Va Recomandam

Cyclops Girl Cypu Ona   Skip Beat   No Six   Nanbaka Sezonul 2   Oshiete Galko chan   Alderamin on the Sky   The Skull Man   Seiken no Blacksmith  

Vezi "Ayashi no Ceres" Ro Sub Online

1054 Views
Ayashi no Ceres Descriere
Ultimul Episod
Episodul 6

Titluri:Ayashi no Ceres, Ceres Celestial Legend

Ceres a fost o zeita din cer care a coborat pe pamant. In timp ce facea baie intr-un parau, un barbat i-a furat mantia, fara de care Ceres nu se mai putea intoarce in cer. Incercand sa-si recupereze mantia, barbatul a obligat-o sa devina sotia lui, au avut copii si in timp, dupa multi ani s-a format o familie puternica si influenta, avand gena unei fiinte din cer.
Ceres, Celestial Legend sau „Ayashi No Ceres” (titlul in japoneza), istoriseste povestea lui Aya Mikage si fratele ei geaman Aki care erau descendenti ai acelei familii.
Cand Aya si Aki au implinit 16 ani au fost chemati la casa bunicului lor unde sub pretextul unei petreceri, bunicul lor planuia sa o omoare pe Aya deoarece ea avea puterea zeitei, transformandu-se intr-o Ceres, putere de care se temeau, crezand ca mai tarziu ea va distruge familia Mikage.
Aya este salvata de Tooya, un barbat misterios de care ea se indragosteste.
Cei doi frati, Aki si Aya sunt despartiti.
Reincarnarea zeitei Ceres care se manifesta in Aya incearca sa distruga barbatii din familia Mikage, pentru a se razbuna, inclusiv pe fratele ei Aki, iar familia Mikage cauta sa o omoare.

Ayashi no Ceres Ro Sub online Vezi online Ayashi no Ceres Ro sub in Romana.

Discussion