Va Recomandam

Guin Saga   Polar Bear Cafe   Great Teacher Onizuka   AntiMagic Academy   Corpse Princess   Clannad   Aldnoah Zero Sezonul 2   Dragon Crisis  

Vezi "Needless" Ro Sub Online

Needless Descriere
Ultimul Episod
Episodul 24

La debutul treilea război mondial, nimeni nu ar fi putut prezice efectul pe care îl va avea asupra Japoniei. În timp ce a încheiat oficial în urmă cu cincizeci de ani în 2150, luptele sale încă mai persistă. zone mari, misterioase cunoscute sub numele de “blackspots” a apărut în întreaga țară, umplut cu ruinele contaminate ale orașelor și zonelor rurale. Cei care au fost prinse în interior pentru a opri răspândirea contaminării și puterile lor au început să sufere mutații, fie ei, pyromancers, fiinte sau controlori de gravitație în sine-toate au devenit cunoscute ca Inutil.
Adam Blade este un astfel de Inutil, care posedă abilități de regenerare remarcabile și rezistență incredibilă. În scopul de a restabili pacea unui Japonia sfâșiat de război, el și aliații săi trebuie să lupte împreună să se ridice împotriva unui grup de cercetare atroce de numele lui Simeon.

Needless Ro Sub online Vezi online Needless Ro sub in Romana.

Discussion