Va Recomandam

Dramatical Murder   Pokemon Sinnoh League   Kenichi The Mightiest Disciple Ova   Inugami to Nekoyama   Dusk Maiden of Amnesia Special   Kimi no Iru Machi   Vampire Knight   Magi  

Rezultatul Cautarii

 • No Game No Life Aired: 9 Aprilie 2014 - 25 Iunie 2014

  , , , , , , ,

  Povestea animeului No life No Game se focalizează pe Sora şi Shiro, un frate şi o soră a căror reputaţie ca gameri hikikomi (retraşi) NEET geniali (NEET – Not in Education, Employment, or Training adica Nu în Şcoală, Angajare sau Formare) au produs legende urbane pe întreg internetul. Aceşti doi gameri consideră şi lumea reală un alt „joc naşpa”. Într-o zi,, ei sunt chemaţi de un băiat pe nume „God” într-o lume alternativă. Acolo, God a interzis războiul şi a declarat ca această lume să fie una „decisă doar de jocuri” – chiar şi graniţele naţionale. Umanitatea a fost redusă la un singur oraş de către celelalte rase. Oare Sora şi Shiro,fraţii buni de nimic, pot deveni „Salvatorii Umanităţii” ai acestei lumi alternative? „Ei bine, hai să începem jocul!”

  Views: 105 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.47
 • Wixoss Sezonul 2 Aired: 4 Octombrie 2014 - 20 Decembrie 2014

  , , , , , ,

  Titluri: Wixoss Sezonul 2, Selector Spread Wixoss, Selector Infected Wixoss sezonul 2


  Sezonul 2 al anime-ului Wixoss.

  Views: 49 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.52
 • Wixoss Aired: 4 Aprilie 2014 - 20 Iunie 2014

  , , , , , ,

  Titluri: Wixoss, Selector Infected Wixoss, Wixoss sezonul 1, Selector Infected Wixoss sezonul 1


  WIXOSS e un joc care este popular printre adolescenţi. Se presupune că există „Cărţi Sceptrice”, caractere feminine cu dorinţe proprii. Fetele speciale pot auzi vocea Sceptrelor, iar cele care le posedă se numesc Selectori. Acei Selectori au cărţi de luptă într-o dimensiune pe care oamenii nu o pot accesa. Se spune că Selectorii care reuşesc să devină „Fata Eternă”, îşi pot face dorinţele să devină realitate.

  Views: 78 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.41
 • Shion no Ou Aired: 14 Octombrie 2007 - 23 Martie 2008

  , , , , , ,

  Titluri: Shion no Ou, The Flowers of Hard Blood


  Shion no Ou, urmărește povestea lui Yasuoka Shion, o jucătoare de Shougi de 13 ani cu un trecut tragic. Părinții lui Shion au fost omorâți cu brutalitate în fața ei când avea 5 ani. Criminalul a provocat-o la un joc de Shougi, spunându-i că dacă dorește să rămână în viață trebuie să uite cum să vorbească ș ice s-a întâmplat în acea noapte. Acum Shion a intrat în sfera jucătoarelor profesioniste, mută, dar puternică. Pe măsură ce jocul ei adună mai multă atenție, încep să se ivească întrebări despre trecutul ei și asasinarea brutală l-a care a fost martoră. Amintirile lui Shion încep să revină treptat și misterul începe să se destrame, fir cu fir.

  Views: 69 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.66
 • dramatical-murder

  Dramatical Murder Aired: 7 Iulie 2014 - 22 Septembrie 2014

  , , , , , , ,

  Povestea se desfășoară cu mulți ani înainte, în viitorul îndepărtat, unde jocul „Rhyme” (joc virtual) devine din ce în ce mai popular, iar oamenii au în posesie așa-zisele „AllMates”, niște calculatoare de ultimă generație. Aoba duce o viață normală, lucrând la un magazin de vechituri și trăind alături de bunica sa pe insula din Midorijima. Spre deosebire de prietenii săi, nu participă la meciurile de Rhyme, nici nu aparține vreunei găști. Totuși, se împrăștiesc zvonuri despre dispariția oamenilor, ceea ce-l forțează pe Aoba să deslușească misterul din spatele insulei pentru a-și putea menține viața sa pașnica de zi cu zi.

  Views: 141 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.31
 • Devil Survivor Aired: 5 Aprilie 2013 - 28 Iunie 2013

  , , , ,

  Titluri: Devil Survivor 2 The Animation, Shin Megami Tensei Devil Survivor 2


  Acest anime este o adaptare a jocului cu acelasi nume. Deci nu exista decat 1 sezon al acestui anime.


