Va Recomandam

Skip Beat   Brave 10   Shingeki no Kyojin   Dantalian no Shoka   Diamond no Ace   Gekkan Shoujo Nozaki kun Special   One Outs   Blue Literature  

Rezultatul Cautarii

 • Gungrave Aired: 7 Octombrie 2003 - 30 Martie 2004

  , , , , , , ,
  Views: 393 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.96
 • Black Lagoon Aired: 9 Aprilie 2006 - 25 Iunie 2006

  , , , ,

  Acțiunea se petrece în Roanapur, un oraș din Thailanda cunoscut după infracțiunile care se petrec la toate nivelele. Corupția este în floare, încât nici măcar autoritățile sau preoții nu sunt curați — practic, un rai al infractorilor. Rokurou Okajima, un om de afaceri obișnuit, are șansa să iasă din monotonie mergând în deplasare în sudul Asiei. Totuși, acesta este capturat de un grup de mercenari din Roanapur numit Black Lagoon, iar afacerea lui se duce de râpă. Trădat de fostul său angajat, Rokurou decide să se alăture grupului. Ca să supraviețuiască, se vede nevoit să se adapteze rapid la noul stil de viață și la problemele ce au să vină.

  Views: 392 Views Episoade: #5 Status: Completed Scor: 8.16
 • Baccano Special Aired: 27 Februarie 2008 - 28 Mai 2008

  , , , , , , , ,

  Titluri: Baccano Special, Baccano Ova


  Specialele anime-ului Baccano.

  Views: 269 Views Episoade: #3 Status: Completed Scor: 8.28
 • Baccano Aired: 27 Iulie 2007 - 2 Noiembrie 2007

  , , , , , , , ,

  În anul 1711, unui grup de alchimişti îi este oferit un elixir al nemuririi, cu precizarea că trebuie să se ucidă unii pe ceilalţi până rămâne doar unul. Dar cei ce au obţinut nemurirea decid să distrugă elixirul; totuşi, unul din ei, Slizard Quates începe să îşi ucidă camarazii. Pentru a se feri de pericol, grupul este divizat, aceştia neîntâlnind-use până în anul 1930, când în Manhattan, Quates creează un nou elixir. Pierzându-l, elixirul ajunge să fie băut de către Isaac şi Miria ( un duo de hoţi ), fraţii Gandor din mafie, familia Martillo şi alţii. Acum un nou grup de nemuritori a apărut şi haosul se instalează când aceştia se găsesc în majoritate… într-un tren?!

  Views: 372 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.53
 • Bungou Stray Dogs Sezonul 2 Aired: 6 Octombrie 2016 - 16 Decembrie 2016

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Bungou Stray Dogs Sezonul 2, Literary Stray Dogs, Bungo Stray Dogs

  Sezonul 2 al anime-ului Bungou Stray Dogs.

  Views: 4414 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.21
 • Bungou Stray Dogs Aired: 7 Aprilie 2016 - 23 Iunie 2016

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Bungou Stray Dogs, Literary Stray Dogs, Bungo Stray Dogs

  Nakajima Atsushi a fost dat afară din orfelinatul lui, și acum nu mai are unde să se ducă și ce să mănânce. În timp ce stă la un râu, la un pas de foamete, salvează un om care voia să se sinucidă. Acel om este Dazai Osamu, iar el și cu partenerul lui Kunikida sunt membrii unei agenții de detectivi speciale. Ei au puteri supranaturale și se confruntă cu anumite cazuri prea periculoase pentru poliție sau armată. Ei sunt urmăriți de un tigru care a apărut recent prin acele zone, cam în același timp în care a apărut și Atsushi. Se pare că tigrul are niște conexiuni cu Atsushi și cu timpul, cazul este rezolvat și este clar că în viitorul lui Atsushi vor fi implicați Dazai și chiar, mai mulți detectivi !

  Views: 1682 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.73
 • Katekyo Hitman Reborn Aired: 7 Octombrie 2006 - 25 Septembrie 2010

  , , , , , , , ,

  Katekyo Hitman Reborn! Este un anime despre un baiat pe nume Tsunayoshi Sawada care a fost ales sa devina al zecelea sef al familiei Vongola. Acesta este antrenat de Reborn, un asasin din Italia. Inainte de aparitia lui Reborn, Tsuna era un copil normal destul de retras si fara talent. Odata cu inceperea antrenamentului, Tsuna incepe sa se integreze la scoala astfel facandu-si prieteni. Prietenii sai: Hayato Gokudera, Takeshi Yamamoto, Ryohei Sasagawa, Kyoya Hibari, Lambo si Mukuro Rokudo vor face parte din Familia Vongola condusa de Tsuna. Ei vor infrunta Grupul Varia pentru a recupera inelele Familiei Vongola. Fiecare membru al familiei se va lupta cu membrii Varia: Xanxus, Superbia Squalo, Lussuria, Levi, Belphegor, Gola Mosca si Mammon.

  Views: 3506 Views Episoade: #99 Status: Completed Scor: 8.38
 • 91 Days Aired: 9 Iulie 2016 - 1 Octombrie 2016

  , , , , ,

  Suntem în anul 1920, la cinci ani după ce Legea Prohibiţiei Naţionale a văzut lumina zilei într-un oraş numit Lorel, în Statele Unite. Personajul principal, Avilor, se alătură familiei din mafia ascunsă, Vampiro, pentru a se răzbuna pe acei membri ai acestei mafii care i-au ucis ambii părinţi. O crimă porneşte o serie de crime. O răzbunare porneşte alte răzbunări. O poveste plină de amărăciune şi răzbunări va începe chiar acum.

  Views: 1265 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.91