Va Recomandam

Pokemon Advanced   Koutetsujou no Kabaneri   Fune wo Amu   Aldnoah Zero   Super Lovers Sezonul 2   Witchblade   Tokyo Esp   World Trigger  

Rezultatul Cautarii

 • Youjo Senki Aired: 6 Ianuarie 2017 - Necunoscut

  , , ,

  Titluri: Youjo Senki, Saga of Tanya the Evil


  Pe câmpul de bătălie se afla o fată. Această fată cu ochi albaștri, păr blond și piele albă ca porțelanul își conduce plutonul cu vocea ei sâsâită. Numele ei este Tanya Degurechaff. De fapt, ea e unul dintre salariații de elită ai Japoniei, renăscut în corpul unei fetițe după ce a înfuriat o ființă misterioasă ce se auto-intitulează Dumnezeu. Tanya, ce pune pe primul loc cariera și eficiența înainte de toate, va deveni cea mai periculoasă ființă dintre vrăjitorii Armatei Imperiale.

  Views: 192 Views Episoade: #3 Status: Ongoing Scor: 7.26
 • blood-plus

  Blood Plus Aired: 8 Octombrie 2005 - 23 Septembrie 2006

  , , , , , , ,

  De-a lungul timpului, un anume război continuă să-și lase urma în istorie, extinzându-și influența și în lumea modernă. Există două grupări majore implicate în acel război. Prima grupare e formată din monștri numiți Chiropterani, care se pot transforma în oameni. Sunt nemuritori și se hrănesc cu sângele vietăților. A doua grupare e o organizație cunoscută drept ”Scutul roșu”, creată cu scopul de a extermina acești monștri. Otanashi Saya e o liceancă care trăiește liniștită împreună familia ei. Problema e că ea nu își amintește nimic despre viața ei cu mai mult decât un an în urmă; totuși, viața ei fericită o să fie distrusă de un eveniment care o va conduce spre destinul ei.

  Views: 420 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.80
 • guilty-crown

  Guilty Crown Ova Aired: 26 Iulie 2012

  , , , , , , , ,

  Titluri: Guilty Crown Ova, Guilty Crown Lost Christmas


  Ova-ul anime-ului Guilty Crown.

  Views: 849 Views Episoade: #1 Status: Completed Scor: 7.10
 • Fullmetal Alchemist Brotherhood

  Fullmetal Alchemist Brotherhood Special Aired: 26 August 2009 - 25 August 2010

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Fullmetal Alchemist Brotherhood Special, Fullmetal Alchemist Brotherhood Ova


  Special-urile anime-ului Fullmetal Alchemist Brotherhood, cunoscute ca si ova-uri.

  Views: 755 Views Episoade: #4 Status: Completed Scor: 8.11
 • aldnoah-zero-2

  Aldnoah Zero Sezonul 2 Aired: 11 Ianuarie 2015 - 29 Martie 2015

  , , , , , , ,

  Sezonul 2 al anime-ului Aldnoah Zero.

  Views: 250 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.16
 • kingdom-2

  Kingdom Sezonul 2 Aired: 8 Iunie 2013 - 2 Martie 2014

  , , , , ,

  Sezonul 2 al anime-ului Kingdom.

  Views: 543 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.57
 • kingdom

  Kingdom Aired: 4 Iunie 2012 - 25 Februarie 2013

  , , , , ,

  În Perioada Statelor Războinice din China antică (475-221 Î.H.), Xin şi Piao sunt orfani din împărăţia Qin. Ei visează ca într-o zi să îşi poată arăta abilităţile pe câmpul de luptă. Totuşi, într-o zi, Piao este dus la palat de către un preot. Fiind de partea celor care au pierdut lupta pentru putere, Piao reuşeşte să se întoarcă în sat abia respirând. După aceea, Xin întâlneşte un băiat care seamănă foarte bine cu Piao, pe nume Ei Sei. Pentru moment, el este regele Quinului; mai târziu el va deveni împăratul Shi Huangdi.

