Va Recomandam

World Trigger   Gingitsune   Saraiya Goyou   Detective Conan   Dive   11 Eyes Special   Gunslinger Stratos   Murder Princess Ova  

Vezi "Canaan" Ro Sub Online

Canaan Descriere
Ultimul Episod
Episodul 13

Este centrat pe Canaan, singura supravietuitoare a razboiului din Orientul Mijlociu. Spre norocul ei a fost gasita si adoptata de un barbat pe nume Siam, ei i-a fost mentor si antrenor destul timp, pana ce a fost omorat de Alphard, conducatoarea unui grup de teroristi numit Sarpele, Astefel Canaan jură sa-si razbune mentorul.
Oosawa Maria este o fotografa japoneza lucrează în prezent în Shanghai, China. Împreună cu partenerul ei Mino, ea caută poveşti potenţiale actualitati din oraş. Când evenimente ciudate au loc la un festival local, Maria şi Mino vor investiga imediat. Rapid, sunt scufundati într-o luptă între bărbaţi necunoscuţi mascaţi şi un ciudat, o femeie cu părul alb.
Doar atunci când Maria este pe cale de a fi prinsa la mijloc, o vechie prietena cu numele de Canaan apare si o ajuta sa scape pe Maria.
Canaan, singura supravietuitoare a razboiului din Orientul Mijlociu. Spre norocul ei a fost gasita si adoptata de un barbat pe nume Siam, ei i-a fost mentor si antrenor destul timp, pana ce a fost omorat de Alphard, conducatoarea unui grup de teroristi numit Sarpele, Astefel Canaan jură sa-si razbune mentorul.

Canaan Ro Sub online Vezi online Canaan Ro sub in Romana.

Discussion