Va Recomandam

Kyousou Giga   Princess Principal   Gangsta   Kingdom Sezonul 2   Little Witch Academia   My Neighbor Seki Ova   Granblue Fantasy   Umisho  

Vezi "Black Cat" Ro Sub Online

Black Cat Descriere
Ultimul Episod
Episodul 24

Acest anime are o poveste foarte ciudata legata de episoadele sale, deoarece seria contine 23 de episoade + 1 episod special aparut dupa 2 luni de la terminarea seriei, insa se pare ca acel episod a fost incadrat ca si episodul 15 al seriei, dintr-un oarecare motiv pe care nu am reusit sa-l aflu desi am cercetat internetul cateva ore. Nu stiu daca episodul 15 este specialul, nu stiu daca distruge ordinea de vizionare a povestii, dar peste tot pe unde m-as uita, aceasta serie are 24 de episoade iar episodul special nu este de gasit separat de serie.

Train Heartnet este infamul pistolar „Black Cat”, un asasin cu sânge rece care lucrează pentru organizația cunoscută sub numele de „Chronos”, purtând inscripția XIII pe corp. O bună parte din viața a fost înconjurat de violență, așa că Train este tăcut și nepăsător. Totuși, viața lui se schimbă când o întâlnește pe misterioasa vânătoare de recompense, Saya. Modul ei unic de viață l-a interesat pe Train, însă lovește tragedia și viața lui se schimbă alături de noii prieteni Sven și Eve.

Black Cat Ro Sub online Vezi online Black Cat Ro sub in Romana.

Discussion