Va Recomandam

Pokemon Advanced   Inu X Boku Secret Service Special   Hand Maid May Special   Youjo Senki   Zero no Tsukaima   Tegami Bachi Sezonul 2   Fullmetal Alchemist Brotherhood   Shirobako  

Vezi "Hellsing Ultimate" Ro Sub Online

Hellsing Ultimate Descriere
Ultimul Episod
Episodul 10

Aceasta serie de 10 ova-uri, este un remake al seriei Hellsing de 13 episoade, cu mici modificari, dar detine si o continuare foarte vasta in celelalte ova-uri.

Hellsing este o organizație secretă finanțată de guvernul Britanic având drept scop distrugerea tuturor ființelor supranaturale în scopul protejării oamenilor. Integra Wingates Hellsing este liderul actual al acestei organizațiii și deținătoarea unei armate personale care se ocupă cu distrugerea tuturor strigoilor. Pe lângă armata numeroasă, se regăsește și arma secretă a organizației: un vampir cu sânge rece întotdeauna pregătit să omoare pentru a se distra. El luptă cu o ferocitate nemaivăzută și rareori își omoară ținta înainte de a fi umilită, uneori chiar lăsându-i să-l omoare o singură dată pentru amuzamentul său. Alături de Alucard, mai este și Seras Victoria, o vampiriță care-i este complet loială și care va juca un rol important de-a lungul seriei. Pe lângă strigoii și vampirii pe care organizația trebuie să-i înfrunte, mai există și o organizație secretă nazistă numită Millenium (un proiect creat de naziști în anul 1944 în scopul creării unei armate de vampiri) care dorește să cucerească Marea Britanie cu orice preț și Organizația Iscariot care îndeplinește aceleași îndatoriri ca organizația Hellsing. O luptă crâncenă și sângeroasă este pe cale sa înceapă. Cine oare va câștiga această luptă?

Hellsing Ultimate Ro Sub online Vezi online Hellsing Ultimate Ro sub in Romana.

Discussion