Va Recomandam

Hellsing Ultimate   Infinite Stratos Sezonul 2   Busou Shinki Ova   Zankyou no Terror   Beautiful Bones   Amagami SS Sezonul 2   Zero no Tsukaima Sezonul 3   Is This a Zombie  

Rezultatul Cautarii

 • Youjo Senki Aired: 6 Ianuarie 2017 - Necunoscut

  , , ,

  Titluri: Youjo Senki, Saga of Tanya the Evil


  Pe câmpul de bătălie se afla o fată. Această fată cu ochi albaștri, păr blond și piele albă ca porțelanul își conduce plutonul cu vocea ei sâsâită. Numele ei este Tanya Degurechaff. De fapt, ea e unul dintre salariații de elită ai Japoniei, renăscut în corpul unei fetițe după ce a înfuriat o ființă misterioasă ce se auto-intitulează Dumnezeu. Tanya, ce pune pe primul loc cariera și eficiența înainte de toate, va deveni cea mai periculoasă ființă dintre vrăjitorii Armatei Imperiale.

  Views: 192 Views Episoade: #3 Status: Ongoing Scor: 7.26
 • Momokyun Sword

  Momokyun Sword Aired: 9 Iulie 2014 - 24 Septembrie 2014

  , , , , ,

  Povestea începe ca o reimaginare feminină a lui Momotarō, un personaj faimos din folclorul japonez. Momoko este o tânără și frumoasă luptătoare, care s-a născut dintr-o piersică. Ea trăiește împreună cu companioni ei, zeul-caine Inugami, zeul-maimuta Sarugami și zeul-fazan Kijigami intre-un paradis liniștit. Dar o armată de demoni condusă de regele-demon invadează acest paradis și fură comoara care proteja tărâmul lui Momoko. Pentru a recupera comoara și a salva oamenii, Momoko pornește într-o mare aventură împreună cu cei trei companioni.

  Views: 104 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 5.70
 • seirei-tsukai-no-blade-dance

  Seirei Tsukai no Blade Dance Special Aired: 8 Octombrie 2014 - 4 Martie 2015

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Seirei Tsukai no Blade Dance Special, Blade Dance of the Elementalers special


  Specialele anime-ului Seirei Tsukai no Blade Dance.

  Views: 66 Views Episoade: #4 Status: Completed Scor: 6.78
 • seirei-tsukai-no-blade-dance

  Seirei Tsukai no Blade Dance Aired: 14 Iulie 2014 - 29 Septembrie 2014

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Seirei Tsukai no Blade Dance, Blade Dance of the Elementalers, Seirei Tsukai no Kenbu, Seirei Tsukai no Kembu


  În acesta poveste „elemental fantasy”, doar o fată pură poate să facă un contract cu un spirit. La Academia de Spirite Areishia, fiicele nobililor învață să devină „spirite elementaliste”. Un băiat pe nume Kamito, o spiona pe studenta Claire pe când făcea baie, și din greaseală ajunge să încheie un contract cu un spirit, în locul lui Claire. Acum Kamito trebuie să devină ceva ce se credea că e imposibil – un băiat „spirit elementalist”.

  Views: 109 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.15
 • Senki Zesshou Symphogear Aired: 6 Ianuarie 2012 - 30 Martie 2012

  , , , , , ,

  Titluri: Senki Zesshou Symphogear, Meteoroid falling burning and disappear then

  Views: 73 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7
 • Shuffle Aired: 8 Iulie 2005 - 6 Ianuarie 2006

  , , , , , , , , , ,

  În urma deschiderii unei porţi dintre lumi, Zeii şi Demonii convieţuiesc alături de oameni. Povestea se desfăşoară în preajma unui elev de liceu pe nume Tsuchimi Rin, şi prietena sa din copilărie, Kaede. Fără să se aştepte, Regii celor două lumi sau decis să devină vecini cu Rin. Totodată, fiica regelui Zeu, Sia, precum fiica regelui Demon, Nerine, sunt foarte îndrăgostite de Rin după ce l-au cunoscut în trecut. De aici începe aventura eroului nostru, plină de diverse obstacole.

