Va Recomandam

To Love Ru   Sailor Moon Crystal   Dogs Ova   Black Bullet   Gunslinger Stratos   Acca   Sengoku Musou   Hell Girl Sezonul 4  

Rezultatul Cautarii

 • Shaman King RoSub Aired: 4 Iulie 2001 - 25 Septembrie 2002

  , , , , , , ,

  Titluri: Shaman King RoSub, Regele Shaman RoSub

  Un saman este cineva care face legatura dintre lumea aceasta si cealalta lume. In Shaman King, samanii fac echipa cu fantomele si spiritele pentru a-si atinge scopurile. Cel mai mare vis al unui saman este sa devina Regele Saman, aceasta persoana este capabila sa contacteze „Marele Spirit” (spiritul la care fiecare suflet se va intoarce eventual). Castigatorul primeste abilitatea de a reface lumea dupa propriul plac.

  Admin: Deoarece aceasta serie exista acum atat dublata(lipsa 3 ep) in romana, cat si subtitrata, am decis s-o postez si in versiunea japoneza originala, subtitrata in romana.

  Link catre versiunea dublata: Versiunea Dublata in romana

  Prezentare: Click aici.

  Despre „Sezonul” 2: Click aici.

  Views: 189 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.83
 • Juni Taisen Aired: 3 Octombrie 2017 - Necunoscut

  , , ,

  Titluri: Juni Taisen, Juuni Taisen, 12 Taisen, 12 Wars, Juni Taisen Zodiac War

  Views: 229 Views Episoade: #5 Status: Ongoing Scor: 7.35
 • Shokugeki no Souma Sezonul 3 Aired: 4 Octombrie 2017 - Necunoscut

  , , , , ,

  Titluri: Shokugeki no Souma Sezonul 3, Food Wars Sezonul 3

  Sezonul 3 al animeului Shokugeki no Souma.

  Views: 1004 Views Episoade: #4 Status: Ongoing Scor: 8.58
 • The King of Fighters Destiny Aired: 3 August 2017 - Necunoscut

  , , , , , , ,

  Adaptare anime a jocurilor „The King of Fighters”.

  Views: 884 Views Episoade: #2 Status: Ongoing Scor:
 • Clean Freak Aoyama kun Aired: 3 Iulie 2017 - Necunoscut

  , , , , , , ,

  Titluri: Clean Freak Aoyama kun, Cleanliness Boy Aoyama kun, Keppeki Danshi Aoyama kun

  Views: 879 Views Episoade: #3 Status: Ongoing Scor: 6.87
 • Dive Aired: 7 Iulie 2017 - 15 Septembrie 2017

  , , ,
  Views: 402 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 6.53
 • Ballroom e Youkoso Aired: 2 Iulie 2017 - Necunoscut

  , , , , , , ,

  Titluri: Ballroom e Youkoso, Welcome to the Ballroom


  Un dansator profesionist numit Sengoku, îl salvează pe Tatara, un elev introvertit din anul trei, care este hărțuit de infractori. Tatara ajunge la studioul de dans al lui Sengoku unde o întâlnește pe Shizuku Hanaoka, o colegă de școală pe care o idolatrizează în secret. Din acest moment definitoriu, Tatara hotărăște să se alăture școlii de dans. Sengoku este un dansator internațional, dinamic, care recunoaște potențialul lui Tatara și începe să-l antreneze. Prin dans, Tatara se întâlnește cu un alt coleg de școală, un profesionist în lumea dansului, Kiyoharu. Prin aceste noi prietenii, Tatara dezvoltă o dorință arzătoare de a se îmbunătăți în calitate de dansator și de a fi recunoscut de colegii și rivalii săi, care își cultivă propriul talent nativ. Și prin interacțiunea cu Ttara, alți membri ai dansului sunt încurajați să ia măsuri pentru a-și depăși provocările și problemele.

