Va Recomandam

Tokyo Ravens   Tsukigakirei   Phantasy Star Online   Kuroshitsuji 2 Special   Hell Girl Sezonul 2   Sola   D Gray Man   Hajimete no Gal  

Vezi "11 Eyes" Ro Sub Online

1195 Views
11 Eyes Descriere
Ultimul Episod
Episodul 12

Titluri:11 Eyes, Eleven Eyes

După ce și-a pierdut sora în urma cu 5 ani, Satsuki Kakeru a devenit cam leneș și nepăsător, fiind readus cu picioarele pe pământ de prietena sa din copilărie Minase Yuka și de câțiva colegi de școală.
Brusc, într-o zi cerul devine roșu și luna neagră. Toată lumea în afară de Kakeru și Yuka dispare, iar monștrii încep sa dea năvală pe străzi. Tot ce au putut să facă a fost doar să fugă și să se ascundă. După un timp, lumea se întoarce la normal. Dar chiar atunci când au crezut că totul a fost doar un vis, noaptea roșie apare din nou.
Kakeru și Yuka reușesc să găsească patru oameni care sunt implicați în acest fenomen misterios: Kusakabe Misuzu, o roșcată expertă în arta săbiilor, Tachibana Kukuri,o fată mută și misterioasă care arată exact ca sora moartă a lui Kakeru, Hirohara Yukiko, o fată tânără și plină de viata care revine la personalitatea unui criminal rece atunci când îi sunt scoși ochelarii și Tajima Takahisa, un tânăr pirochinetic.
Ei luptă împreună și încearcă să supraviețuiască, dar șase umbre apar brusc în fața lor… Ne va aștepta vreun răspuns la finalul acestui coșmar?

Link catre serie: 11 Eyes special

11 Eyes Ro Sub online Vezi online 11 Eyes Ro sub in Romana.

Discussion