Va Recomandam

Strike the Blood Ova   Kokoro Connect Special   Gate   Starry Sky   Shining Hearts Special   Air Special   Rosario Vampire   Tales of Zestiria  

Vezi "Kiba" Ro Sub Online

Kiba Descriere
Ultimul Episod
Episodul 51

Titluri:Kiba, Fang

Povestea din Kiba e despre Zed, un băiat de 15 ani care locuieşte în oraşul Calm și este frustat de viaţa sa monotonă, simte că locul lui nu este în acel oraș şi este în căutare de noi oportunităţi.
Într-o zi, prin intermediul unui portal straniu, Zed este dus într-o lume complet diferită unde, de ceva vreme, se duceau lupte între Shard Casters. Aceştia foloseau cristale care conţin diferite spirite cu puteri deosebite.
În acea lume, Zed întâlneşte o fată pe nume Roia, află că şi el este un Shard Caster și poate să folosească Shards (acele cristale speciale) şi să controleze spiritele, în plus, el deţine un cristal cu un spirit protector cunoscut sub numele de Amil Gaul, acesta este un spirit special care poate influenţa viitorul acelei lumi deoarece face parte din aşa numitele spirite cheie care au puteri foarte mari și dacă aceste spirite sunt unite ar trebui să implinească o profeţie.
La început, este destul de bulversat de ceea ce se petrece în jurul lui şi intra în câteva lupte cu alţi Shard Casteri. Prins in mijlocul acelor lupte, Zed încearca să gasească un răspuns la intrebările sale și, treptat, începe să se obişnuiască cu această noua lume şi doreşte sa devină din ce în ce mai puternic.
Împreună cu Zed, în acea lume este transportat şi prietenul lui, Noah, acesta fiind şi el un Shard Caster care deţine un spirit „cheie”.

Kiba Ro Sub online Vezi online Kiba Ro sub in Romana.
Episoade #Data AparitieiVizioneaza

Discussion