Va Recomandam

K Project Sezonul 2   Cube Cursed Curious   The Severing Crime Edge   Cerberus   Sekaiichi Hatsukoi Sezonul 2   Onegai Twins   Hamatora   Texhnolyze  

Vezi "Haikyuu" Ro Sub Online

2152 Views
Haikyuu Descriere
Ultimul Episod
Episodul 23

Motivat în timp ce privea asul unei echipe de volei, supranumit și „Micul Gigant”, în acțiune, scundul Shouyou Hinata se alătură clubului de volei de la școala lui. Noua echipă formată abia reușește să intre într-un turneu; totuși, primul lor meci din turneu ajunge să fie și ultimul atunci când sunt zdrobiți de Aoba Johsai, Tobio Kageyama. Hinata jură că îl va depăși pe Kageyama, așa că, după ce absolvă școala generală, acesta se alătură echipei de volei a Liceului Karasuno — unde, acesta află că rivalul pe care a jurat să-l depășească, e acum în echipă cu el.
Datorită înălţimii lui, Hinata se chinuie să-și găsească rolul în echipă, chiar și cu puterea lui superioară de a sări. Surprinzător, Kageyama are și el propriile lui probleme la care doar Hinata îl poate ajuta, iar singurul mod prin care echipa să aibă succes este ca ei să învețe să lucreze împreună. Bazat pe o populară manga shounen cu același nume, Haikyuu!!, scrisă de Haruichi Furudate, anime-ul este unu emoțional și amuzant care urmărește doi atleți determinați în timp ce trec peste rivalitatea lor pentru a face echipa de volei a liceului lor cea mai bună din Japonia.

Haikyuu Ro Sub online Vezi online Haikyuu Ro sub in Romana.
Episoade #Data AparitieiVizioneaza

Discussion