Va Recomandam

Ace Attorney   Gankutsuou   Gate Sezonul 2   Aldnoah Zero   Seirei Tsukai no Blade Dance   Danganronpa Sezonul 2   Kaiji   Eldlive  

Vezi "Rewrite" Ro Sub Online

1399 Views
Rewrite Descriere
Ultimul Episod
Episodul 13

Kazamatsuri, un oraș modern, bine dezvoltat, recunoscut pentru vegetația și cultura japoneză bogată, este casa lui Tennouji Kotarou, un licean nu foarte bine informat cu privire la valoarea împrejurimilor. Entuziasmat să-și petreacă timpul într-un mod superficial, băiatul mândru și gălăgios îl bate mereu la cap pe delicventul Haruhiko și se bucură de trăirile sale amoroase față de excentrica Kotori.
Având abilitatea de a „rescrie” orice parte a corpului pentru a-și multiplica puterea sau viteza, Kotarou este atras de supranatural. Întâlnirea cu singurul membru și președinte al Clubului de Cercetare Ocultă, „vrăjitoarea” Senri Akane, îl împinge pe Kotarou să reanimeze clubul, recrutând-o pe Kotori și alte trei persoane: neîndemânatica Chihaya, stricta Lucia și modesta Shizuru. În timp ce află tainele fiecărui membru al Clubului Ocult, prin aventurile lui împărtășite cu ei, Kotarou ajunge să-și înfrunte destinul pe care doar el ar putea să-l rescrie.

Rewrite Ro Sub online Vezi online Rewrite Ro sub in Romana.

Discussion