Va Recomandam

Juni Taisen   Busou Shinki Ova   Assassination Classroom Sezonul 2   Kamisama no Inai Nichiyoubi   God Eater   Claymore   Mirai Nikki   Clione no Akari  

Rezultatul Cautarii

 • The King of Fighters Destiny Aired: 3 August 2017 - Necunoscut

  , , , , , , ,

  Adaptare anime a jocurilor „The King of Fighters”.

  Views: 884 Views Episoade: #2 Status: Ongoing Scor:
 • Tales of Demons and Gods Aired: 10 Mai 2017 - Necunoscut

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Tales of Demons and Gods, Yao Shen Ji


  Nie Li, cel mai puternic Spiritualist Demonic al erei sale, moare in lupta crncena impotriva Imperatorului Sage si ale celor 6 Bestii Deity pe care acesta le poseda. Dar datorito unui obiect mistic pe carel poseda, acesta a fost reincarnat si trimis inapoi in timp pe cand avea 13 ani, insa toate amintirile vietii sale anterioare iau ramas. Fiind cel mai slab student din clasa sa, dar cu cunostintele vietii sale anterioare, Nie Li decide sa se antrene din greu si sa-l confrunte din nou pe Imperatorul Sage. In acelasi timp, Nie Li trebuie sa protejeze ultima fortareata a omenirii de un viitor atac masiv al Bestiilor Demonice.


  Admin: Well…daca spunea cineva ca va aarea atat de rapid animeatie pentru aceasta manhwa(manga chinezeasca), nu as fi crezut. Dar ma bucur enorm ca s-a intamplat, deoarece aceasta serie este una dintre favoritele mele, iar eu nu prea am favorite. Am citit light novel-ul, adaptarea manhwa iar acum…traduc acest anime.
  Recomand tot ce tine legat de aceasta poveste, merita, desi animatia este diferita, consider ca se aplica bine acestei serii. Povestea din anime nu este atat de complexa precum in light nover sau manhwa, dar este in regula pentru o adaptare. Cand site-ul de manga va fi activ, manhwa acestei serii va fi tradusa cu sigurana, chiar daca va trebui sa tastez cu limba.
  Vizionare/lectura placuta.

  Views: 1117 Views Episoade: #2 Status: Ongoing Scor: 7
 • Boruto Aired: 5 Aprilie 2017 - Necunoscut

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Boruto, Boruto Naruto Next Generations


  Boruto îl are ca protagonist principal pe fiul lui Naruto. Acesta spune din start că își dorește o poveste diferită de cea a tatălui său, astfel creând premisele unei noi aventuri pentru noua generație de copii ai satului Frunzei.

  Views: 3876 Views Episoade: #9 Status: Ongoing Scor: 8.06
 • Tenjou Tenge Ova Aired: 16 Martie 2005

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Tenjou Tenge Ova, Tenjou Tenge The Ultimate Fight

  Views: 272 Views Episoade: #2 Status: Completed Scor: 7.17
 • Tenjou Tenge Aired: 2 Aprilie 2004 - 17 Septembrie 2004

  , , , , , , , , ,

  Titluri: Tenjou Tenge, Tenjho Tenge, Heaven and Earth

  Views: 650 Views Episoade: #5 Status: Completed Scor: 7.10
 • Corpse Princess 2 Special Aired: 5 August 2009

  , , , , ,

  Titluri: Corpse Princess 2 Special, Shikabane Hime Kuro Special


  Special-ul sezonului 2 al anime-ului Corpse Princess.

  Views: 262 Views Episoade: #1 Status: Completed Scor: 7.11
 • Corpse Princess Sezonul 2 Aired: 1 Ianuarie 2009 - 26 Martie 2009

  , , , , ,

  Titluri: Corpse Princess Sezonul 2, Shikabane Hime Kuro, Corpse Princess Kuro, Shikabane Hime Sezonul 2


  Sezonul 2 al anime-ului Corpse Princess.

  Views: 281 Views Episoade: #4 Status: Completed Scor: 7.44
 • Corpse Princess Aired: 2 Octombrie 2008 - 25 Decembrie 2008

  , , , , ,

  Titluri: Corpse Princess Aka, Shikabane Hime Aka


  După ce a fost ucisă brutal împreună cu familia ei, Hoshimura Makina se transformă într-o Shikabane Hime (Prinţesă a Cadavrelor), pentru a se răzbuna pe organizaţia misteriosă a nemorţilor responsabilă de moartea ei. Ea e asistată de-a lungul misiunilor de Tagami Keisei, Preotul ei Contractant şi un fost prieten. Această serie urmează povestea fratelui mai mic al lui Keisei, Oori, un băiat cu o atracţie neobişnuită pentru moarte, care descoperă subit secretul fratelui său şi este tras în lumea Shikabanelor.

  Views: 396 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.38
 • Bento Aired: 9 Octombrie 2011 - 25 Decembrie 2011

  , , , , , ,

  Sato Yo e un licean caruia ii plac jocurile SAGA. Intr-o zi, el intra intr-un supermarket sa cumpere mancare pentru cina. Cand incearca sa ia un bento, isi pierde constiinta. Cand isi revine descopera ca toate bento-urile au fost vandute. El observa ca un joc de-a rasboiul e in desfarsuarare in supermarket si jucator sa numesc “Lupi” care se intrec pentru bento-urile la jumatate de pret. Yarizui Sen, presedintele Clubului Jumatate de Pret, il forteaza pe Yo sa se alature clubului si de asemenea intra in razbouiul bento-urilor.

  Views: 515 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.48
 • Rakudai Kishi no Cavalry Aired: 3 Octombrie 2015 - 19 Decembrie 2015

  , , , , , , , , , ,

  Titluri: Rakudai Kishi no Cavalry, Chivalry of a Failed Knight, A Chivalry of the Failed Knight, Rakudai Kishi no Eiyuutan, A Tale of Worst One


  Acțiunea din jurul „”Școlii Magiei Săbiilor”” se învârte în jurul Cavalerilor Magici, utilizatori moderni de magie care luptă folosindu-se de arme create din sufletul lor. Ikki Kurogane merge la această școală de Cavaleri Magici, dar el este „”Cavalerul Eșuat”” sau „”Cel mai Slab”” care pică pentru că nu deține niciun fel de putere magică. În orice caz, el este provocat la duel de Stella, o prințesă și studentul „”Numărul Unu””. În acest duel, „”pierzătorul trebuie să fie sclavul câștigătorului pe viață””.

  Views: 822 Views Episoade: #5 Status: Completed Scor: 7.78
 • Manyuu Hikenchou Aired: 11 Iulie 2011 - 26 Septembrie 2011

  , , , , , , , ,

  In momentul de fata e Era Taiheimeji. E un regat condus de shogunate-ul Tokugawa. In interiorul shinugate-ului aceste, e un grup de razboinici care sprijina regatul. Ei sunt Clanul Manyuu.
  In aceasta era, sanii insemnau orice. Daca aveai sani, aveai asigurat buna stare si popularitate. Scris pe un sul secret transmis de clan, unde se spune ca sunt diferite tehnici cum sa cresti sani mari si frumosi.
  Chifusa o sa fie succesoarea clanului. Totusi, ea ia sululul secret si fuge cu el, sperand sa lupte impotriva lumii crude pe care Clanul Manyuu a creat-o…

  Views: 401 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 6.33
 • Kurenai Aired: 4 Aprilie 2008 - 20 Iunie 2008

  , , , , ,

  Titluri: Kurenai, Crimson

  Views: 311 Views Episoade: #9 Status: Completed Scor: 7.51