înscrise la școală „pentru anumite motive”. Un al șaselea elev „cu anumite motive”, pe nume Yūji Kazami, se transferă. Yūji are o personalitate atât de întunecată încât nu e influențat de cele cinci fete, care sunt atât de diferite de normal. Pe măsură ce se întâlnesc, ei încep să se înțeleagă. Primi mici progrese, inimile lor încep să fie afectate. Când Yūji a ajuns aici, începe o poveste despre fete prinse în trecut.

  Views: 90 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.67
 • blood-plus

  Blood Plus Aired: 8 Octombrie 2005 - 23 Septembrie 2006

  , , , , , , ,

  De-a lungul timpului, un anume război continuă să-și lase urma în istorie, extinzându-și influența și în lumea modernă. Există două grupări majore implicate în acel război. Prima grupare e formată din monștri numiți Chiropterani, care se pot transforma în oameni. Sunt nemuritori și se hrănesc cu sângele vietăților. A doua grupare e o organizație cunoscută drept ”Scutul roșu”, creată cu scopul de a extermina acești monștri. Otanashi Saya e o liceancă care trăiește liniștită împreună familia ei. Problema e că ea nu își amintește nimic despre viața ei cu mai mult decât un an în urmă; totuși, viața ei fericită o să fie distrusă de un eveniment care o va conduce spre destinul ei.

  Views: 420 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.80