Va Recomandam

Gantz Sezonul 2   Great Teacher Onizuka   Blade and Soul   Gokujo   Tokko   X Men   Kingdom Sezonul 2   Rampo Kitan  

Vezi "Hunter x Hunter" Ro Sub Online

1460 Views
Hunter x Hunter Descriere
Ultimul Episod
Episodul 14

Prima versiune a acestui anime. Mai exista o versiune aparuta in 2011, care este un remake al acestei serii si o continuare dupa manga.
Seria din 2011, desi are mai mult de oferit pe partea de poveste, in refacerea episoadelor acestei serii, multe faze comice sau interesante sunt eliminate. Recomand vizionarea ambelor serii, incepand cu aceasta.

Un Vânător este cel care traversează lumea făcând tot felul de afaceri periculoase. De la capturarea criminalilor la căutarea înăuntrul necunoscutului pentru comori pierdute. Gon e un băiat tânăr al cărui tată a dispărut cu mult timp în urmă, el fiind un Vânător. El crede că dacă ar urma paşi tatălui său, el l-ar putea întâlni iar. După ce a împlinit 12 ani, Gon pleacă de acasă şi ia sarcina de a intra în Examenul Vânătorilor, binecunoscut pentru procentul mic de succes şi o rată mare de moarte pentru a deveni un Vânător oficial. El se împrieteneşte cu razbunătorul Kurapika, doctorul în devenire Leorio şi rebelul asasin Killua în examen, prietenia lor prevede să treacă prin multe ameninţări pentru câştigarea titlului de Vânător.

Hunter x Hunter Ro Sub online Vezi online Hunter x Hunter Ro sub in Romana.

Discussion