  Views: 83 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.31
 • mahou-sensou

  Mahou Sensou Aired: 10 Ianuarie 2014 - 28 Martie 2014

  , , , , ,

  Titluri: Mahou Sensou, Magical Warfare, Mahosen


  În această poveste magică modernă, Takeshi Nanase e un liceean obişnuit care are un trecut întunecat. Datorită anumitor circumstanţe, formează un cuplu “fals” cu prietena lui din copilărie, Kurumi Isoshima, dar de altfel, acesta duce o viaţă normală. Dar, într-o zi, dă peste o fată, Mui Aiba, leşinată în faţa campusului şcolii într-o uniformă necunoscută. Această întâlnire îi schimbă complet destinul lui Takeshi. Mui îi spune lui Takeshi că e un magician, şi-şi cere scuze pentru că l-a transformat şi pe Takeshi într-un magician. Ceea ce ştia Takeshi odată ca fiind o singură lume sunt de fapt două, cea a magicienilor şi cea a oamenilor.

  Views: 129 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.18
 • magi-2

  Magi Sezonul 2 Aired: 6 Octombrie 2013 - 30 Martie 2014

  , , , , , , ,

  Titluri: Magi Sezonul 2, Magi The Kingdom of Magic


  Sezonul 2 al anime-ului Magi.

  Views: 137 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.50
 • magi

  Magi Aired: 7 Octombrie 2012 - 31 Martie 2013

  , , , , , , ,

  Titluri: Magi The Labyrinth of Magic


  Aladin, un băiat care s-a decis să exploreze lumea. Cel mai bun prieten al său este un flaut cu un djinn în el, pe nume Ugo. Povestea acestei serii anime ne vorbeşte despre cursul sorţii şi lupta de a menţine lumea pe calea cea dreaptă, având la bază antologia de poveşti “O mie şi una de nopţi”.

  Views: 142 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.24
 • Shorewood Blu-ray Ocard

  Madan no Ou to Vanadis Aired: 4 Octombrie 2014 - 27 Decembrie 2014

  , , , , , , , ,

  Titluri: Madan no Ou to Vanadis, Lord Marksman and Vanadis, Madan no Ou to Senki, The King of the Magic Bullet and Vanadis


  Amplasat în Europa de Vest în timp de război, Eleanor „”Ellen”” Vertalia, una din Fecioarele din Zhcted, duce o lupta cu Brune. Există, de fapt, șapte Fecioare, unde fiecare a primit o armă puternică de la un dragon să domnească în mod individual pe parcursul a sapte teritorii. Puterea de Fecioară invocă teamă și frică în dușmanii lor. Un conte în slujba țării Brune care e un arcaș tânăr pe nume Tigre, cu experiență de prima mana, după ce a fost învins pe câmpul de luptă de către Ellen. Cu toate acestea, Ellen a ales să îi cruțe viața după ce a văzut abilitățile lui, dar, în schimb, i se cere să o servească.

  Views: 233 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.29
 • Loveless Aired: 7 Aprilie 2005 - 30 Iunie 2005

  , , , , , , , , , , ,

  In urma cu 12 ani Aoyagi Ritsuka statea impreuna cu familia ei – mama sa nebuna si fratele. Intr-o zi fratele este ucis brusc. Dupa aceasta tragedie, Aoyagi s-a mutat la o noua scoala unde a intalnit pe Agatsuma Soubi care spune ca l-a intalnit pe fratele ei.

  Views: 113 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.18
 • Garo Honoo no Kokuin

  Garo Special Aired: 16 Septembrie 2015

  , , , , , ,

  Titluri: Garo Special,Garo Special sezonul 1, Garo Ova, Garo Honoo no Kokuin Special,


  Special-ul sezon-ului 1 al anime-ului Garo.

  Views: 85 Views Episoade: #1 Status: Completed Scor: 6.85