  Views: 479 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.24
 • izetta-the-last-witch

  Shuumatsu no Izetta Aired: 1 Octombrie 2016 - 17 Decembrie 2016

  , , , , , ,

  Titluri: Shuumatsu no Izetta, Izetta The Last Witch, Die Letzte Hexe

  Views: 1159 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.46
 • guilty-crown

  Guilty Crown Aired: 14 Octombrie 2011 - 23 Martie 2012

  , , , , , , , ,

  Povestea are loc în Tokyo, în 2039, după izbucnirea „Virus Apocalypse” în timpul ce a devenit cunoscut sub numele de „Crăciunul Pierdut” din 2029. De atunci, Japonia a fost sub controlul organizatiei multinationala numita GHQ. Ouma Shu este un băiat în vârstă de 17 ani, care obtine în mod eronat o putere rară. El poate folosi această putere, „Mâna dreapta a regelui,” pentru a extrage „golurile”, sau instrumentele/armele care sunt manifestări ale inimilor oamenilor.

  Views: 697 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.82
 • asobi-ni-iku-yo

  Asobi ni Iku yo Ova Aired: 15 Iunie 2011

  , , , , , , ,

  Titluri: Asobi ni Iku yo Asobi ni Oide, Cat Planet Cuties Come Drop By, Asobi ni Iku yo Ova, Let’s Go Play OVA, Cat Planet Cuties OVA

  Ova-ul seriei Asobi ni Iku yo.

  Views: 200 Views Episoade: #1 Status: Completed Scor: 6.94
 • asobi-ni-iku-yo

  Asobi ni Iku yo Aired: 11 Iulie 2010 - 26 Septembrie 2010

  , , , , , , ,

  Titluri: Asobi ni Iku yo Bombshells from the Sky, Cat Planet Cuties, Let’s Go Play

  Povestea se învârte în jurul lui Kakazu Kio, un student în anul întâi de liceu care locuiește în Okinawa.
  Într-o zi, o fată cu urechi de pisica apare înaintea lui în timpul unui serviciu memorial, pentru unul dintre strămoşii familiei sale.
  Fata se numeşte Eris şi susţine că ea este un extraterestru, venită de pe planeta Catia. Dar prietena din copilărie a lui Kio, Manami (care vrea să urmeze paşii tatălui ei care lucreaza la CIA) o capturează pe Eris. Însă Kio o găseşte el însuşi pe Eris și va încerca să o protejeze de toată lumea.

  Views: 273 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.88
 • blue-gender

  Blue Gender Aired: 8 Octombrie 1999 - 31 Martie 2000

  , , , , , , , , ,

  Acțiunea animeului se petrece într-un viitor îndepărtat. Majoritatea oamenilor rămași pe planetă au fost nevoiți să ascundă în spațiul cosmic, într-un fel de satelit adaptat vieții umane, toate acestea din cauza faptului că Pământul a fost infectat cu niște monștrii diabolici numiți Blue. De pe acesta stație pe care au numit-oo Second Earth, ei încearcă să recupereze planete din ghearele monștrilor care folosesc oamenii drept hrană.Singura lor șansă de a-i putea învinge se afla în niște oameni care au parte din virusul Blue în sânge, astfel având reflexele, instinctele și puterea crescută. Din cauza faptului în trecut nu se cunoștea cauza acestui virus, acești oameni au fost adormiți, iar acum oamenii de pe Second Earth au trimis echipe de soldați ca să-i recupereze. Din una din aceste echipe face parte și o fată pe nume Marlene, a cărei echipa face greșeala, în cadrul unui atac de Blue, să trezească un monstru.Numele său era Yuji, dar nu era deloc ucigașul inascut la care se așteptau ceilalți..Cu timpul Yuji învața să ucidă monștrii, și află că îi face plăcere.

  Views: 261 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.13