Va Recomandam

Witchblade   Shuffle   Shingeki no Bahamut   Kurozuka   Blue Gender   Nanatsu no Taizai Special   Busou Shinki   Beautiful Bones  

Rezultatul Cautarii

 • Fuuka

  Fuuka Aired: 6 Ianuarie 2017 - Necunoscut

  , , , , , ,
  Views: 322 Views Episoade: #4 Status: Ongoing Scor: 7.47
 • Momokyun Sword

  Momokyun Sword Aired: 9 Iulie 2014 - 24 Septembrie 2014

  , , , , ,

  Povestea începe ca o reimaginare feminină a lui Momotarō, un personaj faimos din folclorul japonez. Momoko este o tânără și frumoasă luptătoare, care s-a născut dintr-o piersică. Ea trăiește împreună cu companioni ei, zeul-caine Inugami, zeul-maimuta Sarugami și zeul-fazan Kijigami intre-un paradis liniștit. Dar o armată de demoni condusă de regele-demon invadează acest paradis și fură comoara care proteja tărâmul lui Momoko. Pentru a recupera comoara și a salva oamenii, Momoko pornește într-o mare aventură împreună cu cei trei companioni.

  Views: 104 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 5.70
 • Nazo no Kanojo Ova Aired: 23 August 2012

  , , , ,

  Titluri: Nazo no Kanojo Ova, Mysterious Girlfriend Ova


  Ova-ul anime-ului Nazo no Kanojo.

  Views: 53 Views Episoade: #1 Status: Completed Scor: 7.32
 • Nazo no Kanojo Aired: 8 Aprilie 2012 - 1 Iulie 2012

  , , , ,

  Titluri: Nazo no Kanojo, Mysterious Girlfriend

  Views: 82 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.40
 • Needless Aired: 3 Iulie 2009 - 11 Decembrie 2009

  , , , , ,

  La debutul treilea război mondial, nimeni nu ar fi putut prezice efectul pe care îl va avea asupra Japoniei. În timp ce a încheiat oficial în urmă cu cincizeci de ani în 2150, luptele sale încă mai persistă. zone mari, misterioase cunoscute sub numele de “blackspots” a apărut în întreaga țară, umplut cu ruinele contaminate ale orașelor și zonelor rurale. Cei care au fost prinse în interior pentru a opri răspândirea contaminării și puterile lor au început să sufere mutații, fie ei, pyromancers, fiinte sau controlori de gravitație în sine-toate au devenit cunoscute ca Inutil.
  Adam Blade este un astfel de Inutil, care posedă abilități de regenerare remarcabile și rezistență incredibilă. În scopul de a restabili pacea unui Japonia sfâșiat de război, el și aliații săi trebuie să lupte împreună să se ridice împotriva unui grup de cercetare atroce de numele lui Simeon.

  Views: 103 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.43
 • No Game No Life Aired: 9 Aprilie 2014 - 25 Iunie 2014

  , , , , , , ,

  Povestea animeului No life No Game se focalizează pe Sora şi Shiro, un frate şi o soră a căror reputaţie ca gameri hikikomi (retraşi) NEET geniali (NEET – Not in Education, Employment, or Training adica Nu în Şcoală, Angajare sau Formare) au produs legende urbane pe întreg internetul. Aceşti doi gameri consideră şi lumea reală un alt „joc naşpa”. Într-o zi,, ei sunt chemaţi de un băiat pe nume „God” într-o lume alternativă. Acolo, God a interzis războiul şi a declarat ca această lume să fie una „decisă doar de jocuri” – chiar şi graniţele naţionale. Umanitatea a fost redusă la un singur oraş de către celelalte rase. Oare Sora şi Shiro,fraţii buni de nimic, pot deveni „Salvatorii Umanităţii” ai acestei lumi alternative? „Ei bine, hai să începem jocul!”

  Views: 105 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 8.47
 • Oniai Aired: 5 Octombrie 2012 - 21 Decembrie 2012

  , , , , , ,

  Titluri: Oniai, Oniichan dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne, As Long as There is Love, It Doesn’t Matter If He Is My Brother, Right?

  Povestea: Gemenii Himenokouji Akito, respectiv Akiko, s-au reunit în sfârşit după ce au fost despărţiţi la moartea parinţilor lor. După 6 ani în care au locuit separat, încep din senin să locuiască din nou împreună din dorinţa lui Akito care voia ca membri familiei să locuiască din nou împreună. Lucrurile au fost în regulă la început până când Akiko a început să-şi manifeste dragostea sa incestuoasă pentru fratele ei mai mare, cel care o vedea doar ca pe o soră mai mică.

  Views: 99 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.78
 • sankarea

  Sankarea Ova Aired: 8 Iunie 2012 - 9 Noiembrie 2012

  , , , , , , , ,

  Ova-urile anime-ului Sankarea, ova 0 si ova-ul cunoscut drept episodul 14.

  Views: 35 Views Episoade: #2 Status: Completed Scor: 7.35
 • sankarea

  Sankarea Special Aired: 30 Noiembrie 2012

  , , , , , , , ,

  Special-ul anime-ului Sankarea, cunoscut ca si episodul 13

  Views: 35 Views Episoade: #1 Status: Completed Scor: 7.39
 • sankarea

  Sankarea Aired: 6 Aprilie 2012 - 29 Iunie 2012

  , , , , , , , ,

  Titluri: Sankarea, Undying Love


  Furuya nu e interesat de lucrurile vii, el are doar zombi în cap! Când pisica lui moare, se decide că va încerca să o reînvie. Între timp, dă din greşeală peste o fată care din cauza încercării ei eşuate de a se sinucide s-a transformat într-un zombi! Ce va face Furuya acum că ceea ce el iubeşte cel mai mult îi stă în faţa ochilor?

  Views: 71 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.53
 • seirei-tsukai-no-blade-dance

  Seirei Tsukai no Blade Dance Special Aired: 8 Octombrie 2014 - 4 Martie 2015

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Seirei Tsukai no Blade Dance Special, Blade Dance of the Elementalers special


  Specialele anime-ului Seirei Tsukai no Blade Dance.

  Views: 66 Views Episoade: #4 Status: Completed Scor: 6.78
 • seirei-tsukai-no-blade-dance

  Seirei Tsukai no Blade Dance Aired: 14 Iulie 2014 - 29 Septembrie 2014

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Seirei Tsukai no Blade Dance, Blade Dance of the Elementalers, Seirei Tsukai no Kenbu, Seirei Tsukai no Kembu


  În acesta poveste „elemental fantasy”, doar o fată pură poate să facă un contract cu un spirit. La Academia de Spirite Areishia, fiicele nobililor învață să devină „spirite elementaliste”. Un băiat pe nume Kamito, o spiona pe studenta Claire pe când făcea baie, și din greaseală ajunge să încheie un contract cu un spirit, în locul lui Claire. Acum Kamito trebuie să devină ceva ce se credea că e imposibil – un băiat „spirit elementalist”.

  Views: 109 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.15