Va Recomandam

Soul Buster   Kamisama no Inai Nichiyoubi   High School DxD Ova   MakenKi Sezonul 2   Youjo Senki   Naruto   Wolverine   Senki Zesshou Symphogear  

Rezultatul Cautarii

 • all-out

  All Out Aired: 7 Octombrie 2016 - Necunoscut

  , , , , ,
  Views: 1617 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 7.26
 • inazuma-eleven

  Inazuma Eleven Aired: 5 Octombrie 2008 - 27 Aprilie 2011

  , , , , , ,

  Personajul principal, Endou Mamoru, este un portar foarte talentat și nepotul unuia dintre cei mai puternici portari din Japonia, care au murit înainte ca el să se nască. Chiar dacă abilitățile sale sunt incredibile, școala sa nu dispune de un club de fotbal real, cei 6 ceilalți membri nu sunt interesați in totalitate. Dar, de îndată ce Goenji cel misterios numit înainte să se mute in orașul lui Endou, tânărul își propune să găsească și să recruteze membri pentru echipa sa de fotbal. De acolo, Endou și echipa sa joacă peste tot în lume. Dragostea lui pentru fotbal îl conduce pentru a câștiga Frontiera Fotbalului, cel mai mare campionat de fotbal.

  Views: 2197 Views Episoade: #99 Status: Completed Scor: 7.74
 • Days anime

  Days Aired: 2 Iulie 2016 - 18 Decembrie 2016

  , , , , ,

  Avem în prim plan doi băieţi, Tsukushi şi Jin. Tsukushi nu are vreun talent special, însă Jin este considerat un geniu al fotbalului. Cei doi fac cunoştinţă în prima zi de liceu, iar aşa se leagă o prietenie minunată între ei.

  Views: 2322 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.22