Va Recomandam

Shomin Sample Special   Oniai   The Three Sacred Stars   Ao no Exorcist   Samurai Flamenco   Shiki   Shattered Angels   Oreshura  

Vezi "Chaos Head" Ro Sub Online

1024 Views
Chaos Head Descriere
Ultimul Episod
Episodul 12

Shibuya, Japonia, 2008.Takumi Nishijou, un elev de liceu , ce învată la Academia privată Suimei , într-o zi aude despre „New Gen” ,,noua generaţie,, crime care au loc în jurul oraşului in care locuieşte acesta.
Deşi a respins subiectul, deoarece nu vrea să se implice,Takumi începe să experimenteze tot felul de ghinioane ciudate în jurul său , totul a început de la o imagine oribilă (cu scena unei crime ) ce a primit-o pe PC-ul său , de la un destinatar misterios numit Shogun .
Ducându-se la locul crimei el gaseşte acolo o fată misterioasă cu părul roz (Rimi Sakihata) , desi Rimi pare să-l cunoască , Takumi nare idee cine este aceasta deoarece el na mai intalnit-o niciodată .De atunci Takumi se luptă pentru a face faţă la evenimentele care se desfăşoară în jurul lui, şi va incerca să işi dea seama de ceea ce este real sau o iluzie.
Cum soarta lui se deschide înainte ca el să îşi dea seama , făptuitorul din spatele „noi generati” încearcă să-l găsească, conducându-l într-o lume în care nimic nu este ceea ce pare .

Chaos Head Ro Sub online Vezi online Chaos Head Ro sub in Romana.

Discussion