Va Recomandam

Tsukigakirei   Uraboku   Utawarerumono Sezonul 2   Kiba   Blade   Demichan wa Kataritai   Youjo Senki   Seiren  

Vezi "Chaos Head" Ro Sub Online

Chaos Head Descriere
Ultimul Episod
Episodul 12

Shibuya, Japonia, 2008.Takumi Nishijou, un elev de liceu , ce învată la Academia privată Suimei , într-o zi aude despre „New Gen” ,,noua generaţie,, crime care au loc în jurul oraşului in care locuieşte acesta.
Deşi a respins subiectul, deoarece nu vrea să se implice,Takumi începe să experimenteze tot felul de ghinioane ciudate în jurul său , totul a început de la o imagine oribilă (cu scena unei crime ) ce a primit-o pe PC-ul său , de la un destinatar misterios numit Shogun .
Ducându-se la locul crimei el gaseşte acolo o fată misterioasă cu părul roz (Rimi Sakihata) , desi Rimi pare să-l cunoască , Takumi nare idee cine este aceasta deoarece el na mai intalnit-o niciodată .De atunci Takumi se luptă pentru a face faţă la evenimentele care se desfăşoară în jurul lui, şi va incerca să işi dea seama de ceea ce este real sau o iluzie.
Cum soarta lui se deschide înainte ca el să îşi dea seama , făptuitorul din spatele „noi generati” încearcă să-l găsească, conducându-l într-o lume în care nimic nu este ceea ce pare .

Chaos Head Ro Sub online Vezi online Chaos Head Ro sub in Romana.

Discussion