Va Recomandam

Ouran Koukou Host Club   Gankutsuou   Utawarerumono Sezonul 2   Shigofumi   SaiKano   Kingdom   Zero no Tsukaima Sezonul 2   Koi to Senkyo to Chocolate  

Vezi "Hunter x Hunter 2011" Ro Sub Online

5042 Views
Hunter x Hunter 2011 Descriere
Ultimul Episod
Episodul 148

Aceasta serie, Hunter x Hunter, are 2 adaptari anime facute dupa manga.
Prima adaptare a inceput in anul 1999, si s-a terminat cu 62 de episoade si multe ova-uri ce continuau seria.
Datorita pauzelor si lipsei de manga, seria a fost oprita, si timp de 10 ani a ramas asa.
In 2011, s-a decis refacerea anime-ului de la 0, iar povestea a fost refacuta si continuata mai mult fata de cum este versiunea din 1999.
Dar, dupa parerea mea, merita sa vedeti ambele versiuni ale anime-ului, deoarece in versiunea din 2011, primele episoade, care corespund Examenului Vanatorilor sunt mult prea grabite si multe scene, zic eu interesante sau comice, au fost eliminate.

Un Vânător este cel care traversează lumea făcând tot felul de afaceri periculoase. De la capturarea criminalilor la căutarea înăuntrul necunoscutului pentru comori pierdute. Gon e un băiat tânăr al cărui tată a dispărut cu mult timp în urmă, el fiind un Vânător. El crede că dacă ar urma paşi tatălui său, el l-ar putea întâlni iar. După ce a împlinit 12 ani, Gon pleacă de acasă şi ia sarcina de a intra în Examenul Vânătorilor, binecunoscut pentru procentul mic de succes şi o rată mare de moarte pentru a deveni un Vânător oficial. El se împrieteneşte cu razbunătorul Kurapika, doctorul în devenire Leorio şi rebelul asasin Killua în examen, prietenia lor prevede să treacă prin multe ameninţări pentru câştigarea titlului de Vânător.

Hunter x Hunter 2011 Ro Sub online Vezi online Hunter x Hunter 2011 Ro sub in Romana.
Episoade #Data AparitieiVizioneaza

Discussion