  Misterioşii invadatori Septentriones sosesc în Japonia şi încep să atace într-o duminică. Pentru a se lupta cu ei eroii din Survival 2 fac un pact cu diavolul şi devin Mesagerii celui de-al 13 Diavol. Septentriones apar în fiecare zi iar ei au timp să-i distrugă doar într-o săptămână.

  Views: 81 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.06
 • accel-world

  Accel World Ova Aired: 13 Septembrie 2012 - 31 Ianuarie 2013

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Accel World Ova, Accel World Ex, Accel World Reverberation, Accel World Ginyoku no Kakusei, Accel World Kasoku no Chouten

  Ova-urile anime-ului Accel World.

  Views: 168 Views Episoade: #2 Status: Completed Scor: 7.32
 • 3-gatsu-no-lion

  Sangatsu no Lion Aired: 8 Octombrie 2016 - Necunoscut

  , , , , ,

  Titluri: Sangatsu no Lion, March Comes in Like a Lion, 3 Gatsu no Lion

  Rei Kiriyama este un băiat în vărstă de 17 ani care recent s-a mutat singur, finanțat de salariul său ca jucător de Shogi profesionist. În ciuda libertății sale, el nu e matur emoțional, și probleme de zi cu zi îl bântuie. Relația lui cu familia adoptivă este încordată, și are probleme când vine vorba de a interacționa cu colegii de clasă. Între timp, cariera lui de profesionist a intrat într-o criză. Îngropat cu așteptările grele de a deveni al cincilea profesionist de liceu, meciurile lui fluctuează și progrsia lui începe să stea pe loc.
  Rei are trei cunoștințe, și anume: Akari, Hinata, și Momo. Spre deosebire de Rei, ele trăiesc fericite în casa lor modestă, în care îl primesc pe Rei cu căldură. În ciuda reținerii sale de a nu deveni prea apropiați, el face multe vizite, interacționând cu ei și primind o afecțiune pe care nu a mai avut-o de mult.
  Aceasta e o poveste a câștigurilor și a eșecurilor a lui Rei, a noilor și vechiilor relații, și a creșterii sale ca persoană.

  Views: 622 Views Episoade: #4 Status: Ongoing Scor: 7.66
 • phantasy-star-online

  Phantasy Star Online Aired: 8 Ianuarie 2016 - 1 Aprilie 2016

  , , , , , , , ,

  Seria The Phantasy Star Online 2 The Animation este un anime facut dupa jocul cu acelas nume si putem spune ca are o poveste originală, actiune are loc pe Pământ în viitorul apropiat.

  Bun…poate ca ati observat ca acest anime are titlul „The Phantasy Star Online 2”, da… japonezii fac anime-uri cu titluri de genul, desi nu exista u alt sezon pentru anime-ul respectiv, precum la Devil Survivor 2 The Animation, acesta este un anime cu un nume prost ales.
  Pentru a se evita confuzia si toate neintelegerile, am facut acest anunt.

  Views: 444 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.49
 • accel-world

  Accel World Aired: 7 Aprilie 2012 - 22 Septembrie 2012

  , , , , , , , ,

  Titluri: Accel World, Accelerated World

  Într-o zi de toamnă din anul 2046, Haruyuki se întâlneşte cu Kuroyuki-hime, cea mai frumoasă fată din şcoală. Întâlnirea aceasta îi schimbă viaţa băiatului din şcoala generală care este bruscat des. Printr-un program misterios pe care aceasta i l-a dat, Haruyuki află despre existenţa lumii virtuale Accel World (Lumea accelerată). În urma acelei întâlniri predestinate Haruyuki, un elev cu cea mai proastă poziţie socială devine un Burst Linker, un cavaler curajos ce apără o prinţesă.

  Views: 423 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.64
 • Sword Art Online 2

  Sword Art Online Sezonul 2 Aired: 5 Iulie 2014 - 20 Decembrie 2014

  , , , , , ,

  Titluri: Sword Art Online, SAO, Phantom Bullet

  Sezonul 2 al anime-ului Sword Art Online.

  Views: 2051 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.41
 • Sword Art Online

  Sword Art Online Aired: 8 Iulie 2012 - 23 Decembrie 2012

  , , , , , ,

  Titluri: Sword Art Online, SAO

  Prinşi intr-o realitate virtuală MMORPG, sute de mii de jucători trebuie să lupte pentru viaţa lor. Pentru a ieşi din joc trebuie să învingă “Boss-ul” jocului, o creatură foarte puternică. Împreună cu prietenii săi, Kirito, spadasinul singuratic încearcă să termine jocul, care în schimb le va elibera minţile prinse în Aincrad. Dar Kirito se îndrăgosteşte în scurt timp de Asuna…

  Views: 2000 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.88