  Views: 1693 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 8.06
 • Tales of Demons and Gods Aired: 10 Mai 2017 - Necunoscut

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Tales of Demons and Gods, Yao Shen Ji


  Nie Li, cel mai puternic Spiritualist Demonic al erei sale, moare in lupta crncena impotriva Imperatorului Sage si ale celor 6 Bestii Deity pe care acesta le poseda. Dar datorito unui obiect mistic pe carel poseda, acesta a fost reincarnat si trimis inapoi in timp pe cand avea 13 ani, insa toate amintirile vietii sale anterioare iau ramas. Fiind cel mai slab student din clasa sa, dar cu cunostintele vietii sale anterioare, Nie Li decide sa se antrene din greu si sa-l confrunte din nou pe Imperatorul Sage. In acelasi timp, Nie Li trebuie sa protejeze ultima fortareata a omenirii de un viitor atac masiv al Bestiilor Demonice.


  Admin: Well…daca spunea cineva ca va aarea atat de rapid animeatie pentru aceasta manhwa(manga chinezeasca), nu as fi crezut. Dar ma bucur enorm ca s-a intamplat, deoarece aceasta serie este una dintre favoritele mele, iar eu nu prea am favorite. Am citit light novel-ul, adaptarea manhwa iar acum…traduc acest anime.
  Recomand tot ce tine legat de aceasta poveste, merita, desi animatia este diferita, consider ca se aplica bine acestei serii. Povestea din anime nu este atat de complexa precum in light nover sau manhwa, dar este in regula pentru o adaptare. Cand site-ul de manga va fi activ, manhwa acestei serii va fi tradusa cu sigurana, chiar daca va trebui sa tastez cu limba.
  Vizionare/lectura placuta.

  Views: 1117 Views Episoade: #2 Status: Ongoing Scor: 7
 • YuGiOh Seria 6 Aired: 10 Mai 2017 - Necunoscut

  , , , ,

  Titluri: YuGiOh Seria 6, Yu-Gi-Oh Sezonul 6, Yu-gi-oh Vrains, Yu-Gi-Oh 2017


  Am decis ca la seriile de acest gen, care detin nume asemanatoare dar nu au legatura cu restul seriilor, sa le trecem ca si „seria 2,3 etc”. In acest fel evitem confuzia provocata de nume diferite.

  Views: 1095 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 7.23
 • Boruto Aired: 5 Aprilie 2017 - Necunoscut

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Boruto, Boruto Naruto Next Generations


  Boruto îl are ca protagonist principal pe fiul lui Naruto. Acesta spune din start că își dorește o poveste diferită de cea a tatălui său, astfel creând premisele unei noi aventuri pentru noua generație de copii ai satului Frunzei.

  Views: 3876 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 8.06
 • Oban Star Racers Aired: 12 Aprilie 2006 - 6 Decembrie 2006

  , , , , , , , ,

  În anul 2082, Pământul a fost invitat să participe în Marea Cursă de pe Ōban, o cursă intergalactică a cărei câștigător îi poate fi îndeplinită orice dorință — chiar și învierea unui vechi prieten. Invitația vine de la Avatar, o ființă misterioasă care oprește ostilitățile dintre Pământ și rasa Crog, în schimb, vrând ca Pământul să participe la cursă. Eva Wei, un student de pe Pământ, fuge de la școală să-și găsească tatăl, Don Wei, președintele Wei Racing și cel mai bun manager de curse din lume. Lăsându-și fiica în grija școlii pentru mai mulți ani fără s-o viziteze, Don Wei n-o recunoaște pe Eva. Neputând să-i spună că e fiica lui, ea se angajează în echipa lui ca mecanic, sub numele „Molly”.

  Prezentare: Click aici.

  Despre sezonul 2: Click aici.

  Views: 641 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.51
 • Accel World Filme Aired: 23 Iulie 2016

  , , , , , , , ,

  Titluri: Accel World Filme, Accel World Infinite Burst


  Filmul anime-ului Accel World.

  Views: 681 Views Episoade: #1 Status: Completed Scor: 6.88