Va Recomandam

White Album   Ayashi no Ceres   Sekaiichi Hatsukoi   Area no Kishi   Your Lie in April   Junjou Romantica   Peach Girl   Lance and Masks  

Vezi "Naruto" Ro Sub Online

16316 Views
Naruto Descriere
Ultimul Episod
Episodul 220

Anime-ul Naruto urmareste indeaproape viata unui baiat pe nume Naruto care este temut si respins de majoritatea locuitorilor din satul unde traieste, „leaf village of Konoha” (satul frunza din Konoha), un sat de luptatori ninja.
Cauza pentru care baiatul este detestat are mai putin legatura cu el si se datoreaza in principal a ceea ce poarta inauntru lui, un demon vulpe, si care provoaca celorlalti anxietate. Acest demon a fost ferecat inauntrul lui Naruto la scurt timp dupa ce baiatul a fost nascut, devenind astfel Kyuubi (demon vulpe). Inainte de aceasta demonul omorase multe persoane, aproape ca a distrus tot satul, pana cand seful localitatii, un barbat cunoscut ca Fourth Hokage, Yondaime, cel mai puternic ninja din Konoha, intr-o lupta grea cu Kyuubi a reusit sa-l infranga, singura posibilitate a fost sa-i inchida spiritul demonic intr-un baiat, si asta cu pretul vietii lui.
Timpul a trecut, baiatul Naruto a crescut cu acel spirit in el si repulsia celorlalti. Naruto si-a propus sa devina cel mai puternic ninja din Konoha pentru a le demonstra ca nu este asa cum se credea despre el, ci este o fiinta umana care-i poate ajuta pe ceilalti si merita sa fie iubit.
Drumul pentru a deveni Hokage, titlu dat celui mai puternic ninja din Konoha, este dificil, necesita mult antrenament, multe examene dure si misiuni periculoase.
La scoala de ninja este in echipa cu Sasuke, un baiat foarte apreciat si laudat, si cu Sakura, o fata inteligenta. Impreuna vor forma o echipa puternica, se vor antrena impreuna si vor indeplini multe misiuni periculoase.
Pe parcurs, dupa ce vor trece toate examenele si vor absolvi scoala de ninja, drumurile lor se vor desparti pentru un timp, fiecare fiind antrenat separat de catre un maestru renumit. Cu multa munca si perseverenta, Naruto isi poate implini visul, avand credinta ca viitorul si felul lui de a fi depinde in principal de el insusi.

Naruto Ro Sub online Vezi online Naruto Ro sub in Romana.
Episoade #Data AparitieiVizioneaza

Discussion