Va Recomandam

Absolute Duo   Ah My Goddess Special   Ah My Buddha Special   Date A Live Sezonul 2   Sky Wizards Academy   Amaama to Inazuma   Samurai Girls   Dusk Maiden of Amnesia Special  

Rezultatul Cautarii

 • bungou-stray-dogs-2

  Bungou Stray Dogs Sezonul 2 Aired: 6 Octombrie 2016 - 16 Decembrie 2016

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Bungou Stray Dogs Sezonul 2, Literary Stray Dogs, Bungo Stray Dogs

  Sezonul 2 al anime-ului Bungou Stray Dogs.

  Views: 2156 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.21
 • bungou-stray-dogs

  Bungou Stray Dogs Aired: 7 Aprilie 2016 - 23 Iunie 2016

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Bungou Stray Dogs, Literary Stray Dogs, Bungo Stray Dogs

  Nakajima Atsushi a fost dat afară din orfelinatul lui, și acum nu mai are unde să se ducă și ce să mănânce. În timp ce stă la un râu, la un pas de foamete, salvează un om care voia să se sinucidă. Acel om este Dazai Osamu, iar el și cu partenerul lui Kunikida sunt membrii unei agenții de detectivi speciale. Ei au puteri supranaturale și se confruntă cu anumite cazuri prea periculoase pentru poliție sau armată. Ei sunt urmăriți de un tigru care a apărut recent prin acele zone, cam în același timp în care a apărut și Atsushi. Se pare că tigrul are niște conexiuni cu Atsushi și cu timpul, cazul este rezolvat și este clar că în viitorul lui Atsushi vor fi implicați Dazai și chiar, mai mulți detectivi !

  Views: 765 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.73
 • Katekyo Hitman Reborn

  Katekyo Hitman Reborn Aired: 7 Octombrie 2006 - 25 Septembrie 2010

  , , , , , , , ,

  Katekyo Hitman Reborn! Este un anime despre un baiat pe nume Tsunayoshi Sawada care a fost ales sa devina al zecelea sef al familiei Vongola. Acesta este antrenat de Reborn, un asasin din Italia. Inainte de aparitia lui Reborn, Tsuna era un copil normal destul de retras si fara talent. Odata cu inceperea antrenamentului, Tsuna incepe sa se integreze la scoala astfel facandu-si prieteni. Prietenii sai: Hayato Gokudera, Takeshi Yamamoto, Ryohei Sasagawa, Kyoya Hibari, Lambo si Mukuro Rokudo vor face parte din Familia Vongola condusa de Tsuna. Ei vor infrunta Grupul Varia pentru a recupera inelele Familiei Vongola. Fiecare membru al familiei se va lupta cu membrii Varia: Xanxus, Superbia Squalo, Lussuria, Levi, Belphegor, Gola Mosca si Mammon.

  Views: 1836 Views Episoade: #99 Status: Completed Scor: 8.38
 • 91 days anime

  91 Days Aired: 9 Iulie 2016 - 1 Octombrie 2016

  , , , , ,

  Suntem în anul 1920, la cinci ani după ce Legea Prohibiţiei Naţionale a văzut lumina zilei într-un oraş numit Lorel, în Statele Unite. Personajul principal, Avilor, se alătură familiei din mafia ascunsă, Vampiro, pentru a se răzbuna pe acei membri ai acestei mafii care i-au ucis ambii părinţi. O crimă porneşte o serie de crime. O răzbunare porneşte alte răzbunări. O poveste plină de amărăciune şi răzbunări va începe chiar acum.

  Views: 697 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.91