Va Recomandam

Wagamama HighSpec   Mushishi Special   Kaiji   Tanaka is Always Listless   Ao Haru Ride Ova   D Frag   Zetsuen no Tempest   Tokyo Ravens  

Vezi "Amnesia" Ro Sub Online

1110 Views
Amnesia Descriere
Ultimul Episod
Episodul 12

Anime-ul Amnesia este povestea unei fete care s-a trezit intr-o dimineata fara sa isi aminteasca ceva, nici cine e, nici prieteni sau altceva din trecut. Un spirit cu numele Orion a aparut si i-a spus ca e vina lui ca si-a pierdut amintirile. Din gresala s-a lovit de spiritul ei si asta a cauzat amnezia, dar va ramane cu ea ca sa o ajute sa-si recapete amintirile.
Pentru inceput o sfatueste sa nu mearga la spital deoarece problema nu e de trup sau de minte, si este bine sa stea prin locurile unde a trait, cu prietenii si colegii ei; astea o pot ajuta sa inceapa sa-si aminteasca.
Ea afla ca lucreaza chelnerita intr-un bar, incercand sa tina secret faptul ca nu-si mai aminteste nimic, se lasa condusa de evenimente.
Pe parcurs da de personaje si intamplari misterioase, iar dupa o saptamana se trezeste intr-o camera, fara sa-si aminteasca cum a ajuns acolo, data zilei fiind cu 7 zile in urma.
Calauzita de Orion, spirit pe care doar ea il poate auzi si vedea, face fata intamplarilor misterioase si treptat ii apar mici strafulgerari de amintiri.
Nimic nu e ceea ce pare.

Link catre ova: Amnesia Ova

Amnesia Ro Sub online Vezi online Amnesia Ro sub in Romana.

Discussion